Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφορετικη τιμη αναμεσα στους Ελληνες και υπολοιπους πολιτες της Ε.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ορισθει. Ειναι αντιθετο με την πολιτικη της Ε.Ε

ΑΚΡΙΒΩΣ!!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ψηφιστει τελικα αυτο με το πλαστικο χρημα και το αφορολογητο; Αμα ειναι να ξεκιναμε να φορτωνουμε τις καρτες

Δημοσ.

Αν κάνω λογαριασμό e-bill στην ΔΕΗ για να βλέπω τους λογαριασμούς, θα σταματήσει να έρχεται ο έντυπος λογαριασμός ή θα συνεχίσει να έρχεται κανονικά; Εγώ θέλω να συνεχίσει να έρχεται κανονικά. Επίσης στο e-bill θα μπορώ να δηλώνω τους κιλοβατώρες για να μου έρχεται εκκαθαριστικός αντί για έναντι;

Δημοσ.

Θα σ ερχετε κανονικά λογαριασμος

Αλλά θα σ ερχετε νωρίτερα από τον λογαριασμό και μαιλ να βλέπεις το ποσό κτλπ στοιχεία.

Πάντως θα συνεχίσει να ερχετε κανονικά λογαριασμος

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνω λογαριασμό e-bill στην ΔΕΗ για να βλέπω τους λογαριασμούς, θα σταματήσει να έρχεται ο έντυπος λογαριασμός ή θα συνεχίσει να έρχεται κανονικά; Εγώ θέλω να συνεχίσει να έρχεται κανονικά. Επίσης στο e-bill θα μπορώ να δηλώνω τους κιλοβατώρες για να μου έρχεται εκκαθαριστικός αντί για έναντι;

Αυτός που λέει ο stelios. Θα σου έρχεται πρώτα ο ηλεκτρονικός (με το που εκδίδεται) και μετά από κάποιες μέρες και ο έντυπος. Το άλλο που ρωτάς δεν το ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχω διαβάσει ότι γίνεται...κάπου εδώ μέσα κιόλας.

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κάποιον μοδεράτορα.

Γίνεται επαναφορά διαγραμμένης συζήτησης όταν ο λόγος είναι σημαντικός?

πχ όπως το να στείλω πίσω πακέτο σε κάποιον αλλά δεν έχω τα στοιχεία του. Ο χρήστης είναι μπαναρισμένος.

Δημοσ.

Επίσης στο e-bill θα μπορώ να δηλώνω τους κιλοβατώρες για να μου έρχεται εκκαθαριστικός αντί για έναντι;

To e-bill δεν έχει καμία σχέση με τη δήλωση κατανάλωσης.

Αυτή μπορεί να γίνεται εδώ και χωρίς να έχεις e-bill. Πρέπει να γίνεται όμως σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν το χάσεις, θα έρθει έναντι.

Δημοσ.

Διαφορετικη τιμη αναμεσα στους Ελληνες και υπολοιπους πολιτες της Ε.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ορισθει. Ειναι αντιθετο με την πολιτικη της Ε.Ε

Απο ποτε ισχυει αυτη η συγκεκριμενη πολιτικη?

Θυμαμαι την υπουργο πολιτισμου Μελινα Μερκουρη να λεει οτι "η εισοδος στα αρχαια παραμενει ελευθερη για τους ελληνες" ενω ειμασταν ηδη στην ΕΕ.

Οχι, θα συνεχισει να ερχεται κανονικα. Στο e-bill μπορεις απλως να δεις τους τελευταιους 6 λογ/σμους των ακινητων σου.

Επισης στο e-bill μπορεις να κανεις ηλεκτρονικη πληρωμη του λογ/σμου.

Δε βλεπω να υπαρχει επιλογη για να δηλωνεις τις κιλοβατωρες, μονο αυτα τα δυο που ειπα υπαρχουν για να κανεις.

Αλλα τι το σκεφτεσαι? Γραψου κι εσυ στο e-bill, δε χανεις τιποτα, ενα λεπτο θα σου παρει.

Δημοσ.

Mπορώ να πληρώσω λογαριασμό δεή χωρίς να έχω χαρτί ούτε παλιό λογαριασμό? Φυσικά είναι στο όνομά μου.

Δημοσ.

Έχει ανακοινωθεί κάτι για τις επιστροφές φόρου;

Κάποιοι τα έχουν πάρει ήδη. Νομίζω όσοι δεν είχαν ένφια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...