Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελευταία, εξω, ειχα ξεμεινει απο ζελέ για τα μαλλια και αναγκάστηκα να παρω οτι πιο φτηνο αναλογο βρηκα.

Πηρα το συγκεκριμενο προϊόν (2ε τα 75 ml) και η αλήθεια ειναι εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Και απο κρατημα και απο υφη.

Στην περιγραφη λεει κάνει χτένισμα σαν κερι, κρατημα σαν gel και το τελικο αποτέλεσμα ειναι ματ και οχι λιπαρο. Γραφει οτι ειναι "strong matt paste".

Καμια ιδεα αν υπαρχει εδω καποιο αντιστοιχο προϊόν; (εννοείται η τιμη φυσάει και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλύτερο απο οτιδήποτε εχω δοκιμασει).

post-43969-0-50710400-1469377308_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λάθος, δεν λέει υπηρεσίες. Δεξιά λέει δες επίσης και από κάτω στείλε sms.

Δε σε καταλαβαινω φιλε μου, τι "δεξια"?

Μπορεις να μου πεις που ακριβως πας για sms? Εψαξα ολο το site αλλα δε βρηκα κατι.

Αν υποθέσουμε ότι δεν μεσολαβούν σπίτια, βουνά ή άλλα εμπόδια, το ανθρώπινο μάτι πόσο μακρυά μπορεί να δει στον ορίζοντα; Εκεί που μένω έχουμε απέναντι σε ευθεία το Ξυλόκαστρο στην Πελοπόννησο (μεσολαβεί θάλασσα οπότε δεν υπάρχουν φυσικά/τεχνητά εμπόδια) και το έχω μετρήσει σε ευθεία μέσω Google Maps ότι είναι 34χλμ. Όταν κοιτάω βλέπω κάτι οριακά, βουνά νομίζω πρέπει να είναι, και θέλω να μάθω αν όντως το μάτι μπορεί να δει τόσο μακριά.

Υποτιθεται οτι το ματι δε μπορει να δει λογω του οτι η γη ειναι στρογγυλη.

Γιαυτο οταν κοιτας ενα πλοιο στα ανοιχτα σε λιγο χανεται, αφου η επιφανεια ειναι καμπυλοειδης...

Μπορεις να μου πεις που ακριβως πας για sms? Εψαξα ολο το site αλλα δε βρηκα κατι.

Link.png Site: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=61">Κάνε κλικ εδώ

image.pngimage upload no size limit

• Like 1

Όταν συνδέομαι στην δεξιά πλευρά της σελίδας γράφει «δες επίσης» και από κάτω «στείλε SMS». Δες και το μήνυμα του φίλου από πάνω.

Bασικα εκει δε μπορω να μπω. Μονο στο my home account.

Nα κανω κι εκει(αν γινεται) εγγραφη?

Αν υποθέσουμε ότι δεν μεσολαβούν σπίτια, βουνά ή άλλα εμπόδια, το ανθρώπινο μάτι πόσο μακρυά μπορεί να δει στον ορίζοντα; Εκεί που μένω έχουμε απέναντι σε ευθεία το Ξυλόκαστρο στην Πελοπόννησο (μεσολαβεί θάλασσα οπότε δεν υπάρχουν φυσικά/τεχνητά εμπόδια) και το έχω μετρήσει σε ευθεία μέσω Google Maps ότι είναι 34χλμ. Όταν κοιτάω βλέπω κάτι οριακά, βουνά νομίζω πρέπει να είναι, και θέλω να μάθω αν όντως το μάτι μπορεί να δει τόσο μακριά.

attachicon.gifmaps.png

Υποτιθεται οτι το ματι δε μπορει να δει λογω του οτι η γη ειναι στρογγυλη.

Γιαυτο οταν κοιτας ενα πλοιο στα ανοιχτα σε λιγο χανεται, αφου η επιφανεια ειναι καμπυλοειδης...

Δεν διαφωνώ. Αλλά ποια είναι η απόσταση που μπορεί να δει το μάτι; Πότε δηλαδή χάνεται κάτι;

Αν εχεις κινητο vodafone φυσικα να κανεις

Δε χρησιμοποιω κινητο, εχω μονο σταθερο τηλεφωνο & ιντερνετ. Δηλαδη αλλη σελιδα το vodafone home και αλλη αυτη? Μονο στη δευτερη υπαρχουν sms?

Θα μπορουσα βεβαια να γραφτω με το κινητο ενος φιλου...

Δεν διαφωνώ. Αλλά ποια είναι η απόσταση που μπορεί να δει το μάτι; Πότε δηλαδή χάνεται κάτι;

Συμφωνα με τη θεωρια που σου ειπα, απο καποια στιγμη δε μπορεις να δεις το αντικειμενο γιατι η γη ειναι στρογγυλη.

Γιατι ομως δε χρησιμοποιεις κυαλια?

Δε χρησιμοποιω κινητο, εχω μονο σταθερο τηλεφωνο & ιντερνετ. Δηλαδη αλλη σελιδα το vodafone home και αλλη αυτη? Μονο στη δευτερη υπαρχουν sms?

?

Εχω την εντύπωση οτι ειναι υπηρεσια που παρεχεται στους συνδρομητες κινητης.

Αν γραφτεις με το κινητο ενος φιλου οπως λες, δεν θα εχεις γραφτει εσυ, αλλα ο φιλος σου και στα sms που τυχον στελνεις απο εκει θα εμφανιζεται σαν αποστολεας ο φιλος σου φυσικα

Ίσως γι'αυτό. Εγώ έχω vodafone κινητό και στο my account εκεί που μου λέει το υπόλοιπό μου κλπ έχει και την επιλογή να στείλω δωρεάν μηνύματα.

Εχω την εντύπωση οτι ειναι υπηρεσια που παρεχεται στους συνδρομητες κινητης.

Αν γραφτεις με το κινητο ενος φιλου οπως λες, δεν θα εχεις γραφτει εσυ, αλλα ο φιλος σου και στα sms που τυχον στελνεις απο εκει θα εμφανιζεται σαν αποστολεας ο φιλος σου φυσικα

Δεν βγάζει αριθμό κινητού που στέλνει το μήνυμα. Εμένα βγάζει ένα πενταψήφιο νούμερο που δεν ξέρω αν είναι πάντα το ίδιο.

Εννοειται. Εννοειται επισης οτι ο φιλος θα συμφωνησει για τη κινηση αυτη.

Δεν βγάζει αριθμό κινητού που στέλνει το μήνυμα. Εμένα βγάζει ένα πενταψήφιο νούμερο που δεν ξέρω αν είναι πάντα το ίδιο.

Στο δικο σου νουμερο μπορεις να στειλεις? Αυτο θελω να κανω.

Εννοειται. Εννοειται επισης οτι ο φιλος θα συμφωνησει για τη κινηση αυτη.

Στο δικο σου νουμερο μπορεις να στειλεις? Αυτο θελω να κανω.

Μόλις το δοκίμασα, μπορείς κανονικά ναι.

Συμφωνα με τη θεωρια που σου ειπα, απο καποια στιγμη δε μπορεις να δεις το αντικειμενο γιατι η γη ειναι στρογγυλη.

Γιατι ομως δε χρησιμοποιεις κυαλια?

Συμφωνώ. Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω την απόσταση που μπορεί να δει το μάτι, για εγκυκλοπεδικούς λόγους. Πόσο μακριά μπορεί να δει το μάτι; Είναι συγκεκριμένη η ερώτηση, θέλω απάντηση σε χιλιόμετρα.

Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω την απόσταση που μπορεί να δει το μάτι, για εγκυκλοπεδικούς λόγους. Πόσο μακριά μπορεί να δει το μάτι; Είναι συγκεκριμένη η ερώτηση, θέλω απάντηση σε χιλιόμετρα.

Φιλε μου, τα αστερια που βλεπουμε στον ουρανο ειναι παρα παρα πολυ μακρυα, ομως τα βλεπουμε :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...