saxos55 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς πως μπορώ να γράψω το χαρακτήρα "ç" στο κώδικα VBA δοκίμασα να ενεγοποιήσω γαλλικό πληκτρολόγιο αλλά αντι για χαρακτήρες με "τόνους" (πχ é è ç) μου βγάζει ελληνικούς πχ αντι "ç" βγάζει "η" δοκίμσα και αυτό χωρίς επιτυχία Διόρθωσε το link σου, εμένα τουλάχιστο με πάει σε τσόντες της Asa Akira. Mε τον Ascii κωδικό δε γίνεται; (alt + 0231 στο numeric) Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2016 από saxos55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Διόρθωσε το link σου, εμένα τουλάχιστο με πάει σε τσόντες της Asa Akira. ...κι εμένα, αλλά εγώ δεν παραπονιέμαι. Τι αχαριστία είναι αυτή; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πολύ δύσκολο να έχεις θέμα, σχεδόν απίθανο. δεν φοβάμαι μην την μετρήσουν πράγμα απίθανο, αλλά μην τυχών δεν χωράει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Διόρθωσε το link σου, εμένα τουλάχιστο με πάει σε τσόντες της Asa Akira. Mε τον Ascii κωδικό δε γίνεται; (alt + 0231 στο numeric) xaxa ... παλι καλά να λες ... it could be worse ontopic δεν έχω numeric , είμαι σε laptop, με τα πλήκτρα τα απο πάνω απο το πληκτρολόγιο δε λειτουργεί (δε βγάζει τίποτα). το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν κάνω copy-paste τον χαρακτήρα από κάποιο άλλο text πάλι λάθος τον εμφανίζει ... αντιλαμβάνομαι δηλαδή ακόμα και αν το alt+0231 λειτουργούσε θα έβγαζε πάλι "η". Υποψιάζομαι δηλαδή ότι κάποια ρύθμιση / επιλογή πρέπει να γίνει στο excel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καλησπέρα! έχω ενα pdf 330kb αλλά θέλω να το στείλω κάπου και δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο απο 300kb ξερετε πως θα μπορώ να το μετατρέψω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 αν έχεις Adobe Acrobat δοκίμασε αρχικά Save as > Reduced size pdf ή ίσως λειτουργεί κάποια τέτοια υπηρεσία online https://www.google.com.mt/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=reduce%20size%20of%20pdf%20online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καλησπέρα! έχω ενα pdf 330kb αλλά θέλω να το στείλω κάπου και δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο απο 300kb ξερετε πως θα μπορώ να το μετατρέψω?? Καν' το zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καν' το zip Το θέλει μόνο doc, pdf ή txt!το κάνω word αλλά μου γίνεται docx και δεν μου το δέχεται...τι να κάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το θέλει μόνο doc, pdf ή txt!το κάνω word αλλά μου γίνεται docx και δεν μου το δέχεται...τι να κάνω?? Μπορείς να επεξεργαστείς το PDF; Αν ναι, από τη στιγμή που μιλάμε μόνο για 30kb διαφορά, "κατέβασε" την ποιότητα σε μια δυο φωτογραφίες μέσα στο PDF και ξανασώσε. Θα μικρύνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μπορείς να επεξεργαστείς το PDF; Αν ναι, από τη στιγμή που μιλάμε μόνο για 30kb διαφορά, "κατέβασε" την ποιότητα σε μια δυο φωτογραφίες μέσα στο PDF και ξανασώσε. Θα μικρύνει. δεν μπορώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 δεν μπορώ αν δεν είναι κάτι κρυφό στείλτο μου να το κάνω (προσπαθήσω) εγώ xaxa ... παλι καλά να λες ... it could be worse ontopic δεν έχω numeric , είμαι σε laptop, με τα πλήκτρα τα απο πάνω απο το πληκτρολόγιο δε λειτουργεί (δε βγάζει τίποτα). το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν κάνω copy-paste τον χαρακτήρα από κάποιο άλλο text πάλι λάθος τον εμφανίζει ... αντιλαμβάνομαι δηλαδή ακόμα και αν το alt+0231 λειτουργούσε θα έβγαζε πάλι "η". Υποψιάζομαι δηλαδή ότι κάποια ρύθμιση / επιλογή πρέπει να γίνει στο excel btw το CHR(231) είναι το "η" ... άρα καταλαβαίνω κάτι πρέπει να αλλάξω στο "encoding" ??? ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 βιογραφικό είναι...επίσης το adobe ΠΟυ εχω και το ανοιγω δεν μπορώ να κάνω extract pages...ποιο πρέπει να έχω για να το κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 έχεις το adobe acrobat ή το adobe acrobat reader Στο Adobe Acrobat PRO πας File > Save as other > Reduced Size PDF δεν είναι σίγουρο ότι θα μικρύνει (μιας και δεν έχει κάτι μέσα παρα text από όσο καταλαβαίνω) αλλά είναι το 1ο που θα δοκίμαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 αν δεν είναι κάτι κρυφό στείλτο μου να το κάνω (προσπαθήσω) εγώ btw το CHR(231) είναι το "η" ... άρα καταλαβαίνω κάτι πρέπει να αλλάξω στο "encoding" ??? ... Τα ascii πάντα μπαίνουν με δεξί alt Με δεξί alt και 0231 = ç Δοκίμασα τώρα με αριστερό και: η (και κάπου εδώ μου λες ότι το laptop δεν έχει δεξί alt) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 το reader... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις