john_shadow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 H DHL όταν δεν σε βρίσκει σπίτι δεν αφήνει χαρτάκι; εμένα δε μου είχε αφήσει, το είδα στο tracking.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Aυτο το πουλι κυκλοφορουσε πολυ στο Birmingham. Το οποιο δεν ειναι περιστερι, ειναι καπως μεγαλυτερο. Τι πουλι ειναι ξερουμε? Και οχι δεν ειναι δεκαοχτουρα οπως λεει ο κολλητος μου με στομφο (που παιζει να μην εχει δει ποτε 18ουρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Η δεκαοχτουρα ειναι αυτο το πουλι. https://www.google.gr/search?q=δεκαοχτούρα&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiX_6bSgfvNAhUBvxQKHaKhCu8Q_AUIBygB&biw=360&bih=511 Μοιαζει παρα πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αυτο που εχω στη φωτο ομως εχει και ενα ασπρο σημαδι στο λαιμο και ειναι 3πλασιο size απο την 18ουρα. Στανταρακι δεν ειναι, οπως επισης δεν ειναι και περιστερι. Κυκλοφορουσαν και αρκετα περιστερια επισης και ειχαν διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Aυτο το πουλι κυκλοφορουσε πολυ στο Birmingham. Το οποιο δεν ειναι περιστερι, ειναι καπως μεγαλυτερο. Τι πουλι ειναι ξερουμε? Και οχι δεν ειναι δεκαοχτουρα οπως λεει ο κολλητος μου με στομφο (που παιζει να μην εχει δει ποτε 18ουρα). bird.jpg Common Woodpigeon (Columba palumbus);;; Είναι μακρινή η λήψη, και δεν μπορώ να διακρίνω καλά στο ζουμάρισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Common Woodpigeon (Columba palumbus);;; Είναι μακρινή η λήψη, και δεν μπορώ να διακρίνω καλά στο ζουμάρισμα. Νααααιιιιι!! Ειναι ακριβως αυτο, εισαι φοβερη, θενξ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Φάσσα στα ελλήνικος (δεν το ήξερα, το googlαρα όταν το πρότεινε η astrosunnefo) https://youtu.be/exCYSfQod14?t=4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Φάσσα στα ελλήνικος (δεν το ήξερα, το googlαρα όταν το πρότεινε η astrosunnefo) https://youtu.be/exCYSfQod14?t=4 Ρησπεκτ και στους δυο σας. Εγω το μονο που ειχα καταφερει ειναι να τσακωνομαι για το πως μοιαζουν οι δεκαοχτουρες σε σχεση με αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Γιατι δεν σου αφηνει να βαλεις στην ονομασια αρχειων-φακελων μερικα συμβολα κλπ ? Τοσες δεκαετιες εξελιξης, ακομα αυτο το πραγμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Επιτρέπεται να παρεις μαζι σου στο αεροπλάνο πιτογυρο η αλοιφη πχ παπρικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Απο ΚΤΕΛ Κηφισού να πάω σε ηλεκτρικό πως μπορώ? Ήθελα προαστιακό αλλα μου χάλασε τα σχέδια η απεργία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Επεσε στην αντιληψη μου αυτο το κομματι εθελοντισμου απο τη γραμμη ζωης. Εχει κανεις εμπειρια σχετικα με αυτο? Ειναι legit φανταζομαι, αλλα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα απο καποιον που ενδεχομενως εχει ασχοληθει ή κατι τετοιο. http://www.lifelinehellas.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%82/%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Απο ΚΤΕΛ Κηφισού να πάω σε ηλεκτρικό πως μπορώ? Ήθελα προαστιακό αλλα μου χάλασε τα σχέδια η απεργία Έχει μέσα στα κτελ στάση λεωφορείου που σε πάει ομονοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Έχει μέσα στα κτελ στάση λεωφορείου που σε πάει ομονοια. τερματιζει στην εκκλησια του Αγ. Κωνσταντίνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Επιτρέπεται να παρεις μαζι σου στο αεροπλάνο πιτογυρο η αλοιφη πχ παπρικα; Μπορείς να πάρεις κανονικά φαγητό. Τώρα με το πιτόγυρο δεν ξέρω πως θα σε κοιτάνε οι άλλοι αν μυρίσει όλο το αεροπλάνο... Έχει μέσα στα κτελ στάση λεωφορείου που σε πάει ομονοια. Το πρόβλημα με αυτό το λεωφορείο είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις από κάπου εισιτήριο! Εγώ τουλάχιστον όσες το φορές το πήρα το πήρα έτσι, αλλά μέχρι και ο οδηγός έλεγε δεν πειράζει ελάτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις