Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 έχει επισκεπτήριο. πείτε πώς πάω;έχει λεωφορεία μετά μέσα;ή θα πάω με τα πόδια; Από σταθμό Λιοσίων φεύγει το ΚΤΕΛ, Κάτω Πατήσια. Υπάρχουν δρομολόγια (ειδικά εκείνες τις μέρες) που σε αφήνουν έξω από το ΚΕΠΒ, αλλιώς ταριφάκι, κάνα 4ευρο.
Cossutius. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ti διαβάζω? 18 χρονοι μαθητές λέει χωρίς εισόδημα ειναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν φορολογική δήλωση απο φέτος? Θα υπάγονται λέει στους φορολογουμενος με ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα 3000 ευρω (άσχετα αν δεν έχουν πραγματικό εισόδημα)? Εντομεταξύ ως προστατευόμενα μέλη έχουν ανωτατο ετήσιο όριο τα 2900 ευρω, άρα το ξεπερνάνε, οπότε πληρώνουν φόρο!!!!!!!!! Μα ειναι δυνατόν? Ποιο αστροπελέκι τα σκέφτεται αυτά?
dimitrisOS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρει κανείς μέχρι τι μήκος μπορώ να έχω σε ένα scart to scart ;
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 υπαρχει καμια σελιδα που να εχει συγκεντρωσει τιμες απο καφετεριες αθηνας για να βρισκουμε τις φθηνοτερες? κατι σαν το σκρουτζ αλλα για καφετεριες/μπαρακια
pavlinara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 μικρές απορίες σκέτο έπρεπε να λέγεται το θέμα
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις έσπασα το τζάμι στο τραπέζι της κουζίνας. Πόσο πάει περίπου να το αντικαταστήσω; Το τραπέζι είναι κανονικό ξύλινο, το τζάμι ήταν έξτρα από πάνω για να προστατεύει το ξύλο.
mary Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Νομιζω παει αναλογως την επιφανεια και το παχος του γυαλιου. Πχ για κατι τσαμάκια απο κορνιζες που μου σπασαν,ενας τζαμάς εδω παραδιπλα μου πηρε 1 ευρω, ετσι για να πει οτι τον πληρωσα κιολας....
athlios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 τσαμάκια τσαμάκια τσαμάκια Να σαι καλα.
leftermann Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οι ειδήσεις στην ΝΕΤ καταργήθηκαν; Έχει περίπου ένα δεκαήμερο που το στις 3 το μεσημέρι αντί για ειδήσεις δείχνει ότι νάναι...
mary Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Να σαι καλα. Είπαμε! Υπάρχει έρευνα που θα με δικαιώσει, μου ξεφεύγουν τα δάχτυλα!
linuslost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οι ειδήσεις στην ΝΕΤ καταργήθηκαν; Έχει περίπου ένα δεκαήμερο που το στις 3 το μεσημέρι αντί για ειδήσεις δείχνει ότι νάναι... οι ειδήσεις στην ΝΕΤ καταργήθηκαν; Έχει περίπου ένα δεκαήμερο που το στις 3 το μεσημέρι αντί για ειδήσεις δείχνει ότι νάναι... Aπεργια
noob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 συμφέρει τρένο; Όχι. Δε λέω περισσότερα γιατί o τίτλος του θέματος είναι σύντομες απαντήσεις 1
RedPanda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Οι Ελληνίδες μητέρες "ευνουχίζουν" τα αγόρια τους με τον υπερπροστατευτισμό τους ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις