iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται στα ελληνικα το παιχνιδι mahjong?
Ison_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μπορείς να κάνεις service αυτοκινήτου σε πολλά συνεργεία και να έχεις μόνο ένα βιβλιάριο; Ήτο κάθε συνεργείο θα απαιτεί να γράφει στο δικό του;
saxos55 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μπορείς να κάνεις service αυτοκινήτου σε πολλά συνεργεία και να έχεις μόνο ένα βιβλιάριο; Ήτο κάθε συνεργείο θα απαιτεί να γράφει στο δικό του; Στο ίδιο και το κάθε συνεργείο βάζει τη σφραγίδα - υπογραφή του 1
ribo7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν γραφτείς στον ΟΑΕΔ, πρέπει να δίνεις παρουσία π.χ. κάθε μήνα? Σου ζητάνε λίστα με αίτησεις που έκανες για δουλειά? Ρωτάω επειδή έχω ακούσει ότι κάθε γραφείο/υπηρεσία που θα γραφτείς ζητάει τα δικά της.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν γραφτείς στον ΟΑΕΔ, πρέπει να δίνεις παρουσία π.χ. κάθε μήνα? Σου ζητάνε λίστα με αίτησεις που έκανες για δουλειά? Ρωτάω επειδή έχω ακούσει ότι κάθε γραφείο/υπηρεσία που θα γραφτείς ζητάει τα δικά της. Λίστα με αιτήσεις δεν έχω ακούσει ποτέ να ζητάνε...για την παρουσία νομίζω δεν είναι κάθε μήνα αλλά πιο αραιά. Πχ αν πάρεις 6 μήνες ταμείο πρέπει να είναι 3 παρουσίες αν δεν κάνω λάθος. 1
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αιτησεις δεν ζηταει. Εγω που χα ταμειο ενα χρονο, επρεπε να παρουσιαζομαι καθε τρεις μηνες περιπου για τέσσερις φορες 2
BritGreek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Όταν ο ίδιος ο ΟΤΕ ζητάει συνδυαστικό από τον πάροχό μου (Vodafone), τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Καλά διαβάσατε. Δεν το ζήτησε η Vodafone, αλλά ο ΟΤΕ, ενώ δεν είμαι πελάτης του. Σημείωση, στη γραμμή υπάρχει πρόβλημα, εννοείται.
saxos55 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Όταν ο ίδιος ο ΟΤΕ ζητάει συνδυαστικό από τον πάροχό μου (Vodafone), τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Καλά διαβάσατε. Δεν το ζήτησε η Vodafone, αλλά ο ΟΤΕ, ενώ δεν είμαι πελάτης του. Σημείωση, στη γραμμή υπάρχει πρόβλημα, εννοείται. Ραντεβουδάκι για να βρουν από κοινού τι φταίει http://www.adslgr.com/forum/threads/340013-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A1%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%8D 1
BritGreek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ραντεβουδάκι για να βρουν από κοινού τι φταίει http://www.adslgr.com/forum/threads/340013-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A1%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%8D Μπα, δεν νομίζω γιατί ο ΟΤΕ έχει χαρακτηρίσει τη βλάβη μη επιλύσιμη. Αλλά μακάρι.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μπορείς να βρεις ακριβώς τα σύνορα από ένα αγροτεμάχιο χωρίς τοπογράφο; Νομίζω κάπου είχε συζητηθεί παλιότερα αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι... Ξαναρωτάω αυτό μήπως ξέρει κάποιος. Και άλλη μία ερωτησούλα, στο vickmall πιο παλιά πετύχαινα κάποιον στο live chat για καμιά ερώτηση, τώρα τελευταία ό,τι ώρα και να μπω δεν βρίσκω κανέναν...τι έγινε;
katergaris79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ξαναρωτάω αυτό μήπως ξέρει κάποιος. Και άλλη μία ερωτησούλα, στο vickmall πιο παλιά πετύχαινα κάποιον στο live chat για καμιά ερώτηση, τώρα τελευταία ό,τι ώρα και να μπω δεν βρίσκω κανέναν...τι έγινε; Εγώ πριν καμιά ωρίτσα μίλησα με κάποιον. Μήπως τυχαίνει;
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ πριν καμιά ωρίτσα μίλησα με κάποιον. Μήπως τυχαίνει; Τι να πω, μάλλον! Αλλά έχω αρκετό καιρό να πετύχω κάποιον!
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θυμίστε μου ρε παιδιά πως λέγεται αυτό το σχήμα στο κερμα των 10δρχ
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θυμίστε μου ρε παιδιά πως λέγεται αυτό το σχήμα στο κερμα των 10δρχ Η τροχια των πλανητων λες? Ελλειψη.
saxos55 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Είναι το σύμβολο του ατόμου Θυμίστε μου ρε παιδιά πως λέγεται αυτό το σχήμα στο κερμα των 10δρχ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις