Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν υπάρχει καταλληλότερο θέμα για να ρωτήσω.Η απορία μου είναι η εξής:

Σε τετραόροφη πολυκατοικία θέλουμε να βάλουμε πυροσβεστήρες.Υπάρχει κάποιος νόμος ή έστω κάποιος γενικός κανόνας για το πόσους και τι χωρητικότητας μπαίνουν;

Από τιμές τί είναι πιο συμφέρον; Ενοικίαση ή αγορά και αλλαγή-αναγόμωση όποτε χρειάζεται;

Δύο ανθρώπους του χώρου που ρώτησα μου είπαν 150 ο ένας για κάτι κινέζικους και 140 ο άλλος για ενοικίαση.Πως σας φαίνονται;

Γενικότερα σαν άσχετος με το θέμα θα ήθελα τα φώτα σας.

Καλή σκέψη και κίνηση! Θα έπρεπε να είναι στάνταρ σε όλες τις πολυκατοικίες πιστεύω. Σχετικά με το πόσους χρειάζεστε μάλλον πρέπει να ρωτήσεις σε μαγαζιά που ασχολούνται με πυρασφάλειες κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνώρισα μια γκόμενα και μου έχει φάει τα μυαλά να δοκιμάσουμε κάτι ( δεν έχει σημασία) και

ψάχνω forum με βαρύ occult περιεχόμενο (όχι απο deep web).  Δεν αναφέρομαι σε οτιδήποτε παράνομο.

αν έχετε θέμα να απαντήστε ανοιχτά ρίξτε και pm
Μόνο γνώστες
#υπόχρεος , thx 

Έχει κάποιος να μου προτίνει μια καλή θήκη/βάση κινητού για ποδήλατο? Βρίσκω online αρκετές αλλά επειδή δεν έχω ξαναδοκιμάσει φοβάμαι μην πάρω καμιά μούφα και μου πέσει το κινητό και χρήματα για άλλο δεν παίζουν. Αρχικά σκεφτόμουν βάση για να το έχω μπροστά στο τιμόνι αλλά και οι θήκες για τον σκελετό μου φαίνονται μια χαρά οπότε προτίνετε ότι θεωρείτε καλύτερο/βολικότερο.

Thanks in advance! :D 

Εδω http://www.e-jumbo.gr/athlitika-eidi-2/axesouar-podilatou/axesouar-podilati/tsantaki-thiki-kinit-gia-podil-kalod-170225_170225/

Την εχω δει σε πολλα ποδηλατα, να σου πεσει δεν νομιζω

ναι είναι η κλασσική αυτή και δεν πρόκειται να σου πέσει με τίποτα από κει, την έχω και γω.

έχω πάρει και αυτήν την βάση για όταν θέλω να το έχω σαν gps: 

http://www.ebay.com/itm/Universal-Motorcycle-MTB-Bike-Bicycle-Handlebar-Mount-Holder-fr-Mobile-Phone-GPS-/272267485552?var=&hash=item3f64682170:m:m0BsNNNoZrx-xk-li2HvqyQ

• Like 1

Ποια εφημερίδα ή ποιο σιτε να δω για διαμέρισμα - σπίτι που θέλω να νοικιασω; Μιλάω για θεσσαλονικη. Κάποτε ήταν ο αγγελιοφόρος αλλά...

Δεν ξέρω αν υπάρχει καταλληλότερο θέμα για να ρωτήσω.Η απορία μου είναι η εξής:

Σε τετραόροφη πολυκατοικία θέλουμε να βάλουμε πυροσβεστήρες.Υπάρχει κάποιος νόμος ή έστω κάποιος γενικός κανόνας για το πόσους και τι χωρητικότητας μπαίνουν;

Από τιμές τί είναι πιο συμφέρον; Ενοικίαση ή αγορά και αλλαγή-αναγόμωση όποτε χρειάζεται;

Δύο ανθρώπους του χώρου που ρώτησα μου είπαν 150 ο ένας για κάτι κινέζικους και 140 ο άλλος για ενοικίαση.Πως σας φαίνονται;

Γενικότερα σαν άσχετος με το θέμα θα ήθελα τα φώτα σας.

Εμείς έχουμε έναν σε κάθε όροφο και την αναγόμωση την κάνει η εταιρεία που έχουμε σύμβαση για τα κοινοχρηστα, που κάνει τα πάντα (αποφράξεις, καθαρισμό, απολύμανση, κλπ). Το κόστος ειναι πολυ μικρο για τη συντήρηση. Για την αγορά δεν ξέρω αλλά θεωρώ πως αν το κοστος αγοράς συν αναγόμωσης συγκρίνεται με το κόστος ενοικίασης σε μια 5ετία, σαφώς συμφέρει η αγορά.

Εμείς έχουμε έναν σε κάθε όροφο και την αναγόμωση την κάνει η εταιρεία που έχουμε σύμβαση για τα κοινοχρηστα, που κάνει τα πάντα (αποφράξεις, καθαρισμό, απολύμανση, κλπ). Το κόστος ειναι πολυ μικρο για τη συντήρηση. Για την αγορά δεν ξέρω αλλά θεωρώ πως αν το κοστος αγοράς συν αναγόμωσης συγκρίνεται με το κόστος ενοικίασης σε μια 5ετία, σαφώς συμφέρει η αγορά.

Εμείς είχαμε εταιρία για όλα αυτά αλλά τελικά απλά παίρνουν πολλά και δε συμφέρει με τίποτα.Τώρα που τα κανονίσαμε μεταξύ μας βγαίνουν ακριβώς τα μισά λεφτά.

Για τους πυροσβεστήρες όλοι λένε λίγο πολύ 150 ευρώ τον πρώτο χρόνο και μετά 100-140 κάθε χρόνο για συντήρηση αναγόμωση (για ενοικίαση πάντα).

Αν τους αγοράσουμε το μαλλί πάει 150 ευρώ και μετά βρήκα εταιρίες που όπως μου είπαν θέλουν 10 ευρώ για τον καθένα συντήρηση (δηλαδή 50 ευρώ το χρόνο,ή και για αναγόμωση στην 5ετία όπως προβλέπεται πάλι το ίδιο ποσό).

Χαιρετω μετα απο καιρο

Επειγει να βρω συντομα να αγορασω φορτιστη για ΗΡ Pavilion dv6-2040ev (ετσι λεει απο πισω :P).

Εκανα μια γυρα στο Public (επειδη ηταν κοντα μ) και ειδα εχςι τον ξλασσικο φορτιστη με τους διαφορους ανταπτορες αναλογα τη μαρκα του λαπτοπ, και το ςιχε σχεδον στα 30-40 ευρω.

Ξερει καποιος στη Θεσσαλονικη πού μπορω να βρω κατι φθηνοτερο;

Θενξ,θα με σωσετε

Χαιρετω μετα απο καιρο

Επειγει να βρω συντομα να αγορασω φορτιστη για ΗΡ Pavilion dv6-2040ev (ετσι λεει απο πισω :P).

Εκανα μια γυρα στο Public (επειδη ηταν κοντα μ) και ειδα εχςι τον ξλασσικο φορτιστη με τους διαφορους ανταπτορες αναλογα τη μαρκα του λαπτοπ, και το ςιχε σχεδον στα 30-40 ευρω.

Ξερει καποιος στη Θεσσαλονικη πού μπορω να βρω κατι φθηνοτερο;

Θενξ,θα με σωσετε

To eshop έχει σίγουρα φτηνότερους. Και σε συνοικιακό μαγαζάκι πιθανόν να βρεις πιο φτηνό.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...