stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ναι μόλις γεμίσει ο ένας πάνε στον επόμενο Και όταν είναι φουλ rewrite πάνω στο πιο παλιό ήδη γραμμένο κομμάτι καταγραφής
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ναι μόλις γεμίσει ο ένας πάνε στον επόμενο Και όταν είναι φουλ rewrite πάνω στο πιο παλιό ήδη γραμμένο κομμάτι καταγραφής Οι 4 δίσκοι θα σου έχουν 25€ / έτος μεγαλύτερη κατανάλωση Θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία σε περίπτωση που καταστραφεί ο δίσκος μιας και θα μπορείς να ανατρέξεις σε παρελθοντικά βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον άλλο δίσκο και όχι σε αυτόν που χάλασε. Οπότε είναι αποκλειστικά θέμα δικών σου προτεραιοτήτων το τι θες 1
mylo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παθαίνουν τίποτα τα γυαλιά ηλίου αν τα καθαρίζω με αζαχ;
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παθαίνουν τίποτα τα γυαλιά ηλίου αν τα καθαρίζω με αζαχ; Γιατί όχι απλά με ένα πανάκι;
alfeios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Γιατί όχι απλά με ένα πανάκι;Καλυτερα με Ava στη βρύση
saxos55 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Γιατί όχι απλά με ένα πανάκι; Με πανάκι σκέτο "απαγορεύεται", όπως και με τα ρούχα, γιατί με την τριβή δημιουργούνται μικρογρατζουνιές (οι οποίες εξελίσσονται σε μεγαλογρατζουνιές). Πανάκι βρεγμένο ή βρεγμένοι οι φακοί είτε με νερό είτε με το υγρό που δίνουν δωρεάν στα οπτικάδικα (που στην ουσία είναι απιονισμένο νερό + οινόπνευμα) για να μειώνεται η τριβή. http://www.allaboutvision.com/eyeglasses/how-to-clean-glasses.htm 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με πανάκι σκέτο "απαγορεύεται", όπως και με τα ρούχα, γιατί με την τριβή δημιουργούνται μικρογρατζουνιές (οι οποίες εξελίσσονται σε μεγαλογρατζουνιές). Πανάκι βρεγμένο ή βρεγμένοι οι φακοί είτε με νερό είτε με το υγρό που δίνουν δωρεάν στα οπτικάδικα (που στην ουσία είναι απιονισμένο νερό + οινόπνευμα) για να μειώνεται η τριβή. http://www.allaboutvision.com/eyeglasses/how-to-clean-glasses.htm Εννοώ αυτά τα ειδικά πανάκια που είναι για γυαλιά. Κάνουν ζημιά αυτά;
mylo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εννοώ αυτά τα ειδικά πανάκια που είναι για γυαλιά. Κάνουν ζημιά αυτά; Και εγώ μέχρι τώρα αυτά τα παγάκια χρησιμοποουσα
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Και εγώ μέχρι τώρα αυτά τα παγάκια χρησιμοποουσα Αλλά ήταν πολύ κρύα;
saxos55 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εννοώ αυτά τα ειδικά πανάκια που είναι για γυαλιά. Κάνουν ζημιά αυτά; Ναι, ακόμα κι αυτά τα ειδικά με τις μικροΐνες πρέπει να βραχούν. Πλέον αρκετοί κατασκευαστές γυαλιών το γράφουν και στο manual (μη χρησιμοποιείτε το πανάκι σκέτο) Όταν λέω απαγορεύεται (γι'αυτό έχω βάλει και τα εισαγωγικά) δε σημαίνει πως αν χρησιμοποιήσεις σκέτο το πανί πάει τα κατέστρεψες. Απλά το ιδανικό για να τα έχεις αγρατζούνιστα για πολλά πολλά χρόνια είναι να καθαρίζονται βρεγμένα. 1
mylo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αλλά ήταν πολύ κρύα; Χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα frozen!! 2
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παθαίνουν τίποτα τα γυαλιά ηλίου αν τα καθαρίζω με αζαχ; Ποτε με αζαξ φιλε! Το αζαξ παραγει μετα υδρατμους που πανε στα ματια σου. Τα δικα μου τα καθαριζω με σαπουνι και νερο. Και τελειο σκουπισμα. Με πανάκι σκέτο "απαγορεύεται", όπως και με τα ρούχα, γιατί με την τριβή δημιουργούνται μικρογρατζουνιές (οι οποίες εξελίσσονται σε μεγαλογρατζουνιές). Πανάκι βρεγμένο ή βρεγμένοι οι φακοί είτε με νερό είτε με το υγρό που δίνουν δωρεάν στα οπτικάδικα (που στην ουσία είναι απιονισμένο νερό + οινόπνευμα) για να μειώνεται η τριβή. Μιλας για γυαλια απο κρυσταλλο? Τα γυαλια που εχω για τη μυωπια τα σκουπιζω εδω και 15 χρονια με χαρτι, αλλα δεν εχουν κανενα σημαδι απο αυτο το λογο.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Θέλω να μου φτιάξουν χρώμα ίδιο με εναν τοίχο στο σπίτι. Δεν έχω τον κωδικό αλλά μόνο τον άδειο κουβα, απο τον οποιο πηγα δειγμα στο Πρακτικερ και 2 φορες μου εδωσαν χρωμα που δεν ηταν ιδιο. Αν κοψω φλουδα απο τον τοιχο, υπαρχει περιπτωση να μου φτιαξουν ίδιο χρωμα?
john_shadow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 δύσκολο, το χρώμα είναι αλλιώς όταν είναι υγρό και αλλιώς όταν στεγνώσει.... η βρίσκεις κωδικό η βάφεις και εκείνο τον τοίχο με καινούργιο χρώμα.. 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν υπάρχει καταλληλότερο θέμα για να ρωτήσω.Η απορία μου είναι η εξής: Σε τετραόροφη πολυκατοικία θέλουμε να βάλουμε πυροσβεστήρες.Υπάρχει κάποιος νόμος ή έστω κάποιος γενικός κανόνας για το πόσους και τι χωρητικότητας μπαίνουν; Από τιμές τί είναι πιο συμφέρον; Ενοικίαση ή αγορά και αλλαγή-αναγόμωση όποτε χρειάζεται; Δύο ανθρώπους του χώρου που ρώτησα μου είπαν 150 ο ένας για κάτι κινέζικους και 140 ο άλλος για ενοικίαση.Πως σας φαίνονται; Γενικότερα σαν άσχετος με το θέμα θα ήθελα τα φώτα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις