john_shadow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 κατέβασε κάποιο extension για τον browser σου, εγω π.χ. εχω το Flash Video Downloader ... 1
alfeios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Υπάρχουν πολλά download sites για αυτή τη δουλειά. Συγκεκριμένα για το youtube, ένας από τους πιο σύντομους τρόπους είναι: 1) Πές ότι θες να κατεβάσεις αυτό: 2)Σβήνεις από τη διεύθυνση το ube, δηλαδή πατάς: https://www.yout.com/watch?v=MhVw-MHGv4s 3) Επιλέγεις αν θες το βίντεο ή τη μουσική 4) Αποθηκεύεις Το δοκιμασα αλλα δεν πετυχε
Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 κατέβασε κάποιο extension για τον browser σου, εγω π.χ. εχω το Flash Video Downloader ... Ευχαριστώ φίλε, αυτό φαίνεται να δουλεύει αρχικά. Για να δούμε... Update: Ok, το αποθήκευσα. Είναι 580mb σε Mp4 οπότε λογικά θα το παίζει η tv και η ανάλυση φαίνεται υποφερτή για την 32αρα. Να 'σαι καλά john και οι υπόλοιποι που βοηθήσατε. 1
Nate Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Αν κάποιος θέλει να μεταφράσει κάποιο κείμενο, το οποίο έχει εκδοθεί από κάποιον φιλόλογο, για παράδειγμα μια έκδοση έργου του Αριστοτέλη ή κάποιου άλλου φιλοσόφου, η οποία έκδοση, όμως, έχει γίνει πρόσφατα, πρέπει να πάρει άδεια από τον φιλόλογο ή τον εκδοτικό οίκο με τον οποίο συνεργάστηκε ο φιλόλογος ή δεν χρειάζεται άδεια;
john_shadow Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 αν πρόκειται να βγάλεις λεφτά από αυτό, να το πουλήσεις κοινώς ναι πρέπει να πάρεις άδεια..
kalogeros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Αν κάποιος θέλει να μεταφράσει κάποιο κείμενο, το οποίο έχει εκδοθεί από κάποιον φιλόλογο, για παράδειγμα μια έκδοση έργου του Αριστοτέλη ή κάποιου άλλου φιλοσόφου, η οποία έκδοση, όμως, έχει γίνει πρόσφατα, πρέπει να πάρει άδεια από τον φιλόλογο ή τον εκδοτικό οίκο με τον οποίο συνεργάστηκε ο φιλόλογος ή δεν χρειάζεται άδεια; Λογικά χρειάζεσαι άδεια. Τώρα, για το ποιος θα σου τη δόσει την άδεια, δες στις πρώτες σελίδες του βιβλίου ποιος έχει το copyright.
Nate Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 αν πρόκειται να βγάλεις λεφτά από αυτό, να το πουλήσεις κοινώς ναι πρέπει να πάρεις άδεια.. Λογικά χρειάζεσαι άδεια. Τώρα, για το ποιος θα σου τη δόσει την άδεια, δες στις πρώτες σελίδες του βιβλίου ποιος έχει το copyright. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
mylo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μπορώ να εκτυπωσω και το δελτίο ανεργίας εκτός από το αποδεικτικό ανανέωσης;
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Στο taxis σας μπαινει; γιατι προσπαθω να μπω και δεν δεχεται τους κωδικους μου.
Soulseeker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Tι Σκ@τ@ ειναι αυτο το #diplis που βαζουνε ολοι;;
CheOnWeb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Στο taxis σας μπαινει; γιατι προσπαθω να μπω και δεν δεχεται τους κωδικους μου. Μπαίνω κανονικά. 1
katergaris79 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Tι Σκ@τ@ ειναι αυτο το #diplis που βαζουνε ολοι;; Είναι όταν γράφεις κάτι στα social που έχει μια δεύτερη (/κρυφή) σημασία πέρα από την προφανή. 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μπαίνω κανονικά. Μπα δεν μπαίνει. Πηρα τον λογιστη μηπως κ εγινε καποιο λαθος, θα δω απο δευτερα. Σε ευχαριστώ
DimitrakiDim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Χρειάζομαι laptop για την σχολή γιατί δεν έχω ή μπορεί να γίνεται η δουλειά και απο pc στο χώρο του ΤΕΙ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις