Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 X95 από Βασ. Σοφίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ξερουμε τη σταση λεωφορειων (συγκεκριμενα Χ93) ΚΟΜΒΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ? Κυριως αν υπαρχει καμια πιατσα ταξι εκει κοντα? Επιστρεφω ξημερωματα και αν δεν υπαρχει θα αναγκαστω να παρω το X95 για Συνταγμα. Επισης κατα τις 16:00 το μεσημερι αυριο συγκεκριμενα, τι θα με συνεφερε να παρω απο κεντρο για αεροδρομιο, Μετρο ή Χ95? Νομιζω ΜΕτρο ειναι πιο safe επιλογη, οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ξερουμε τη σταση λεωφορειων (συγκεκριμενα Χ93) ΚΟΜΒΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ? Κυριως αν υπαρχει καμια πιατσα ταξι εκει κοντα? Επιστρεφω ξημερωματα και αν δεν υπαρχει θα αναγκαστω να παρω το X95 για Συνταγμα. Επισης κατα τις 16:00 το μεσημερι αυριο συγκεκριμενα, τι θα με συνεφερε να παρω απο κεντρο για αεροδρομιο, Μετρο ή Χ95? Νομιζω ΜΕτρο ειναι πιο safe επιλογη, οχι? το κανα προσφατα σταματησα στο σταθμο Λιοσιων και ειχα στο κινητο το taxibeat σε 3 λεπτα ο οδηγος ηταν εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 το κανα προσφατα σταματησα στο σταθμο Λιοσιων και ειχα στο κινητο το taxibeat σε 3 λεπτα ο οδηγος ηταν εκει Thanks, βολικοτατο, το ειχα ξεχασει αυτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotir@kos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 εχω δει ενα κινητο meizu απο κινα να παρω, αλλα λεει στην περιγραφη δεν φαινεται το imei και serial number...πρεπει να με ανησυχει αυτο? και αν το παρω μπορω να τα ανακτησω με καποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχω μία prepaid της alpha bank την οποία είχα βγάλει το 2014 και δεν δουλεψα ποτέ και ούτε έχω σκοπό. Επειδή θέλω να την κατάργησω ώστε όταν λήξει μην στείλουν καινούργια κτλπ τι διαδικασία κάνω; Πάω από εκεί και το λέω; Την κόβω και στα σκουπίδια και παίρνω τηλ για κατάργηση; Πως γίνεται εν ολίγοις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχω μία prepaid της alpha bank την οποία είχα βγάλει το 2014 και δεν δουλεψα ποτέ και ούτε έχω σκοπό. Επειδή θέλω να την κατάργησω ώστε όταν λήξει μην στείλουν καινούργια κτλπ τι διαδικασία κάνω; Πάω από εκεί και το λέω; Την κόβω και στα σκουπίδια και παίρνω τηλ για κατάργηση; Πως γίνεται εν ολίγοις; Τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών δηλώνεις απώλεια και οτι δεν επιθυμείς επανέκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 γιατι όμως να δηλωσω απωλεια και να μην πω οτι την εχω και απλα δεν θελω επανεκδοση και να κοψω/πεταξω αυτην που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχω και μία άλλη απορία. Θέλω καμία 10-15άρια κιλά κάρβουνα γιατι θα κανω κατι ψησιματα για κατι γιορτες. Έχετε υπόψιν κανένα φθηνό μαγαζι από δυτικά προάστια να παω να αγοράσω; Μέχρι στιγμής έχω βρει 10 κιλά 9 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εαν σε μια χρεωστικη καρτα εχω 2 λογ/μους συνδεδεμενους (οψεως κ' ταμιευτηριου), μπορω να κανω αναληψη 2 φορες τα 420€; Απο μια αναληψη/λογαριασμο δηλαδη; Η το limit πεφτει στην καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Εαν σε μια χρεωστικη καρτα εχω 2 λογ/μους συνδεδεμενους (οψεως κ' ταμιευτηριου), μπορω να κανω αναληψη 2 φορες τα 420€; Απο μια αναληψη/λογαριασμο δηλαδη; Η το limit πεφτει στην καρτα; Το όριο των 420 ευρώ είναι ανά κάρτα, άρα μπορείς να σηκώσεις μέχρι 420 ευρώ στο σύνολο. Το ξέρω λόγω της συζύγου που έχει δύο λογαριασμούς (τρεχούμενο και ταμιευτηρίου) σε μία κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μπορώ να αποθηκεύσω ένα βίντεο από web player (πχ youtube), για να το βάλω να το δω στην τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μπορώ να αποθηκεύσω ένα βίντεο από web player (πχ youtube), για να το βάλω να το δω στην τηλεόραση; http://www.clipconverter.cc/gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μπορώ να αποθηκεύσω ένα βίντεο από web player (πχ youtube), για να το βάλω να το δω στην τηλεόραση; Υπάρχουν πολλά download sites για αυτή τη δουλειά. Συγκεκριμένα για το youtube, ένας από τους πιο σύντομους τρόπους είναι: 1) Πές ότι θες να κατεβάσεις αυτό: 2)Σβήνεις από τη διεύθυνση το ube, δηλαδή πατάς: https://www.yout.com/watch?v=MhVw-MHGv4s 3) Επιλέγεις αν θες το βίντεο ή τη μουσική 4) Αποθηκεύεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Δυστυχώς δεν δούλεψε κάποιο από αυτά για εκεί που το χρειάζομαι. Για κάτι τέτοια χρειάζεσαι μία smart tv... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2016 από Miracle Worker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις