KnightRider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κρατάς αερα μεσα σου Kανονικα αναπνεω - ειπα και σε 2 φιλους μου να κανουν το ιδιο ενω εκεινοι βουλιαζουν και αν κρατησουν αερα μεσα τους τοτε βουλιαζουν αλλα πολυ λιγο ενω εγω μενω κανονικα πανω στον αερα σε ολο το κεφαλι
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έχω υπολογιστή με Windows XP και έχει μέσα τα κλασσικά παιχνιδιάκια πασιέτζα, ναρκαλιευτή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάνα casual παιχνιδάκι να εγκαταστήσω να παίζω; Τύπου ας πούμε Mahjong, παζλ κλπ, όχι τράπουλες, και να είναι offline, να μην χρειάζεται ίντερνετ.
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έχω υπολογιστή με Windows XP και έχει μέσα τα κλασσικά παιχνιδιάκια πασιέτζα, ναρκαλιευτή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάνα casual παιχνιδάκι να εγκαταστήσω να παίζω; Τύπου ας πούμε Mahjong, παζλ κλπ, όχι τράπουλες, και να είναι offline, να μην χρειάζεται ίντερνετ. Bαλε το ΜAME, εχει ολα τα Arcades. 1
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Το Κοntra channel το πιανετε? Προσφατα εκανα αυτοματη ταξινομηση προγραμματων για να ενσωματωθουν τα 4 νεα HD καναλια και το Kontra εξαφανιστηκε!
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αντ1, Μακεδονια, Σκαι, Σταρ. Εχει ηδη γινει το Ε. Εχεις HD τηλεοραση?
alfeios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ναι εχω. Αλλα ειμαι επαρχία. Δυτική Ελλάδα. Δεν τα βρισκω
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) άκυρο, βρήκα την απάντηση στην απορία μου Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από Επισκέπτης
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ναι εχω. Αλλα ειμαι επαρχία. Δυτική Ελλάδα. Δεν τα βρισκω Εχεις digea, ετσι? Κανε μια αυτοματη αναζητηση. ΗD εννoουμε 1920x1080.
alfeios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εχεις digea, ετσι? Κανε μια αυτοματη αναζητηση. ΗD εννoουμε 1920x1080. Εχει. Εκανα. Αλλα εχει αλλα πακέτα για καθε Κέντρο εκπομπής. Πιθανον εδω να μην τα εχει αυτα
Miracle Worker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Όσοι έχετε αποκωδικοποιητές, καλύτερα να τους κάνετε reset πριν κάνετε νέα αναζήτηση. Κάπου έχει μία επιλογή "διαγραφή όλων των καναλιών" ή κάτι παρόμοιο. Αν κλείσω τον διακόπτη του ψυγείου (τον πάω στο 0), ώστε να το καθαρίσω και να το αφήσω λίγο να ξεμυρίσει, θα σταματήσει να λειτουργεί και ο καταψύκτης;
taazz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Όσοι έχετε αποκωδικοποιητές, καλύτερα να τους κάνετε reset πριν κάνετε νέα αναζήτηση. Κάπου έχει μία επιλογή "διαγραφή όλων των καναλιών" ή κάτι παρόμοιο. Αν κλείσω τον διακόπτη του ψυγείου (τον πάω στο 0), ώστε να το καθαρίσω και να το αφήσω λίγο να ξεμυρίσει, θα σταματήσει να λειτουργεί και ο καταψύκτης; έχει ο καταψύκτης δικό του διακόπτη ρύθμισης; έχει το ψυγείο 2 πιεστικά πίσω ή ένα; Γενικά σε τέτοιες ερωτήσεις καλό είναι να αναφέρουμε και το ψυγείο/μοντέλο. ότι ισχύει στο δικό σου δεν ισχύει σε όλα. 2
Miracle Worker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 έχει ο καταψύκτης δικό του διακόπτη ρύθμισης; έχει το ψυγείο 2 πιεστικά πίσω ή ένα; Γενικά σε τέτοιες ερωτήσεις καλό είναι να αναφέρουμε και το ψυγείο/μοντέλο. ότι ισχύει στο δικό σου δεν ισχύει σε όλα. Έχεις ένα δίκιο. Ο καταψύκτης δεν έχει δικό του διακόπτη, οπότε μάλλον θα κάνω ένα καταδρομικό καθάρισμα αφού το κλείσω για λίγο. Για πιεστικά δε μπορώ να δω από πίσω και το ψυγείο είναι δεκαετίας, Electrolux. Δε βρίσκω στοιχεία μοντέλου.
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Όσοι έχετε αποκωδικοποιητές, καλύτερα να τους κάνετε reset πριν κάνετε νέα αναζήτηση. Κάπου έχει μία επιλογή "διαγραφή όλων των καναλιών" ή κάτι παρόμοιο. Eμενα ο αποκωδικοποιητης ειναι ενσωματομενος στη τηλεοραση, και καθε τοσο μου ζηταει απο μονος του να κανω αναζητηση. Και στην τελευταιαα εξαφανιστηκε το Kontra. Μηπως οι θεσεις ειναι περιορισμενες? Ολα τα καναλια που πιανω ειναι 32(+ραδιοφωνα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις