Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Θόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης γιατι εχει 2 επωνυμα ?

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει δύο επώνυμα (των δύο γονέων) απλά δε συνηθίζεται

http://www.dikonomia.gr/ak (άρθρο 1505)

Τώρα αν ρωτάς για τον συγκεκριμένο δεν ξέρω, στείλτου ένα mail.

Μπορεί η μάνα του να ήταν μοναχοκόρη και η τελευταία "φέρουσα" του γένους της (the last of her name που θα λέγανε στο Westeros) και είπε να το δώσει στο γιο να μη χαθεί.

Δημοσ.

Τα κανάλια της ΕΡΤ σας δουλεύουν;

Oυτε εμενα μου δουλευαν, ενω δουλευαν τα υπολοιπα. Μετα απο μερικες βδομαδες σταματησαν να δουλευουν και τα υπολοιπα. Το ζητημα λυθηκε με μια αλλαγη κεραιας, η παλια τα ειχε παιξει :)

Φαινεται το σημα των κρατικων ειναι πιο αδυναμο απο τα υπολοιπα.

Btw, προσεξατε τελευταια οτι 4 καναλια εκπεμπουν πλεον και σε HD?

Τυχεροι οσοι εχουν HD τηλεοραση.

Δημοσ.

Ψάχνω επιπλο/ντουλαπι να βαλω στην κουζινα, ειχα ενα ψυγειο εκει μικρο, αλλα τωρα το εβγαλα επειδη αγορασα καινουργιο.

Υπαρχουν ετοιμα; δεν θελω να ναι μονο συρταρια, αλλα να χωραει μια κατσαρόλα

Διαστασεις περιπου 1*0,4(0,5) περιπου

Δημοσ.

Παίζει ρόλο προφανώς ο αερισμός, υγρασία, θερμοκρασία κτλ.

Εγώ θα κρέμαγα και σήμερα πάντως, τα καινούρια πλαστικά στεγνώνουν πολύ γρήγορα.

Οι περισσότερες εταιρείες λένε ότι στεγνώνουν σε 1 ώρα στην αφή και σε 3 μπορείς να κάνεις το δεύτερο χέρι

Δημοσ.

ρε παιδια θελω να παρω ενα κινητο απο κινα και λεει retail version και contact version, παλαιοτερα ειχα παρει ενα κινεζικο και ειχε κινεζικη rom με εφαρμογες κινεζικες και δεν μπορουσα να τις αφαιρεσω και δεν ειχε ελληνικα, αλλα δεν με πειραζε...ειναι σαν αυτο που ειχα παρει καποια απο τις δυο εκδοσεις που προανεφερα? και ενα συγκεκριμενο που εχω δει λεει αυτο το μηνυμα

Note: Phone is software unlocked, The SN Number will be unshow.
Now Version is the newest Flyme OS 5.1.3.0A

Pls not upgrade(not need) OS get locked again.
All function is perfect ,unlocked rooted can used in worldwide.

Δημοσ.

Μπορουμε να διαλεξουμε με τη μια ολες τις ειδοποιησεις και οχι σελιδα - σελιδα και να τις σβησουμε ολες μαζι με τη μια ή πρεπει καθε φορα να επιλεγουμε ολες ανα σελιδα και να τις σβηνουμε?

Αν δεν γινεται αν επιλεξεις ολες μα ολες τις ειδοποιησεις με τη μια καλο θα ηταν οι διαχηριστες του φορουμ να προσθεσουν αυτη τη δυνατοτητα γιατι αν ειστε σαν εμενα που εχετε πανω απο 10 σελιδες με ειδοποιησεις ε τοτε δεν μπορω να σβηνω σελιδα - σελιδα.

Δημοσ.

1. Θέλω να καθαρίσω το πουρί της λεκάνης, την μαυρίλα δλδ που έχει μαζευτεί από το ύψος του νερού και κάτω. Ποιο εμπορικό προϊόν, όσο πιο χημικό και βλαβερό γίνεται, να πάρω ώστε να τα διαλύσει όλα εύκολα και αποτελεσματικά?

2. https://www.google.gr/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF+%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1&oq=%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF+&gs_l=hp.3.3.0l2j0i30l6j0i5i30l2.6484.10952.0.14278.11.11.0.0.0.0.336.1479.0j4j2j1.7.0....0...1c.1.64.hp..4.5.1112.0..0i131j0i3.BWntvIfUjyM

Γιατί όλα τα αποτελέσματα σε αυτήν την αναζήτηση οδηγούν σε χαζές λύσεις "χωρίς χημικά" τύπου αδειάστε μια κόκα κόλα, ή βάλτε σόδα και ξύδι μαζί και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες? Χάθηκε να γράφει κάπου και μια σωστή λύση, με ένα σωστό προιόν, που να χρησιμοποιείται χρόνια και να δουλεύει και όχι ταρζανιές για τους ψεκασμένους?

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να προσέξεις να μην το αφήσεις πολύ, δηλαδη να το βαλεις, να τριψεις και να ξεπλυνεις γρηγορα.

Μετά υπάρχουν και σαφώς πιό ήπια καθαριστικα που μπορείς να τα αφήσεις και με τις ώρες αλλά εσύ  είπες θες το πιό βλαβερό οποτε μαλλον εχεις πολλη βρωμα.

Δημοσ.

Είναι λίγο αντικρουόμενη αυτή η λογική. Από την μία λόγω πολλής βρώμας θέλουμε κάτι δυνατό, από την άλλη μπορεί να πάθει κάτι η πορσελάνη οπότε δεν το αφήνουμε πολλή ώρα. Αλλά άμα το αφήσουμε λίγη ώρα πως θα προλάβει να διαλύσει την βρωμιά?

Και άμα πάρω κάτι ήπιο και το αφήσω με τις ώρες ώστε να προλάβει να διαλύσει, τότε δεν θα προλάβει να βλάψει και την πορσελάνη πάλι?

Δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται λογικό όλο αυτό.

Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, πρέπει πιο παλιά να είχα ξαναβάλει ακουαφόρτε αλλά δεν έκανε και πολλά πράγματα επειδή το άφησα λίγο. Εγώ σκεφτόμουν να πάρω κάτι να το βάλω όλη νύχτα και το πρωί με λίγο τρίψιμο και ένα καζανάκι να έχει φύγει >75%

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Neurobion (B1 + B6 + B12) sto iHerb?

Ψάχνω με μεμονωμένες τις βιταμίνες αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...