Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σου πήραν και εσένα το μετρητή; Ρωτάω γιατί μου φαίνεται όλοι με σπίτια άνω των 15 ετών θα βρεθούμε σε παρόμοια θέση στο εγγύς μέλλον.

Φιλε μου η ΔΕΔΔΗΕ δεν ειναι μονο για τον μετρητη. Για οτιδηποτε θεμα με το ηλεκτρικο μας πλεον απευθυνομαστε σε αυτην.

Η ΔΕΗ ή  αλλος παροχος ειναι μονο για πληρωμη του λογ/σμου.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διευκολύνουν το μπανιστήρι

Λειτουργούν σα μόνωση, δημιουργούν ένα φράγμα αέρα που εμποδίζει αέριες μάζες να μπουν / βγουν σε ένα χώρο

• Like 1
Δημοσ.

ψαχνω μια λεξη στα αγγλικα και στα ελληνικα που να περιγραφει μια πολη η οποια βρισκεται υπο παρακμη, υπαρχει φτωχεια, αυξημενη εγκληματικοτητα, ανθρωποι προσπαθουν να επιβιωσουν πουλωντας πραματεια στους δρομους, κτλ., κατι σαν το Gotham City, Mega City 1, Detroit η την Aθηνα δηλαδη.

Δημοσ.

Ρε παιδια μια βοηθεια και σε μενα εαν μπορειτε....

Θελω να παω με αστικη συγκοινωνια ΟΛΠ απο την σταση Πειραιας του μετρο (Μενω Γερακα εγω).

Μηπως γνωριζει κανεις που μενει εκει κοντα καποιο τροπο?? (βασικα στον Αγιο Νικολαο κοντα θελω)

Δημοσ.

ψαχνω μια λεξη στα αγγλικα και στα ελληνικα που να περιγραφει μια πολη η οποια βρισκεται υπο παρακμη, υπαρχει φτωχεια, αυξημενη εγκληματικοτητα, ανθρωποι προσπαθουν να επιβιωσουν πουλωντας πραματεια στους δρομους, κτλ., κατι σαν το Gotham City, Mega City 1, Detroit η την Aθηνα δηλαδη.

https://en.wikipedia.org/wiki/Slum

• Like 1
Δημοσ.

Πριν απο 2 λεπτά δέχτηκα κλήση απο αυτόν τον αριθμό.

00 44 20 7358 8519

Έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται ?

Έψαξα λίγο στο google αλλα μου βγάζει διαφορά ακαταλαβιστικα που δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους.

Δημοσ.

Πριν απο 2 λεπτά δέχτηκα κλήση απο αυτόν τον αριθμό.

00 44 20 7358 8519

Έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται ?

Έψαξα λίγο στο google αλλα μου βγάζει διαφορά ακαταλαβιστικα που δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους.

http://stopting.co.uk/en/number/02073588519

• Like 1
Δημοσ.

Τα κανάλια της ΕΡΤ σας δουλεύουν;

Η ερώτηση είναι αν "μας δουλεύουν" ή "αν δουλεύουν στην τηλεόρασή μας";

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...