Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω μία άλλη απορία

Αν έχω ταυτόχρονα ανοιχτό wifi και δεδομένα (mb) ποιο τραβάει πρώτο;; Χαλαω δεδομένα ή δουλεύει μόνο το wifi;;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω μία άλλη απορία

Αν έχω ταυτόχρονα ανοιχτό wifi και δεδομένα (mb) ποιο τραβάει πρώτο;; Χαλαω δεδομένα ή δουλεύει μόνο το wifi;;

To wifi λέω κι εγώ. Επίσης μπορείς να το ρυθμίσεις να μην κατεβάζει αρχεία (ενημερώσεις κλπ) αν δεν έχει wifi.

• Like 1
Δημοσ.

Κούτες χάρτινες που βρίσκω/αγοράζω;

Εγώ αν θέλω 1-2 έξω από σούπερ μάρκετ βρίσκω συνήθως. Αν είναι για πολλές πουλάνε σε υλικά συσκευασίας κλπ. Αν γράψεις κούτες ή χαρτόκουτα στο google βγάζει μαγαζιά που πουλάνε.

Δημοσ.

Χρησιμοποιει κανεις Κροκο Κοζανης?

Πηρα σε μορφη στιγματων(οχι σκονης) για να βαζω στο καφε, γιατι ακουσα οτι συν τοις αλλοις δινει μια ιδιαιτερη γευση.

Αλλα οι οδηγιες ειναι καπως ασαφεις, χρειαζεται μουλιασμα/σουρωμα?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανένα καλό προγραμματάκι που να κάνει batch/bulk rename σε αρχεία, και αν γίνεται να τα χωρίζει και σε φακέλους ανα κάποιο αριθμό αρχείων ή φακέλων που θα δίνω εγώ; Για παράδειγμα αν έχω 5.000 αρχεία και δηλώσω ότι θέλω να τα χωρίσει σε φακέλους ανά 500 αρχεία, τότε να φτιάξει 10 φακέλους από 500 αρχεία στον κάθε φάκελο.

Δημοσ.

Μια μαλακία που είναι σαν διασταύρωση κουβά με καροτσάκι λαϊκής και χρησιμεύει για να κουβαλάς τα ξύλα για το τζάκι, πώς διάλο λέγεται και πού το βρίσκω;

Δημοσ.

Μια μαλακία που είναι σαν διασταύρωση κουβά με καροτσάκι λαϊκής και χρησιμεύει για να κουβαλάς τα ξύλα για το τζάκι, πώς διάλο λέγεται και πού το βρίσκω;

http://www.skroutz.gr/c/1529/Karotsia-Kipou.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%B1

Τέτοιο; Πρέπει να έχουν και τα praktiker.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού πρώτα τα έχετε κόψει μόνοι σας ξέχασες να συμπληρώσεις! :P :D

Και μάλιστα με τσεκούρι. Όχι αλυσοπρίονο και φλωριές. :-D :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...