zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Για κουζίνα λέω. Α οκ, σόρυ μπερδεύτηκα! Δεν ξέρω κάτι.
I_am_the_Yeti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Γιατι βλεπω μια ωρα πισω ολα τα ποστ? το προφιλ μου ειναι σωστα ρυθμισμενο +2
GreekMonkey Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Α οκ, σόρυ μπερδεύτηκα! Δεν ξέρω κάτι. Σκουπιδοφάγο βρήκε στα 150 ευρώ !!!! Υπάρχει κάτι άλλο; Γιατί το σκέφτομαι. Τόσο έχω αγανακτίσει με αυτήν την αηδία.
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber. Το viber βρίσκει τους χρήστες βάσει του τηλεφωνικού αριθμού. Αν 2 χρήστες έχουν Viber και ο χρήστης Α έχει το νούμερο του χρήστη Β, αλλά ο χρήστης Β δεν έχει το νούμερο του Α, τότε τι γίνεται; ο Β μπορεί να δει τον Α; του έρχεται κάποια ειδοποίηση; Εμφανίζεται ο αριθμός του Α στον Β;
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ο Β δεν μπορεί να δει τον Α. ο Α μπορεί να δει τη φωτογραφία προφίλ του Β. μόνο όταν στείλει μήνυμα ο Α στον Β εμφανίζεται το "προφίλ" και μπορεί να τον αποθηκεύσει στις επαφές του και να τον βλέπει κανονικά.
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ο Β δεν μπορεί να δει τον Α. ο Α μπορεί να δει τη φωτογραφία προφίλ του Β. μόνο όταν στείλει μήνυμα ο Α στον Β εμφανίζεται το "προφίλ" και μπορεί να τον αποθηκεύσει στις επαφές του και να τον βλέπει κανονικά. Αν του στείλω μήνυμα, θα μπορεί να δει και τον αριθμό; ή μόνο το προφίλ μου; Ρωτάω γιατί ενώ δεν το έχω απόρρητο το νούμερο μου, σε μερικούς δεν θέλω να το δώσω (παρότι αυτοί μου το έχουν δώσει, φυσικά τους είχα εξηγήσει από την αρχή ότι το δικό μου το έχω απόρρητο).
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ναι εμφανίζεται ο αριθμός και ερωτάσαι από την εφαρμογή αν θες να τον αποθηκεύσεις.
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ναι εμφανίζεται ο αριθμός και ερωτάσαι από την εφαρμογή αν θες να τον αποθηκεύσεις. Μάλιστα, ησύχασα κάπως. Δηλαδή αν δεν ξεκινήσω εγώ κάποια συνομιλία, τότε δεν θα εμφανιστεί ποτέ το δικό μου προφίλ στον άλλον που δεν έχει το νούμερο μου. Αν όμως ξεκινήσω μια συνομιλία τότε θα εμφανιστεί στον άλλον και το προφίλ μου και ο αριθμός μου, σωστά;
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μάλιστα, ησύχασα κάπως. Δηλαδή αν δεν ξεκινήσω εγώ κάποια συνομιλία, τότε δεν θα εμφανιστεί ποτέ το δικό μου προφίλ στον άλλον που δεν έχει το νούμερο μου. Αν όμως ξεκινήσω μια συνομιλία τότε θα εμφανιστεί στον άλλον και το προφίλ μου και ο αριθμός μου, σωστά; Ακριβώς.
kalogeros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Έστω ότι έχω έναν τραπεζικό λογαριασμό με 10.000 ευρώ μέσα και έστω ότι θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο. Αν πάω στην τράπεζα και ζητήσω να μου εκδόσουν τραπεζική επιταγή για τα 10 χιλιάρικα, θα μου την εκδόσουν ή λόγω capital controls θα πάρω τα @ρχίδια του ταμεία; Ευχαριστώ! Φιλάκια - καρδούλες σε όλους!!!!!!!!
sphinxgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Έστω ότι έχω έναν τραπεζικό λογαριασμό με 10.000 ευρώ μέσα και έστω ότι θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο. Αν πάω στην τράπεζα και ζητήσω να μου εκδόσουν τραπεζική επιταγή για τα 10 χιλιάρικα, θα μου την εκδόσουν ή λόγω capital controls θα πάρω τα @ρχίδια του ταμεία; Ευχαριστώ! Φιλάκια - καρδούλες σε όλους!!!!!!!! Νομίζω θα πάρεις τα @@ του υπαλλήλου. !!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Έστω ότι έχω έναν τραπεζικό λογαριασμό με 10.000 ευρώ μέσα και έστω ότι θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο. Αν πάω στην τράπεζα και ζητήσω να μου εκδόσουν τραπεζική επιταγή για τα 10 χιλιάρικα, θα μου την εκδόσουν ή λόγω capital controls θα πάρω τα @ρχίδια του ταμεία; Ευχαριστώ! Φιλάκια - καρδούλες σε όλους!!!!!!!! Τραπεζική επιταγή μπορείς να ζητήσεις να εκδοθεί κανονικά για το ποσό που θέλεις. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Απλά θα μεταφερθούν στον τραπεζικό λογαριασμού του άλλου, δεν θα τα πάρει στο χέρι 2
kalogeros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τραπεζική επιταγή μπορείς να ζητήσεις να εκδοθεί κανονικά για το ποσό που θέλεις. Απλά θα μεταφερθούν στον τραπεζικό λογαριασμού του άλλου, δεν θα τα πάρει στο χέρι Θενξ γκάιζ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις