Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να στείλω κατι και δεν υπάρχει επωνυμία. Μονο Ταχυδρομικη θυρίδα και ΤΚ. Πως το στέλνω;

Νομίζω ότι πάει και μόνο με αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Oτι είπε ο zio10. Πάει με αυτά.

Θέλω να βρω φελιζολ για να παετάρω ένα δέμα. Που μπορώ να βρω?

Φελιζόλ νομίζω σε οικοδομικά υλικά, αλλά ίσως είναι πιο εύκολο να βρεις bubble wrap αν σε βολεύει. Έχουν βιβλιοπωλεία, praktiker κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας

Το λοιπον,πηγα ΣΚ για μπανιο,εκατσα λιγο παραπανω στον ηλιο και στις ρακετες,εβαλα κ λιγο λαδι μαυρισματος και ελανα γερο μαυρισμα-πολυ νωρις για εμενα.
Ειμαι γενικα μελαχρινος οποπτε άρπαξα γρηγορα.

Υπαρχει κατι π μπορω να βαλω , πχ καμια κρεμα, ωστε να ξε-μαυρισω, ή τουλαχιστν να μετριαστει το χρωμα ;

Δημοσ.

Υπαρχει κατι π μπορω να βαλω , πχ καμια κρεμα, ωστε να ξε-μαυρισω, ή τουλαχιστν να μετριαστει το χρωμα ;

Δεν ξέρω, μάλλον πλάκα κάνεις, αλλά εντάξει: Το μαύρισμα από τον ήλιο δεν ...ξεβάφει με τεχνητό τρόπο (το paint remover δε θα σού το συνιστούσα...)

Απλώς περιμένεις κάποιες μέρες και, αν δεν εκτεθείς ιδιαίτερα στον ήλιο, σιγά σιγά θα ατονήσει. Η άλλη λύση είναι μέσω ανοιχτόχρωμου make up, αλλά εφικτή είναι τοπικά, π.χ. στο πρόσωπο (και με μάλλον αστείο αποτέλεσμα, αλλά έτερον εκάτερον...)

Για όλο το σώμα, μάλλον προς πιστόλι βαφής τη βλέπω τη δουλειά.

Δημοσ.
Ειμαι γενικα μελαχρινος οποπτε άρπαξα γρηγορα.

Το αντίθετο ισχύει. Οι ανοιχτές επιδερμίδες είναι που αρπάζουν με το παραμικρό.

Δημοσ.

Το αντίθετο ισχύει. Οι ανοιχτές επιδερμίδες είναι που αρπάζουν με το παραμικρό.

Δεν το έχει διατυπώσει καλά. Εννοεί ότι μαύρισε, ενώ με το άρπαξα οι περισσότεροι εννοούμε κάηκα (κοκκίνησα).

Ισχύει εννοείται αυτό που λες ότι δηλαδή οι ανοιχτές επιδερμίδες αρπάζουν.

Όσο για το θέμα σου, το μαύρισμα φεύγει με τον παραδοσιακό τρόπο.

Πολλά μπάνια και καλό τρίψιμο με την πετσέτα (μην περιμένεις ότι μετά από δύο μπάνια θα φύγει, απλά επιταχύνεις τη διαδικασία).

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω 2 τηλεόρασεις σε έναν σχετικά παλιό υπολογιστή αλλά να δείχνει και στις 2 τον ίδιο ακριβώς.

Το θέμα είναι ότι η μία είναι δίπλα στον υπολογιστή και η άλλη είναι κοντά στα 10 μέτρα.

Θα πρέπει να πάρω ένα ένεργο vga splitter με ρεύμα ή δεν χρειάζεται αφού μπορώ να κάνω τη δουλειά και με ένα άπλο vga splitter χωρίς ρεύμα;

Αν το έχει κάνει κάποιος ας μου πει στα σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει για τον νιπτήρα κάποιο μηχάνημα που να αποροφάει τα υπολείματα που μαζεύονται στις τρύπες; Την έχω σιχαθεί την διαδικασία με το χέρι.

Δημοσ.

Υπάρχει για τον νιπτήρα κάποιο μηχάνημα που να αποροφάει τα υπολείματα που μαζεύονται στις τρύπες; Την έχω σιχαθεί την διαδικασία με το χέρι.

Υπάρχει από telemarketing ένα που μαζεύει τρίχες κλπ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...