scullyist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παίδων? (δεν ξέρω αν υπάρχει κι άλλο) Google says...
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Nαι εκεί είναι.Το καλοκαίρι πέρασα.Πολύ τζετ το έχει κάνει η Βαρδινογιαννενα εντωμεταξύ.
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πότε το έφτιαξε; Εγώ το θυμάμαι κλασσικά μίζερο, αν και καθαρότερο από άλλα δημόσια.
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δε ξέρω πότε, πάντως είναι state of the art,ανετάκι βάζει κάτω πολλά ιδιωτικά.Δε μιλάμε για το Παίδων όμως μη μπερδεύεσαι,στη πίσω μεριά του συγκροτήματος είναι αυτό
mary Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρετε καναν φθηνό κλειδαρά στη Θεσσαλονικη που να ασχολειται με κλειδια αυτοκινητου τυπου immobilazer, σαν αυτό: Μου έχουν χαλασει τα κουμπιά απο τη πολύ χρήση....
RedPanda Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 καμιά καλή εύκολη συνταγή για παγωτό βανίλια (πριν τις 9 και κλείσουν τα σούπερ)
Pintsie Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόοον, να ρωτήσω κι εγώ κάτι! ΚΤΕΛ Αθήνα-Τρίπολη με επιστροφή πόσο είναι το εισιτήριο; Εκτελούνται δρομολόγια συχνά την Κυριακή; Επίσης, αν δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς θα επιστρέψω, τι κάνω; (δεν έχω ταξιδέψει με κτελ με επιστροφή) έχεις το "δικαίωμα" να αφήσεις ανοικτή την ώρα και να πας λίγο νωρίτερα στο κτελ και να πεις θέλω την τάδε ώρα να φύγω;
kostask91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τα δρομολογια θα τα ψαξεις στο ιντερνετ. Η βρες το τηλεφωνο των κτελ και ρωτα. Το εισιτηριο επιστροφης εχεις ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα για να το χρησιμοποιησεις το οποιο απο οσο ξερω ξεπερναει το μηνα. Απλα οταν ειναι να το χρησιμοποιησεις , πας εκει το δινεις και απλα σημειωνει τη θεση σου στο κτελ
Pintsie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τα δρομολογια θα τα ψαξεις στο ιντερνετ. Η βρες το τηλεφωνο των κτελ και ρωτα. Το εισιτηριο επιστροφης εχεις ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα για να το χρησιμοποιησεις το οποιο απο οσο ξερω ξεπερναει το μηνα. Απλα οταν ειναι να το χρησιμοποιησεις , πας εκει το δινεις και απλα σημειωνει τη θεση σου στο κτελ Καλέ την ίδια μέρα θα φύγω. δεν έχω τηλέφωνο για να ρωτήσω τιμή. και από το ίντερνετ έχω βρει 3 διαφορετικές τιμές και χωρίς να λέει αν είναι με επιστροφή. Γι'αυτό ρωτάω εδώ.
Superuser Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Πώς προσθέτω επιλογή ψηφοφορίας σε νέο θέμα; Δεν διακρίνω τέτοια επιλογή.. Δεν έχω το δικαίωμα; Ευχαριστώ εκ τον πρότερον..!
kostask91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Καλέ την ίδια μέρα θα φύγω. δεν έχω τηλέφωνο για να ρωτήσω τιμή. και από το ίντερνετ έχω βρει 3 διαφορετικές τιμές και χωρίς να λέει αν είναι με επιστροφή. Γι'αυτό ρωτάω εδώ. http://ktel-trikala.gr/?module=default&pages_id=24&lang=el Υποθετω οτι δεν εχει διαφορα το επιστροφης απο τρικαλα - αθηνα με το αθηνα - τρικαλα στη τιμη
Pintsie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τι να τα κάνω τα Τρίκαλα καλέ; Τέλος πάντων, αν γίνεται να απαντήσει κάποιος που μένει/ξέρει από τρίπολη γιατί στο ίντερνετ όπως ξανάπα, έχω δει 3 διαφορετικές τιμές και καμία δεν λέει αν είναι με επιστροφή. ευχαριστώ.
kostask91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τι να τα κάνω τα Τρίκαλα καλέ; Τέλος πάντων, αν γίνεται να απαντήσει κάποιος που μένει/ξέρει από τρίπολη γιατί στο ίντερνετ όπως ξανάπα, έχω δει 3 διαφορετικές τιμές και καμία δεν λέει αν είναι με επιστροφή. ευχαριστώ. Oooo χιλια συγγνωμη, ειπες τριπολη και γω δε ξερω γιατι αλλα συγκρατησα τρικαλα Εξεταστικη βλεπεις ...
Pintsie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Oooo χιλια συγγνωμη, ειπες τριπολη και γω δε ξερω γιατι αλλα συγκρατησα τρικαλα Εξεταστικη βλεπεις ... περαστικά! χαχα! Τουλάχιστον δεν είσαι και με πυρετό ΚΑΙ με εξεταστική όπως εγώ! Άντε καλή συνέχεια! ! ! ΥΓ: όποιος ξέρει αυτή την αναθεματισμένη την τιμή με επιστροφή ας μου την πει. Μη βρεθώ να κοιμάμαι σε κάνα παγκάκι στην Τρίπολη
deesnider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τι να τα κάνω τα Τρίκαλα καλέ; Γιατί ρε 'συ; Μια χαρά πόλη είναι! Πανέμορφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις