alfeios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πειραζει αν ειναι του 2013 ; Ειχα αγορασει καποτε μια 10δα και μ εμειναν . Πιστευω πως οχι Όχι. Κανενα προβλημα .....
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Υπαρχει συνδιασμος αστικων που απο Λυκοβρυση να παει κανποιος Σταθμο ΗΣΑΠ Καλλιθεας ? Αυριο σε ΣΤΑ.ΣΥ εχουν σταση εργασιας μεχρι 10πμ
Irene.j Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ξερουμε περίπου ποσο χρόνο κανει να μου βγαλουνε το καινουριο διπλωμα αν ζητησω αντικατασταση του παλιου? Προσωπικα 1μηνα
coffeman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Κανένα μαγαζί στην Αθήνα με μεγάλη ποικιλία σε σκηνές camping μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω? θέλω να δω σε έκθεση για να διαλέξω από τις φωτογραφίες στο internet δε μπορώ να αποφασίσω. Εκτός Praktiker. Ευχαριστώ
pollop Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τι πρεπει να κανω για να μετατρεψω ενα αρχειο γραμμενο σε open office να μην το βλεπει το microsoft office 'αλαμπουρνεζικα';
scullyist Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Save as > στο type: Microsoft Word (όποια έκδοση σε εξυπηρετεί από αυτές που έχει στη λίστα) και επιλέγεις "διατήρηση..." σε αυτό που θα πετάξει μετά. 1
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επειδη πηγα κι εγω απο Οpen Office σε Word, πως ξεφορτωνoμαι αυτο το μηνυμα(το βγαζει στο save)?
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Γιατί στο site www.g2a.com ενώ πατάω σωστά τον captcha κωδικό δεν τον δέχεται;
scullyist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επειδη πηγα κι εγω απο Οpen Office σε Word, πως ξεφορτωνoμαι αυτο το μηνυμα(το βγαζει στο save)? Μάλλον έχεις παλιότερη έκδοση; Αν βάλεις νεότερη (η 4.1.2 είναι η τελευταία), μετά το κείμενο έχει επιλογή να ξετσεκάρεις και μην σε προειδοποιεί κάθε φορά που πας να σώσεις σε άλλη μορφή φορμάτ. Οπότε ή περνάς την τελευταία, ή αν δεν θέλεις, δες μήπως στην δική σου το έχει κάπου αλλού, σε κανένα μενού properties, options ή κάτι τέτοιο... όπως και να 'χει όμως, δεν σε εμποδίζει να το σώσεις, προειδοποίηση / ενημέρωση είναι... πατάς απλά "continue" ("συνέχεια") και το σώζει. 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μάλλον έχεις παλιότερη έκδοση; Αν βάλεις νεότερη (η 4.1.2 είναι η τελευταία), μετά το κείμενο έχει επιλογή να ξετσεκάρεις και μην σε προειδοποιεί κάθε φορά που πας να σώσεις σε άλλη μορφή φορμάτ. Οπότε ή περνάς την τελευταία, ή αν δεν θέλεις, δες μήπως στην δική σου το έχει κάπου αλλού, σε κανένα μενού properties, options ή κάτι τέτοιο... όπως και να 'χει όμως, δεν σε εμποδίζει να το σώσεις, προειδοποίηση / ενημέρωση είναι... πατάς απλά "continue" ("συνέχεια") και το σώζει. Κάπου στις επιλογές έχει να το σώζει σαν αρχείο word by default, λογικά τότε δεν θα βγάζει και το μήνυμα. 1
scullyist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σωστός, το έψαξα τώρα που το είπες και όντως δεν το βγάζει αν αλλάξεις το default φορματ... στην 4.1.2 είναι στο: Τοοls > Options > Load/Save > General > τα πεδία document type και always save as 1
sotir@kos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Rise of the Tomb Raider ξερουμε ποτε βγαινει για ps4?
Unabomber Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Rise of the Tomb Raider ξερουμε ποτε βγαινει για ps4? Στο amazon.com, release date ειναι 30 December 2016.
GreekMonkey Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε τι να ψάξω στο google για να βρω παρόμοιες φωτογραφίες με αυτές του βίντεο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις