Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ξερω. Αυτο σκεφτομαι και δεν προχωραω. Με αντικαταβολή μου λεει αργουν να βαλουν τα λεφτα, οτι καθυστερουν ενα μηνα. Δικαιολογιες το θεωρω. Εντωμεταξυ μιλουσα με το παιδι πιτσιρικας, του λεω για να μην γινει βλσκεια δωσε να μιλησω με το πατέρα σου μιλησα... μια αντικαταβολή, σημερα μου τα γυρισε να βαλω στην αρχη ολο το ποσο, μετα τα μισα
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ξερω. Αυτο σκεφτομαι και δεν προχωραω. Με αντικαταβολή μου λεει αργουν να βαλουν τα λεφτα, οτι καθυστερουν ενα μηνα. Δικαιολογιες το θεωρω. Εντωμεταξυ μιλουσα με το παιδι πιτσιρικας, του λεω για να μην γινει βλσκεια δωσε να μιλησω με το πατέρα σου μιλησα... μια αντικαταβολή, σημερα μου τα γυρισε να βαλω στην αρχη ολο το ποσο, μετα τα μισα Κάποιο μαγαζί στο εξωτερικό δεν το πουλάει αυτό που θες;
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω ζιο. Αυριο θα αποφασίσω τι θα κανω. Μαλλον με βλεπω να το ακυρωνω. Αν και μου εδωσε το φβ του, ειδα οτι δεν ειναι ψευτικο. Μου δωσε και το σταθερο τηλεφωνο αλλα εψαξα και μαλλον ειναι απορρητο 1
alfeios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για ανεβασμα φωτογραφιας, με σκοπο να παρεις λινκ και να κανεις paste σε φορουμ ποιο απλο stite προτεινετε; Εκτος απο το Photobucket
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για ανεβασμα φωτογραφιας, με σκοπο να παρεις λινκ και να κανεις paste σε φορουμ ποιο απλο stite προτεινετε; Εκτος απο το Photobucket imgur.com Απλό χωρίς πολλές φανφάρες και κάνει τη δουλειά.
alfeios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 imgur.com Απλό χωρίς πολλές φανφάρες και κάνει τη δουλειά. Ευχαριστω. το ξεκιναω .....
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω ζιο. Αυριο θα αποφασίσω τι θα κανω. Μαλλον με βλεπω να το ακυρωνω. Αν και μου εδωσε το φβ του, ειδα οτι δεν ειναι ψευτικο. Μου δωσε και το σταθερο τηλεφωνο αλλα εψαξα και μαλλον ειναι απορρητο Μολις του ειπα ακυρο,με ειπε ενταξει αντικαταβολή. Αλλα νευριασα και δεν γουσταρα να αγορασω. Ακολουθεις την πιο ασφαλη τροπο και δεν θελουν. Να τωρα ας βρει
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μολις του ειπα ακυρο,με ειπε ενταξει αντικαταβολή. Αλλα νευριασα και δεν γουσταρα να αγορασω. Ακολουθεις την πιο ασφαλη τροπο και δεν θελουν. Να τωρα ας βρει Αν θες γράψε τι είναι αυτό που ψάχνεις να αγοράσεις μήπως το βρούμε πουθενά αλλού! 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ ζιο για το ενδιαφέρον. Πηγα σε καταστημα να το οαρω καινουργιο. Για σαραντα και πενηντα ευρω δεν παιζω το κεφαλι μου. 1
thant Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για ανεβασμα φωτογραφιας, με σκοπο να παρεις λινκ και να κανεις paste σε φορουμ ποιο απλο stite προτεινετε; Εκτος απο το Photobucket http://postimage.org 2
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Eκανα χτες πρωτη φορα σιμιγδαλενιο χαλβα με μελι. Ξερει κανεις αν και πόσο καιρο μενει εκτος ψυγειου?
Pseudonumo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σε σύστημα skylake θα εχω προβλήματα συμβατότητας αν βάλω Linux mint?
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχω στο δωμάτιο αυτήν την πρίζα. Το κλασσικό πολύμπριζο δεν χωράει γιατί πρώτον εμποδίζει τον διακόπτη του φωτός και δεύτερον δεν χωράνε στις τρύπες τα ξυλάκια που έχει η μπρίζα του πολύμπριζου. Οπότε τι προτείνετε να κάνω; 1) Να αλλάξω την μπρίζα (αν γίνεται κιόλας) ή 2) να πάρω ένα ταφ και αν το βάλω; (αυτό μπαίνει γιατί δεν εμποδίζει τον διακόπτη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις