Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Απάτη. Άπαtη. Πόσο συχνά χρησιμοποιούνταν το άπ... πια; Τόσο για να αναγκαστούν να το κάνουν, figures
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για ποιόν λόγο να γίνει αυτό; Νομίζω για τον λόγο που γράφει ο Thresh.
Miracle Worker Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αν βάλω κάτι σε σπόιλερ εμφανίζεται στο γκουγκλ search;
Lucifer Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Λοιπόν, έχω μια πρίζα στην κρεββατοκάμαρα που ό,τι βάλω πάνω της, το καίει. Μου 'χει φάει ήδη 2 μετασχηματιστές για 2 διαφορετικά φωτιστικά, αλλά είναι σε πολύ βολικό σημείο για να την παρατήσω. Έχω λοιπόν τις εξής 2 ερωτήσεις: -Που πουλάνε μετασχηματιστές βάσει βολτ κτλ; -Πώς κάνω την πρίζα να μη μου γαμ&^ ό,τι της βάζω; Αν παρεμβάλλω κάνα πολύμπριζο με προστασία από spikes θα γίνει δουλειά; Ή παίζει να 'ναι κάτι απλό που θα λυθεί αν βγάλω την πρίζα και βάλω καινούρια;
gokuthelegend Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μπορούμε να βρούμε από κάπου λίστα με συνεργαζόμενα καταστήματα Apple; Έχουμε έναν χαλασμένο φορητό Macbook Pro και επειδή μένουμε επαρχεία σε χωριό έχουμε περιορισμένες επιλογές και δεν ξέρουμε που να απευθυνθούμε.
astrosunnefo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Λοιπόν, έχω μια πρίζα στην κρεββατοκάμαρα που ό,τι βάλω πάνω της, το καίει. Μου 'χει φάει ήδη 2 μετασχηματιστές για 2 διαφορετικά φωτιστικά, αλλά είναι σε πολύ βολικό σημείο για να την παρατήσω. Έχω λοιπόν τις εξής 2 ερωτήσεις: -Που πουλάνε μετασχηματιστές βάσει βολτ κτλ; -Πώς κάνω την πρίζα να μη μου γαμ&^ ό,τι της βάζω; Αν παρεμβάλλω κάνα πολύμπριζο με προστασία από spikes θα γίνει δουλειά; Ή παίζει να 'ναι κάτι απλό που θα λυθεί αν βγάλω την πρίζα και βάλω καινούρια; Προϋπήρχε το πρόβλημα, ή ξαφνικά άρχισε να καίει ό,τι της βάζεις; Αν ξαφνικά έγινε προβληματική, τότε το πιθανότερο είναι να είναι θέμα πρίζας και θα πρέπει να την αλλάξεις. Με κάθε επιφύλαξη, ε; Δεν είμαι κι ηλεκτρολόγος, απλώς με την μέχρι τώρα εμπειρία μου σου το λέω. 1
Lucifer Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Προϋπήρχε το πρόβλημα, ή ξαφνικά άρχισε να καίει ό,τι της βάζεις; Αν ξαφνικά έγινε προβληματική, τότε το πιθανότερο είναι να είναι θέμα πρίζας και θα πρέπει να την αλλάξεις. Με κάθε επιφύλαξη, ε; Δεν είμαι κι ηλεκτρολόγος, απλώς με την μέχρι τώρα εμπειρία μου σου το λέω. Δεν προϋπήρχε, όχι. Θα πάρω μια καινούρια και θα δω, ευχαριστώ. Τώρα αν ξέρει κανείς και που πουλάν μετασχηματιστές να μου πάρω έναν...
astrosunnefo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν προϋπήρχε, όχι. Θα πάρω μια καινούρια και θα δω, ευχαριστώ. Τώρα αν ξέρει κανείς και που πουλάν μετασχηματιστές να μου πάρω έναν... Αφού δεν προϋπήρχε, τότε εκεί μου πάει το μυαλό. Από αλλαγή πρίζας, θα ξεκινούσα. Τώρα για μετασχηματιστή, δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο μαγαζί, γιατί δεν είμαστε στο ίδιο μέρος. Ας προτείνει κάποιος άλλος φίλος, που ξέρει.
deesnider Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 που πουλάν μετασχηματιστές να μου πάρω έναν... Το θυμάμαι ότι έχεις δηλώσει Σαμπαθάς και Αϊομικός, αλλά είμαι έτοιμος να βάλω στοίχημα ότι, όταν το έγραφες αυτό, σκεφτόσουν: https://www.youtube.com/watch?v=8AQq46q0h68 2
leftermann Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν προϋπήρχε, όχι. Θα πάρω μια καινούρια και θα δω, ευχαριστώ. Τώρα αν ξέρει κανείς και που πουλάν μετασχηματιστές να μου πάρω έναν... εδώ αν θες η-σοπ.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τελος Ιουνιου παω Αγγλια. Ταξιδευω με ταυτοτητα, σωστα?
Ψιτ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ακόμα δεν έφτασες, ξέχασες το ελληνικό ερωτηματικό;;; Ναι, με ταυτότητα. 1
Dagobert Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τελος Ιουνιου παω Αγγλια. Ταξιδευω με ταυτοτητα, σωστα? Ναι 1
mylo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τελος Ιουνιου παω Αγγλια. Ταξιδευω με ταυτοτητα, σωστα? Ναι απλά αν ή ταυτότητα σου είναι ψιλό διαλυμένη και πέσεις σε περίεργο υπάλληλο θα φας μία καθυστέρηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις