GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και σε περίπτωση που σταλεί το αντικείμενο και δεν το παραλάβει ο άλλος φαντάζομαι επιστρέφεται το δέμα αλλά πληρώνω εγώ τα μεταφορικά και για τις δύο φορές ε; Ελπίζω να μην υπάχουν τόσο τρόμπες ώστε να κάνουν τέτοια.
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και σε περίπτωση που σταλεί το αντικείμενο και δεν το παραλάβει ο άλλος φαντάζομαι επιστρέφεται το δέμα αλλά πληρώνω εγώ τα μεταφορικά και για τις δύο φορές ε; Ελπίζω να μην υπάχουν τόσο τρόμπες ώστε να κάνουν τέτοια. Ναι, προφανώς το δέμα επιστρέφεται. Αλλά δεν ξέρω αν πληρώνεις κάτι έξτρα για την επιστροφή, ας απαντήσει κάποιος άλλος αν γνωρίζει. 1
iordanis77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αν το δεμα τελικα δεν παραληφθει απ τον παραληπτη, σε ποσες περιπου μερες θα εχει επιστραφει πισω? Τα λεφτά θα τα πάρω από τα ΕΛΤΑ την στιγμή που παραδίδω το δέμα; Πως να παρεις λεφτα που δεν εχουν ακομα δωθει??
john_shadow Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Και σε περίπτωση που σταλεί το αντικείμενο και δεν το παραλάβει ο άλλος φαντάζομαι επιστρέφεται το δέμα αλλά πληρώνω εγώ τα μεταφορικά και για τις δύο φορές ε; Ελπίζω να μην υπάχουν τόσο τρόμπες ώστε να κάνουν τέτοια. Όχι δεν υπάρχουν εξτρά έξοδα άμα σου επιστραφεί το δέμα. Ένας μου το χε κάνει μια φορά και μου λεγε 2 βδομάδες θα μου τα κάνει κατάθεση μέχρι που του έκανα αρνητική κρητική και μου τα βάλε. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από john_shadow
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα ταχυδρομικά ταμιευτήρια ανοίγουν ακόμα αυτούς τους μικρούς κουμπαράδες που πρέπει εκεί να τους ανοίξεις; Θα μπορούσα άνετα να αποταμιεύσω λεφτά μιας και βρήκα έναν παλιό που είχα.
angmar Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έχει, αλλά πρέπει να ζητήσεις απ την κοσμοτέ να στο ενεργοποιήσει.
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Λοιπόν, ήμουν έτοιμος να κλείσω ραντεβού με Ψ ε. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί αυτό εδώ το ποστ εμπεριέχει τη φράση "απίστευτο είναι" στο σημείο που την εμπεριέχει. Μη τα πολυλογώ, δε μπορώ να γράψω την λέξη άπaτη στα ελληνικά γιατί το φόρουμ την μετατρέπει αυτόματα σε "απίστευτο είναι". Η μικρή μου απορία είναι ΓΙΑΤΙ; edit, test, απίστευτο είναις, απίστευτο είναι, απίστευτο είναι Γελάω, στο αρσενικό γένος κρατάει το τελικό ς στο τέλος.
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Λοιπόν, ήμουν έτοιμος να κλείσω ραντεβού με Ψ ε. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί αυτό εδώ το ποστ εμπεριέχει τη φράση "απίστευτο είναι" στο σημείο που την εμπεριέχει. Μη τα πολυλογώ, δε μπορώ να γράψω την λέξη άπaτη στα ελληνικά γιατί το φόρουμ την μετατρέπει αυτόματα σε "απίστευτο είναι". Η μικρή μου απορία είναι ΓΙΑΤΙ; edit, test, απίστευτο είναις, απίστευτο είναι, απίστευτο είναι Γελάω, στο αρσενικό γένος κρατάει το τελικό ς στο τέλος. Πλάκα μας κάνεις; Αφού εσείς το κάνατε! (Έχει κανά χρόνο που συμβαίνει αυτό, πιστεύω γιατί είχε παραγίνει με αυτή την έκφραση σε πολλά ποστ).
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ξέρουμε αν η MS δείνει δωρεάν ή με μικρό κόστος τα Windows και Office (το office με ενδιαφέρει περισσότερο), σε μαθητές/καθηγητές σχολείων 1βάθμιας και 2βάθμιας εκπαίδευσης όπως γίνεται και στα πανεπιστήμια; Μου έφεραν καναδυό καθηγητές του τοπικού μου σχολείου τους υπολογιστές τους και μου είπαν ότι χρειάζονται το office γιατί κάνουν πολλές εργασίες, και λυπάμαι να τους το περάσω πειρατικό. Δυστηχώς μένουμε σε χωριό, πληροφορικάριους δεν έχουν τα σχολεία για να ασχοληθούν, οι υπόλοιποι καθηγητές είναι άσχετοι για να ψάξουν το θέμα και τα υπουργία (μας μέσα) μας έχουν ψιλοχεσμένους.
GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πλάκα μας κάνεις; Αφού εσείς το κάνατε! (Έχει κανά χρόνο που συμβαίνει αυτό, πιστεύω γιατί είχε παραγίνει με αυτή την έκφραση σε πολλά ποστ). Για ποιόν λόγο να γίνει αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Λοιπόν, ήμουν έτοιμος να κλείσω ραντεβού με Ψ ε. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί αυτό εδώ το ποστ εμπεριέχει τη φράση "απίστευτο είναι" στο σημείο που την εμπεριέχει. Μη τα πολυλογώ, δε μπορώ να γράψω την λέξη άπaτη στα ελληνικά γιατί το φόρουμ την μετατρέπει αυτόματα σε "απίστευτο είναι". Η μικρή μου απορία είναι ΓΙΑΤΙ; edit, test, απίστευτο είναις, απίστευτο είναι, απίστευτο είναι Γελάω, στο αρσενικό γένος κρατάει το τελικό ς στο τέλος. Γιατί έπεφτε η ατάκα πολύ συχνά στις ειδήσεις κι είχε καταντήσει κουραστικό, να βλέπεις post με μια ξερή λέξη και τπτ άλλο... 1
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Απάτη. Άπαtη. Πόσο συχνά χρησιμοποιούνταν το άπ... πια;
bnvdarklord Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Απάτη. Άπαtη. Πόσο συχνά χρησιμοποιούνταν το άπ... πια; https://www.google.gr/search?q=site:insomnia.gr+%22%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%2B%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9%22 Έχω λιώσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις