*nenya* Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί θα έχει περισσότερα αμάξια αύριο αλήθεια; http://www.apergia.gr/q/ 1
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτό που στη δουλειά θα πας κύριος αλλά σπίτι σου δε θα γυρίσεις απ' την κίνηση, αυτό είναι που μου τη βιδώνει περισσότερο.
*nenya* Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δεν τους νοιάζει τί θα τραβήξει ο εργαζόμενος με την κάθε απεργία που κάνουν στα ΜΜΜ. Και όταν πας να βγάλεις τον επόμενο μήνα κάρτα απεριορίστων διαδρομών σου λένε 'Σας κάνουμε έκπτωση 1 ευρώ λόγω των απεργιών που κάναμε.' 1 ευρώ;;;;; Really? 1 ευρώ νομίζουν ότι κοστίζει το ταξί που πληρώσαμε για να πάμε/γυρίσουμε απ'τις δουλειές μας; Sorry για το off topic, νευριάζω. 2
deesnider Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτό που στη δουλειά θα πας κύριος αλλά σπίτι σου δε θα γυρίσεις απ' την κίνηση, αυτό είναι που μου τη βιδώνει περισσότερο. Αφού θα πας που θα πας πάλι την επόμενη, τι τα θες τα πήγαινε-έλα και δεν αράζεις εκεί; Όλο γκρίνια είσαστε... 7
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλά ναι, 60 λέει το site. Δεν έχω πάει πολύ από κείνα τα μέρη, Μεσογείων και Βασ. Σοφίας που έχουν λεωφορειόδρομο, σε συνδυασμό με το ότι δεν σταματάει, βοηθάνε στο να μην έχει μεγάλη απόκλιση. Το 96 δεν ξέρω από πού πάει. Γιατί θα έχει περισσότερα αμάξια αύριο αλήθεια; Eχουν απεργια τα ΜΜΜ 11-4 νομιζω.
*nenya* Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 ^ Δες το λινκ που πόσταρα. Δεν έχουν όλα τις ίδιες ακριβώς ώρες.
tsourakis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν κάποιο πρόσωπο μου είχε κάνει υπεύθυνη δήλωση αλλά δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, η υπεύθυνη δήλωση ισχύει κανονικά (για τις 30 μέρες) ή ακυρώνεται; Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάπου απάντηση.
GreekMonkey Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Επειδή κάνω την πρώτη μου αγγελία πώλησης έχω μερικές ερωτήσεις. Μεταφορικά πληρώνω εγώ ή ο αγοραστής; Πρώτα πληρώνει ο αγοραστής (κατάθεση στην τράπεζα) και μετά στέλνω το προιόν;
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Επειδή κάνω την πρώτη μου αγγελία πώλησης έχω μερικές ερωτήσεις. Μεταφορικά πληρώνω εγώ ή ο αγοραστής; Πρώτα πληρώνει ο αγοραστής (κατάθεση στην τράπεζα) και μετά στέλνω το προιόν; 1) Οποιος να ναι. Δεν υπαρχει στανταρ. 2) Καλυτερα αντικαταβολη. ΑΝ επιλεξεις τελικα καταθεση, το ιδανικο για σενα ειναι να καταθεσει πρωτα ο αλλος τα χρηματα γιατι αν το στειλεις μπορει να εξαφανιστει. Απο την αλλη, το ιδανικο για εκεινον ειναι να στειλεις πρωτα εσυ το αντικειμενο γιατι αν βαλει τα λεφτα μπορει να εξαφανιστεις. Το ιδανικο και για τους δυο οπως ειπα ειναι η αντικαταβολη. Το αμεσως καλυτερο απο το χερι με χερι δλδ.
GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 1) Οποιος να ναι. Δεν υπαρχει στανταρ. 2) Καλυτερα αντικαταβολη. ΑΝ επιλεξεις τελικα καταθεση, το ιδανικο για σενα ειναι να καταθεσει πρωτα ο αλλος τα χρηματα γιατι αν το στειλεις μπορει να εξαφανιστει. Απο την αλλη, το ιδανικο για εκεινον ειναι να στειλεις πρωτα εσυ το αντικειμενο γιατι αν βαλει τα λεφτα μπορει να εξαφανιστεις. Το ιδανικο και για τους δυο οπως ειπα ειναι η αντικαταβολη. Το αμεσως καλυτερο ειναι το χερι με χερι. Thanks για την απάντηση. Αντικαταβολή πως θα γίνει; Μέσω ΕΛΤΑ σκεφτόμουν να το στείλω. Βασικά είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω, για αυτό.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αντικαταβολή πως θα γίνει; Ας απαντησει καποιος αλλος σε αυτο γιατι προσωπικα δεν εχω στειλει κατι.
iordanis77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν τους νοιάζει τί θα τραβήξει ο εργαζόμενος με την κάθε απεργία που κάνουν στα ΜΜΜ. Και όταν πας να βγάλεις τον επόμενο μήνα κάρτα απεριορίστων διαδρομών σου λένε 'Σας κάνουμε έκπτωση 1 ευρώ λόγω των απεργιών που κάναμε.' 1 ευρώ;;;;; Really? 1 ευρώ νομίζουν ότι κοστίζει το ταξί που πληρώσαμε για να πάμε/γυρίσουμε απ'τις δουλειές μας; Sorry για το off topic, νευριάζω. Δηλαδη οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ δεν εχουν δικαιωμα να κανουν απεργια? Εσυ οταν κανεις απεργια σε νοιαζει τι θα τραβηξει ο αλλος? Η απεργια κυριως χτυπαει αυτον που την κανει, γιατι ο μισθος του περικοπτεται, μειωνεται ο συνταξιμος χρονος του κλπ. 1
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Thanks για την απάντηση. Αντικαταβολή πως θα γίνει; Μέσω ΕΛΤΑ σκεφτόμουν να το στείλω. Βασικά είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω, για αυτό. Είναι πολύ απλό, πας στα ΕΛΤΑ με το δέμα και λες ότι θες να το στείλεις αντικαταβολή. Αυτοί θα το ζυγήσουν και θα σου πουν το κόστος των μεταφορικών το οποίο θα το πληρώσεις επι τόπου, το οποίο γίνεται έτσι κι αλλιώς όταν στέλνεις ένα δέμα. Το μόνο έξτρα είναι ότι θα τους πεις πόσο θες να είναι η αντικαταβολή για να το συμπληρώσουν στο έντυπο που θα συνοδεύσει το δέμα. Αυτά τα 2 πραγματάκια. 2
GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα λεφτά θα τα πάρω από τα ΕΛΤΑ την στιγμή που παραδίδω το δέμα;
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα λεφτά θα τα πάρω από τα ΕΛΤΑ την στιγμή που παραδίδω το δέμα; Όχι, τα λεφτά θα τα πάρεις 1-2 εργάσιμες μέρες αφότου παραλάβει ο άλλος το δέμα. Έχω 2-3 χρόνια να στείλω αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ, αλλά την τελευταία φορά που έστειλα μου έφερε ειδοποίηση ο ταχυδρόμος και πήγα στο ταχυδρομείο και τα πήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις