Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι λέει το πρόγραμμα, 1 ώρα νωρίτερα "για τακτοποίηση στο πλοίο κλπ". Κρουαζιέρα φάση.

Από Βενιζέλο για πειραιά πάει το μετρό/υπόγειος/τρενο τελοσπάντων, δεν πάει;

Παίζει και το ενδεχόμενο να πάρω το κτελάκι μεσάνυχτα από δω και να φτάσω πρωί κατευθείαν πειραιά. Ταλαιπώρια μεν, σιγουριά δε... (και φτήνια :) )

Πάρε το κτελ,σταματάει δίπλα στην 7 .

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ θενξ, έχω καιρό να το αποφασίσω μέχρι τον ιούλιο :)

έντιτ, ποιά 7, στο Τηγάνι;

ήμαρτον δίπλα σε αυτά που φεύγουν για Κυκλάδες.

• Like 1
Δημοσ.

λολ, έτσι όπως το είπες :)   Δεν ξέρω από αυτά, από χωριό είμαι, παλιά στα νησιά φεύγαμε από δω από σαλλλονίκη με τον Άνεμο, μετά παντρευτήκαμε και χάσαμε τις εξελίξεις :)

Δημοσ.

Θέλω να σχεδιάσω μια συνδεσμολογία ενός πολύ απλού τοπικού δικτύου. Ξέρετε κανένα πρόγραμμα, κατά προτίμηση free, που να το κάνει αυτό; Με ενδιαφέρει κυρίως αυτό που γίνεται πριν το ρούτερ, δηλαδή θέλω να βγάζει τηλεφωνικές πρίζες, φίλτρα (filters, splitters), διακλαδωτήρες τηλεφωνικής γραμμής κλπ. Κάτι σαν το Microsoft Visio ας πούμε για παράδειγμα, αλλά να είναι δωρεάν κατά προτίμηση.

Δημοσ.

Σε συστημένο ΕΛΤΑ βλέπω στο tracking λέει ειδοποίηση πριν καμιά ώρα αλλά δεν έχουν αφήσει καμία ειδοποίηση...μπορεί να την αφήσουν αργότερα;

Η ώρα που αναφέρει είναι η ώρα καταχώρησης, σημαίνει δηλαδή συντάχθηκε το ειδοποιητήριο και σου έρχεται.

Θεωρητικά σήμερα θα περάσει ο ταχυδρόμος και θα στο αφήσει.

Θεωρητικά πάντα, γιατί σε εμένα περνάει ο ταχυδρόμος μια φορά την εβδομάδα και αφήνει 2-3 ειδοποιήσεις μαζεμένες (με διαφορετική ημερομηνία η καθεμία)

Με τον αριθμό αποστολής και χωρίς ειδοποιητήριο μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου την επόμενη εργάσιμη μέρα απο την σήμανση του με το χαρακτηρισμό "ειδοποίηση".

• Like 1
Δημοσ.

πριν 3-4 χρόνια που είχα αγοράσει, είχε 30 ευρώ η φιάλη (κενή), και 20κάτι το περιεχόμενο. Έχει έναν με υγραέρια στον δρόμο που είναι παράλληλος στον πεζόδρομο, ανάμεσα πεζόδρομο και Μ.Αλεξάνδρου δηλαδή, ωπ ωπ, Μεταλείων Ταύρου λέγεται η οδός, αλλά είναι ψιλοκαριόλης και τσακωθήκαμε μια φορά και δεν ξαναπήγα. Από τότε πηγαίνω σε έναν στην Κατσαντώνη, αυτόν εδώ, Κατσαντώνη είναι ο δρόμος που κατεβαίνει από τα Βλαχάκια προς τα κάτω, καλό παιδί είναι αλλά πολλές φορές λείπει (μοιράζει φιάλες), οπότε αν είναι να πας πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο.

Γεια σου leftermann, θα πάω και στον πρώτο που λες γιατί είναι 50m από το σπίτι μου, θα πάω και στον Κορδελιώτη.

Ο μόνος που βρήκα να αναφέρει τιμή με αγορά, αλλά είναι Αθήνα γμτ:

https://pyrostia.gr/fialh-ygraerioy-petrogkaz-10kg-agora-periexomeno

Αρκετά μεγάλη διαφορά όμως... :-/

Δημοσ.

Η ώρα που αναφέρει είναι η ώρα καταχώρησης, σημαίνει δηλαδή συντάχθηκε το ειδοποιητήριο και σου έρχεται.

Θεωρητικά σήμερα θα περάσει ο ταχυδρόμος και θα στο αφήσει.

Θεωρητικά πάντα, γιατί σε εμένα περνάει ο ταχυδρόμος μια φορά την εβδομάδα και αφήνει 2-3 ειδοποιήσεις μαζεμένες (με διαφορετική ημερομηνία η καθεμία)

Με τον αριθμό αποστολής και χωρίς ειδοποιητήριο μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου την επόμενη εργάσιμη μέρα απο την σήμανση του με το χαρακτηρισμό "ειδοποίηση".

Είδα ότι συνεχίζεται η πορεία...μετά το ειδοποίηση λέει κλείσιμο από Μ.Δ. και μετά φόρτωση σε μεταφορικό μέσο. Τρέχα γύρευε, την πάτησα και εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο στα ΕΛΤΑ και δεν το έστειλα με κούριερ, πόρτα - πόρτα κλπ.

Δημοσ.

Γεια σου leftermann, θα πάω και στον πρώτο που λες γιατί είναι 50m από το σπίτι μου, θα πάω και στον Κορδελιώτη.

Ο μόνος που βρήκα να αναφέρει τιμή με αγορά, αλλά είναι Αθήνα γμτ:

https://pyrostia.gr/fialh-ygraerioy-petrogkaz-10kg-agora-periexomeno

Αρκετά μεγάλη διαφορά όμως... :-/

το λοιπόν φίλε παρσιφαλ, κάτι παίχτηκε και μειωθήκαν οι τιμές; Μόλις πήρα τηλ τον τύπο στην κατσαντώνη. 20 ευρώ η κενή + 16 το περιεχόμενο. Για τα 30 που είχα πληρώσει την κενή είμαι απόλυτα σίγουρος. Από αυτόν την είχα πάρει.

έντιτ: νομίζω ο κατσαντώνης σου την στέλνει και σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα ότι συνεχίζεται η πορεία...μετά το ειδοποίηση λέει κλείσιμο από Μ.Δ. και μετά φόρτωση σε μεταφορικό μέσο. Τρέχα γύρευε, την πάτησα και εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο στα ΕΛΤΑ και δεν το έστειλα με κούριερ, πόρτα - πόρτα κλπ.

Μ.Δ. αν δεν κάνω λάθος είναι η Μονάδα Διαλογής. Εκεί συντάσσονται τα ειδοποιητήρια και μετά τα δέματα μεταφέρονται στο τοπικό κατάστημα απο όπου το παραλαμβάνεις εσύ. Η μεταφορά γίνεται είτε την ίδια μέρα με την σύνταξη της ειδοποίησης είτε την επόμενη εργάσιμη πρωί-πρωί.

Εσύ μπορείς να πας αύριο (όχι πολύ πρωί) για να παραλάβεις με τον αριθμό αποστολής.

• Like 1
Δημοσ.

Μ.Δ. αν δεν κάνω λάθος είναι η Μονάδα Διαλογής. Εκεί συντάσσονται τα ειδοποιητήρια και μετά τα δέματα μεταφέρονται στο τοπικό κατάστημα απο όπου το παραλαμβάνεις εσύ. Η μεταφορά γίνεται είτε την ίδια μέρα με την σύνταξη της ειδοποίησης είτε την επόμενη εργάσιμη πρωί-πρωί.

Εσύ μπορείς να πας αύριο (όχι πολύ πρωί) για να παραλάβεις με τον αριθμό αποστολής.

Ελπίζω να το παραδώσουν αύριο πρωί στον παραλήπτη, διαφορετικά θα τα ξαναστείλω πόρτα πόρτα. Σ'ευχαριστώ!

Δημοσ.

το λοιπόν φίλε παρσιφαλ, κάτι παίχτηκε και μειωθήκαν οι τιμές; Μόλις πήρα τηλ τον τύπο στην κατσαντώνη. 20 ευρώ η κενή + 16 το περιεχόμενο. Για τα 30 που είχα πληρώσει την κενή είμαι απόλυτα σίγουρος. Από αυτόν την είχα πάρει.

έντιτ: νομίζω ο κατσαντώνης σου την στέλνει και σπίτι.

Ευχαριστώ man, έφυγα τρέχοντας.

Έχω νέα ψησταριά φρεσκοσυναρμολογημένη στο μπαλκόνι, κρεατάκια μαριναρισμένα στο ψυγείο και με κοιτούν με θλιμμένο βλέμμα, κρίμα είναι! :mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

07.05 φεύγει λέει το αροπλάνο από σαλλλονίκη, 08.05 στο Ελβενιζέλ, 10.30 πρέπει να είμαι πειραιά, 11.30 φεύγει το καράβι. Υπερβολικά φιλόδοξο το σχέδιο, ή υπάρχει ελπίδα λέτε;

Άνετος, αλλά με περπάτημα Αθηνέζικο. 8.05 είναι στα χαρτιά, πάντα λένε αργότερη ώρα για να μην έχουν ποτέ καθυστερήσεις, κόλπα που δίδαξε η ίζιτσετ. Από το αεροδρόμιο παίρνεις απ' έξω ακριβώς από την πόρτα το Χ96 (€5 ο ενήλικας) και σε αφήνει στις αναχωρήσεις στο λιμάνι. Διάρκεια, 60 λεπτά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...