leftermann Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση. Το 78Ν κυκλοφοραει καθολου η οχι??? Προχθες περιμενα Αντιγονιδων σχεδον 1 ωρα και ουτε καν για πλακα εμφανιστηκε. Εχει αλλαξει τιποτα? Στο site του οασθ το δειχνει κανονικα οτι περναει και το εχε και καθε 20 λεπτα μαλιστα... το 78Ν έγκυρες πηγές μου λένε ότι λειτουργεί κανονικά, αλλά καθόσον είναι νυχτερινό από/προς αεροδρόμιο, και είναι 2 οχήματα όλα κι όλα στην γραμμή (ένα πηγαίνει και ένα έρχεται) δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται στο 20λεπτο... 1
giorgolavos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Πόσο καιρό κάνουν τα πράγματα να έρθουν Ελλάδα από iherb? στο site λεει 4, συνηθως στις τελευταιες μερες της δευτερης εβδομαδας ειναι εδω 1
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Έχω φάει πόσην ώρα στο γουγλάρισμα και δε βρήκα κάτι, αν γνωρίζετε πείτε μου ρε παιδιά: Φιάλες υγραερίου 10-13Kg για πρώτη αγορά, πόσο πάνε περίπου; Όπου έχω βρει στο ιντερνέτ, είναι για αναγόμωση. Αν μπορείτε να μου συστήσετε και κατάστημα (μένω Θεσσαλονίκη, δυτικά), με αποτελειώνετε με σούπερ-κόμπο-φατάλιτυ! Ευχαριστώ!
tasep Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Υπολόγιζε κοντά στο διπλάσιο της αναγόμωσης πάνω κάτω.. 1
Unabomber Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 θελει λέει η ξαδέλφη την gopro hero3 black καινούρια. Εγώ δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Καμία βοήθεια; Θενξ, καληνυχτα, οβερ, αουτ, http://www.amazon.com/GoPro-CHDHX-301-HERO3-Black-Edition/dp/B009TCD8V8
iordanis77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Tι γινεται με τα μπλε λεωφορεια? Πληρωθηκαν οι καθαριστριες? ή ειναι ακομα μεσα στη σκονη και τη βρωμα?
sargio01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Tι γινεται με τα μπλε λεωφορεια? Πληρωθηκαν οι καθαριστριες? ή ειναι ακομα μεσα στη σκονη και τη βρωμα?Υπήρξε ραντεβού μεταξύ του ΠΑΜΕ και αντιπροσωπίας των καθαριστριών του Ελληνικού και άλλων αμαξοστασίων για να τους παραδωθεί η διακήρυξη της απεργίας τους ώστε να την καταθέσουν στη συνέχεια στους αρμόδιους φορείς για να 'ναι καλυμμένες νομικά, αλλά αυτές προτίμησαν να ακολουθήσουν την καθοδήγηση των αριστερίστικων οργανώσεων στήνοντας το ΠΑΜΕ με αποτέλεσμα να κριθεί η απεργία τους παράνομη, να κατηγορηθούν για αμέλεια καθηκόντων και τελικά να απολυθούν.Τί να πείς.....
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Έχω φάει πόσην ώρα στο γουγλάρισμα και δε βρήκα κάτι, αν γνωρίζετε πείτε μου ρε παιδιά: Φιάλες υγραερίου 10-13Kg για πρώτη αγορά, πόσο πάνε περίπου; Όπου έχω βρει στο ιντερνέτ, είναι για αναγόμωση. Αν μπορείτε να μου συστήσετε και κατάστημα (μένω Θεσσαλονίκη, δυτικά), με αποτελειώνετε με σούπερ-κόμπο-φατάλιτυ! Ευχαριστώ! πριν 3-4 χρόνια που είχα αγοράσει, είχε 30 ευρώ η φιάλη (κενή), και 20κάτι το περιεχόμενο. Έχει έναν με υγραέρια στον δρόμο που είναι παράλληλος στον πεζόδρομο, ανάμεσα πεζόδρομο και Μ.Αλεξάνδρου δηλαδή, ωπ ωπ, Μεταλείων Ταύρου λέγεται η οδός, αλλά είναι ψιλοκαριόλης και τσακωθήκαμε μια φορά και δεν ξαναπήγα. Από τότε πηγαίνω σε έναν στην Κατσαντώνη, αυτόν εδώ, Κατσαντώνη είναι ο δρόμος που κατεβαίνει από τα Βλαχάκια προς τα κάτω, καλό παιδί είναι αλλά πολλές φορές λείπει (μοιράζει φιάλες), οπότε αν είναι να πας πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τι παππουτσια ειναι καλύτερα να φορας μεσα σε καταψυξη -20? Οποιος εχει δοκιμασει κατι ας το βαλει εδω να το δω
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 07.05 φεύγει λέει το αροπλάνο από σαλλλονίκη, 08.05 στο Ελβενιζέλ, 10.30 πρέπει να είμαι πειραιά, 11.30 φεύγει το καράβι. Υπερβολικά φιλόδοξο το σχέδιο, ή υπάρχει ελπίδα λέτε;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θεωρητικά, χωρίς καθυστερήσεις στην πτήση, απεργίες κτλ., είσαι εντάξει. Εξαρτάται, βέβαια, και από το τι αποσκευές έχεις μαζί. Αν πετάς με budget εταιρία, υπολόγισε πως τα αεροσκάφη τους σταθμεύουν στο τέρμα του αεροδρομίου, οπότε θέλεις σίγουρα και κάποια ώρα μέχρι (10 λεπτά περίπου χωρίς χασομέρια) να φτάσεις παραλαβή αποσκευών -αν έχεις, αν είναι όλα σε μέγεθος καμπίνας κερδίζεις χρόνο κι έτσι. Το θέμα είναι, πόσο λειτουργεί στην πράξη αυτό: προχθές, σε μένα λειτούργησε άψογα, σε 1 ώρα από την προσγείωση ήμουν σπίτι μου, αλλά δεν περίμενα αποσκευές και κινήθηκα σε ώρα εκτός αιχμής: πρωινό εργάσιμης, οι δρόμοι προς Πειραιά πήζουν άσχημα. 1
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 07.05 φεύγει λέει το αροπλάνο από σαλλλονίκη, 08.05 στο Ελβενιζέλ, 10.30 πρέπει να είμαι πειραιά, 11.30 φεύγει το καράβι. Υπερβολικά φιλόδοξο το σχέδιο, ή υπάρχει ελπίδα λέτε; Πρέπει να είσαι για συγκεκριμένο λόγο μία ώρα νωρίτερα στον Πειραιά; Σε συστημένο ΕΛΤΑ βλέπω στο tracking λέει ειδοποίηση πριν καμιά ώρα αλλά δεν έχουν αφήσει καμία ειδοποίηση...μπορεί να την αφήσουν αργότερα;
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 έτσι λέει το πρόγραμμα, 1 ώρα νωρίτερα "για τακτοποίηση στο πλοίο κλπ". Κρουαζιέρα φάση. Από Βενιζέλο για πειραιά πάει το μετρό/υπόγειος/τρενο τελοσπάντων, δεν πάει; Παίζει και το ενδεχόμενο να πάρω το κτελάκι μεσάνυχτα από δω και να φτάσω πρωί κατευθείαν πειραιά. Ταλαιπώρια μεν, σιγουριά δε... (και φτήνια ) 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το μετρό δεν πηγαίνει απευθείας, πρέπει να αλλάξεις στο Μοναστηράκι (Γραμμή 3 στην αρχή, Γραμμή 1 στο Μοναστηράκι). Επισήμως, θέλεις 1:10 για τη διαδρομή, βάλε και το χρόνο επιβίβασης-μετεπιβίβασης, με αποσκευές κτλ. Γενικά, θέλεις να σου καθίσουν σωστά κάποια πράγματα, αλλά είναι εφικτό σχέδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις