Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω χαραξει μια διαδρομη στο google maps, εχει επιλογες να μαθω στο περιπου ποσα λεπτα θα κανω με αμαξι, λεωφορειο και με ποδια. Υπαρχει τροπος πρόγραμμα που να μου δείχνει ποσα λεπτα θα κανω με το ποδηλατο περιπου.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω χαραξει μια διαδρομη στο google maps, εχει επιλογες να μαθω στο περιπου ποσα λεπτα θα κανω με αμαξι, λεωφορειο και με ποδια. Υπαρχει τροπος πρόγραμμα που να μου δείχνει ποσα λεπτα θα κανω με το ποδηλατο περιπου.

Με γνωστή την απόσταση και τη ταχύτητα είναι εύκολο να υπολογίσεις το χρόνο.

Δημοσ.

Βόρεια ελλαδα που εχει μαρινοπουλο; απο ανατολικη θεσσαλονικη και μετα

Τι να τον κανεις;
Δημοσ.

Επαιρνε ο πατερας μου πάνες ακρατειας για την γιαγια μου, καρφουρ προιον, ηταν παρα πολυ καλες, τωρα με τις επωνυμες δεν απορροφανε το ιδιο και εχει προβλημα η γιαγια.

Δημοσ.

Την ταχύτητα του ποδηλάτου πχ ποσο να την βαλω, γιατι ιδεα δεν εχω, πχ 10 χλμ ανα ωρα, 15;

δεν έχεις κοντεράκι να βλέπεις με πόσα πας περίπου? εγώ πάω με 15-18χλμ κατά μέσο όρο..

κοινώς υπολόγιζε περίπου το 1/3 του χρόνου που λέει με τα πόδια.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου ανατέθηκε να βρω ενισχυτή ήχου για μαγαζί 80-95 ευρω. Σχετικά ελαφριά χρήση, όχι καθημερινά, μόνο Σαββατοκύριακα. Τι προτείνεται σε αυτήν την τιμή;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επαιρνε ο πατερας μου πάνες ακρατειας για την γιαγια μου, καρφουρ προιον, ηταν παρα πολυ καλες, τωρα με τις επωνυμες δεν απορροφανε το ιδιο και εχει προβλημα η γιαγια.

Παρε pappy , απο τα myMarket αν εχει εκει και απο τα πρωην Βεροπουλος
Δημοσ.

Δεν εχουμε στην περιοχη μου ακομα. Χαλκιδικη.

ουτε βερόπουλο ; Αυτα εχουν γινει my Market ασχετα αν δεν εχει αλλαξει η πινακιδα.

Δημοσ.

Θα το ψαξω λιγο, σε ευχαριστω. Μονο ΑΒ εχει αλλα μακρια Νικητη και ανοιγει μονο για το καλοκαιρι.

Απο τ αλλα μασουτη, γαλαξια δεν εμεινε ικανοποιημενος

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση. Το 78Ν κυκλοφοραει καθολου η οχι??? Προχθες περιμενα Αντιγονιδων σχεδον 1 ωρα και ουτε καν για πλακα εμφανιστηκε. Εχει αλλαξει τιποτα? Στο site του οασθ το δειχνει κανονικα οτι περναει και το εχε και καθε 20 λεπτα μαλιστα...

Δημοσ.

θελει λέει η ξαδέλφη την gopro hero3 black καινούρια. Εγώ δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Καμία βοήθεια;

Θενξ, καληνυχτα, οβερ, αουτ,

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...