gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αφου ειπα οτι μολις κατεβασα ενα τετοιο... προφανως και υπαρχουν. Εφοσον ομως το monitor μου ειναι μόνο 1920x1080 προφανως δε κερδιζω κατι. Ασε που κολλαει στην ασυρματη προβολη. Δεν είπε ότι δεν υπάρχει καθόλου, είπε ότι δεν υπάρχει πολύ, υπάρχει όμως (απλώς λίγο). Σαφώς δεν κερδίζεις κάτι αν το προβάλεις σε οθόνη μικρότερης ανάλυσης. Σε μερικά χρόνια το 4Κ ίσως καθιερωθεί σαν στάνταρ ανάλυση προβολής βίντεο όπως έγινε αρχικά με το HD/Full HD, φυσικά όμως θα πρέπει να έχεις τις ανάλογες συσκευές για να το αναπαράγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Βόρεια ελλαδα που εχει μαρινοπουλο; απο ανατολικη θεσσαλονικη και μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Yπαρχουν ομως τηλεοπτικες εκπομπες ή ταινιες ή games με αναλογη αναλυση? Αλλιως ειναι αχρηστες. Ο υπολογιστής μου έχει τέτοια ανάλυση, έχει διαφορά πλεονεκτήματα (αν μπορείς να διαβάσεις μικρά γράμματα) αλλιώς κανείς μεγενθυση και είναι όπως και οι υπολογιστές με μικρότερη αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ίσως να ανοίξεις ένα θέμα. Υπάρχουν μέλη που τα ξέρουν καλά αυτά, ασχολούνται επαγγελματικά. Αλλά ίσως εδώ δεν το είδαν. thank you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ο υπολογιστής μου έχει τέτοια ανάλυση, έχει διαφορά πλεονεκτήματα Eννοεις το monitor σου. Ποιο λειτουργικο χρησιμοποιεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μήπως λες το Baraka ή το Samsara; thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έχει αγοράσει κανείς από game.co.uk μεταχειρισμένα παιχνίδια. Βλέπω τιμές super και λέω να πάρω μερικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ξερει κανεις που μπορω να βρω πλαστικα ποδαρακια με αυτοκολλητο όπως εχουνε τα mouse απο κατω, αλλα απο κανα λαστιχο, να τα βαλω πισω απο ενα κομπιουτερακι να μη μου γλιστραει στο τραπεζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πειτε λιγο ποια μιλαει τωρα στον real fm γιατι τα λεει πολυ ωραια Κομπλε βρεθηκε. Νικολετα Τσιτσανουδη και παρουσιαζε αυτο http://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=7624 ΞΕρει κανεις αν υπαρχει αρχειο να κατεβασω τη ραδιοφωνικη εκπομπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ξερει κανεις που μπορω να βρω πλαστικα ποδαρακια με αυτοκολλητο όπως εχουνε τα mouse απο κατω, αλλα απο κανα λαστιχο, να τα βαλω πισω απο ενα κομπιουτερακι να μη μου γλιστραει στο τραπεζι? Δεν είναι λάστιχο αλλά δες μήπως σου κάνει κανένα τέτοιο: Έχει σε jumbo, praktiker. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πρόγραμμα για Windows που να βρίσκει αυτόματα subtitles (πλην BS player) online μόλις του βάζεις να παίξει ταινία?Έξτρα πόντους αν είναι portable, κι άλλο μπόνους αν υπάρχει κολπάκι για τον Media Player Classic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πρόγραμμα για Windows που να βρίσκει αυτόματα subtitles (πλην BS player) online μόλις του βάζεις να παίξει ταινία? Έξτρα πόντους αν είναι portable, κι άλλο μπόνους αν υπάρχει κολπάκι για τον Media Player Classic. Εγώ χρησιμοποιώ Site: Kodi σε android, αλλά και στα windows την ίδια λειτουργικότητα έχει. Θέλει addon για την αναζήτηση υποτίτλων, το οποίο βρίσκεις μέσα απο το ίδιο το πρόγραμμα. Γίνεται και Site: portable 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ Site: Kodi σε android, αλλά και στα windows την ίδια λειτουργικότητα έχει. Θέλει addon για την αναζήτηση υποτίτλων, το οποίο βρίσκεις μέσα απο το ίδιο το πρόγραμμα. Τι χειροβομβίδα ήταν αυτή??!! Ζήτησα κατσαβίδι να κάνω τη δουλειά μου και μου έδωσες πυρηνοκίνητο Black&Decker. Θα εγκαταστήσω το Kodi σε ό,τι ηλεκτρονικό υπάρχει μέσα στο σπίτι, thanks άπειρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πρόγραμμα για Windows που να βρίσκει αυτόματα subtitles (πλην BS player) online μόλις του βάζεις να παίξει ταινία? Έξτρα πόντους αν είναι portable, κι άλλο μπόνους αν υπάρχει κολπάκι για τον Media Player Classic. Eχει το VLC στο μενου επιλογη για subs Υπαρχει και κατι αντιστοιχο στον mpc Mετα πας και σε κατι τετοιο http://alternativeto.net/software/sublight/ Τα εχω ολα για καβατζα αλλα ουσιαστικα δεν εχω δοκιμασει την αποτελεσματικοτητα τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σε ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων στην Πειραιώς τη σημαίνει το «ημερομηνία αξίας»; Γιατί έκανα μια μεταφορά προχθές και δεν έχει γίνει ακόμα, ούτε έχει δεσμεύσει τα χρήματα. Λέει ημερομηνία αξίας 20/5 όμως, λογικά θα γίνει αύριο; Έτσι για την ιστορία, η μεταφορά δεν γινόταν γιατί είχε εξαντληθεί το όριο της τράπεζας στα ηλεκτρονικά εμβάσματα. Θα έπρεπε ή να περιμένω μέχρι 1η Ιουνίου ή να την κάνω σε κατάστημα με περισσότερα έξοδα. Τελικά τα έστειλα με paypal με πολύ λιγότερα έξοδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις