CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Noμιζα οτι το maximum της αναλυσης ειναι 1920x1080. Yπαρχουν τηλεορασεις με 3840x2160? Ναι, είναι το UHD. (Τα 4k είναι 4096χ2160)
Donalhioy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ακολουθω την σελιδα του VICE.com στο Facebook και τα περισσοτερα αρθρα τους ολα για σεξ και παρτουζες μιλανε.. Καινουριο αρθρο τωρα που βγηκε,, " γιατι πρεπει καθε κοπελα να εχει δονητη.. " . Τι θα γινει με δαυτους; Περνιουνται για δημοσιογραφοι σοβαροι επειδη κανουν μια στο τοσο θεματα για το προσφυγικο και καμια φορα για τον δωδεκαθεισμο? Δεν περιμενω απαντηση.. βρες καποια σελιδα της προκοπης..
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σε περίπτωση ταξιδιού σε χώρα εκτός Ευρωζώνης, πού συμφέρει να αλλάξω συνάλλαγμα; Στην χώρα στην οποία βρίσκομαι ή σε αυτή που θα πάω;
john_shadow Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 σε συμφέρει να αλλάξεις σε τράπεζα, στα ανταλλακτήρια έχουν προμήθεια(και λογικά στην Ελλάδα την μεγαλύτερη )
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ναι, το ερώτημα δεν είχε αντικείμενο το χώρο/επιχείρηση που θα γίνει η συναλλαγή, αλλά τη χώρα. Κάποιος άλλος;
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 πως το λενε εκεινο το πολυ γνωστο ΗD video-ντοκυμαντερ που εδειχνε εικονες απο ολο τον κοσμο ?
zio10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Noμιζα οτι το maximum της αναλυσης ειναι 1920x1080. Yπαρχουν τηλεορασεις με 3840x2160? Εδώ και κάποια χρόνια κυκλοφορούν και με χαμηλές τιμές μάλιστα! Σε εκθέσεις κλπ έχουν παρουσιάσει και μοντέλα με ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση.
Pintsie Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σκοπεύω να αγοράσω ένα πολύ μικρό σπίτι μέχρι 10.000€. Πέρα από την αμοιβή του μεσίτη που υποθέτω διαφέρει από γραφείο σε γραφείο, τι άλλο πληρώνω πέρα από αυτά τα 10 χιλιάρικα; Παίρνω το δικηγόρο μου γιατί μου είπαν ότι πληρώνεις σε δικηγόρο και συμβολαιογράφο κάτι αλλά απεργεί και δεν το σηκώνει. κανείς;
zio10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 κανείς; Ίσως να ανοίξεις ένα θέμα. Υπάρχουν μέλη που τα ξέρουν καλά αυτά, ασχολούνται επαγγελματικά. Αλλά ίσως εδώ δεν το είδαν.
l337 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απ οτι ξερω το whitepages δειχνει μόνο τηλεφωνα ΟΤΕ. Αφου λοιπον πηγες σε αλλη εταιρια λογικο ειναι μην υπαρχει πλεον εκει το νουμερο σου. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ δεν δείχνει μόνο τηλέφωνα οτε αλλά και άλλων παρόχων (υποχρεούται ο οτε -πλέον cosmote- ως incumbent isp, Πάροχος Καθολικής Υπηρεσίας δηλαδή) με την προυπόθεση οτι ο πάροχος ανανεώνει τακτικά την βάση του οτε (το λέω όσο πιο απλοικά γίνεται, είναι λίγο πιο σύνθετη η συγκεκριμένη διαδικασία μεταξύ του οτε και των παρόχων). Σε κάθε περίπτωση -και σε ό,τι αφορά τον πελάτη- είναι ευθύνη του εκάστωτε παρόχου αν δεν φαίνεται το νούμερο. (θεωρώ αυτονόητο να είναι ανακοινώσιμη η σύνδεση )
giorgolavos Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 πως το λενε εκεινο το πολυ γνωστο ΗD video-ντοκυμαντερ που εδειχνε εικονες απο ολο τον κοσμο ? το Home λες;
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 πως το λενε εκεινο το πολυ γνωστο ΗD video-ντοκυμαντερ που εδειχνε εικονες απο ολο τον κοσμο ? Μήπως λες το Baraka ή το Samsara;
iordanis77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εδώ και κάποια χρόνια κυκλοφορούν και με χαμηλές τιμές μάλιστα! Σε εκθέσεις κλπ έχουν παρουσιάσει και μοντέλα με ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση. Yπαρχουν ομως τηλεοπτικες εκπομπες ή ταινιες ή games με αναλογη αναλυση? Αλλιως ειναι αχρηστες.
zio10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Yπαρχουν ομως τηελορπτικες εκπομπες ή ταινιες ή games με αναλογη αναλυση? Αλλιως ειναι αχρηστες. Δεν υπάρχει πολύ υλικό είναι η αλήθεια απ'όσο ξέρω...κάποια βιντεάκια υπάρχουν σίγουρα. Κάποιοι λένε ότι είναι καλές και για να βλέπεις φωτογραφίες, αλλά δεν το έχω ψάξει. Για παιχνίδια θέλεις πολύ δυνατό μηχάνημα και δεν ξέρω αν κάνουν και πρακτικά για χρήση monitor...
iordanis77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει πολύ υλικό είναι η αλήθεια απ'όσο ξέρω...κάποια βιντεάκια υπάρχουν σίγουρα. Αφου ειπα οτι μολις κατεβασα ενα τετοιο... προφανως και υπαρχουν. Εφοσον ομως το monitor μου ειναι μόνο 1920x1080 προφανως δε κερδιζω κατι. Ασε που κολλαει στην ασυρματη προβολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις