kate23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, η καλύτερη πιτσαρία στη Θεσσαλονίκη?
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Η καλύτερη πίτσα που έχω φάει στη Σαλλονίκη ήταν της Oven. Είχε ένα κατάστημα στον εύοσμο και ένα στην μπότσαρη, το πρώτο (που έπαιρνα εγώ) έκλεισε, δεν ξέρω για το δεύτερο.
Adon1s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 εξαρτάται τί ζητάς . Εννοώ πιτσαρία για πίτσα στο χέρι ή για παραγγελία σπίτι ; Για το πρώτο πάντως , εγω είμαι ευχαριστημένος με τις πιτσαρίες σε Αρμενοπούλου και Μελενίκου
άδικος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μάγκες δεν είμαι από συμπρωτεύουσα αλλά... πίτσα Σάκης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! 1
kate23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ψάχνω για delivery, απλά αναρωτιέμαι γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω φάει κάποια που να μου άρεσε. :/ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τις τσεκάρω
Adon1s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μάγκες δεν είμαι από συμπρωτεύουσα αλλά... πίτσα Σάκης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! ουτε καν ρε συ . Υπάρχουν πολύ καλύτερες πλαστικούρες . Αν οχι πλαστικούρα , είναι υπερεκτιμημένη . Προτιμώ αυτες με την φρέσκια λεπτή ζύμη στην μελενίκου , με τα 70 λεπτά ξερωγω
cris41 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει notebooks της Moleskine; http://www.moleskine.com/en/ Ελευθερουδακης και Βιβλιοτοπια σιγουρα μιας και απο το 2ο πηρα δωρο σε μια φιλη ενα.
mary Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μάγκες δεν είμαι από συμπρωτεύουσα αλλά... πίτσα Σάκης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Για πε κατα που πέφτει.Δε το ξέρω το μαγαζι. Καλή πίτσα έφαγα και στο "κασερι" στο εμπορικο κεντρο πλατεια στην τσιμισκη
eSATA Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 http://lmgtfy.com/?q=%CF%80%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1+%CE%A3%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7
athlios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ψάχνω για delivery, απλά αναρωτιέμαι γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω φάει κάποια που να μου άρεσε. :/ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τις τσεκάρω Μη τσεκαρεις τιποτα, μια ειναι η πιτσα αν σου αρεσει με λεπτο ζυμαρι και όχι ψωμοπιτσες. pizza poselli. Πιτσα σακης ειναι καλη μετα απο πολυ ποτο αλλα μεχρι εκει.
kostask91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μάγκες δεν είμαι από συμπρωτεύουσα αλλά... πίτσα Σάκης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Πατησα πολλαπλη παραθεση διαβαζοντας τα τελευταια ποστ , μεχρι που συναντησα το ποστ του Αθλιου ο οποιος με καλυψε Προτιμώ αυτες με την φρέσκια λεπτή ζύμη στην μελενίκου , με τα 70 λεπτά ξερωγω Τrue true !! Μη τσεκαρεις τιποτα, μια ειναι η πιτσα αν σου αρεσει με λεπτο ζυμαρι και όχι ψωμοπιτσες. pizza poselli. Πιτσα σακης ειναι καλη μετα απο πολυ ποτο αλλα μεχρι εκει.
Adon1s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Έπαιζα χτες στοίχημα και μου δημιουργηθηκε μια απορια τα φυλλάδια με τους αγωνες και τις αποδώσεις , πού τυπώνονται ; Ποιος εννοώ ; Ερχονται απο Αθήνα και διανέμονται ;
NewProject Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά , μετά από το γνωστό τραγούδι έχω την εξής απορία: Το "Κονιάκ-Τζίν" είναι κάποιος συγκεκριμένος συνδυασμός ποτών ή το λέει έτσι?
άδικος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πιτσα σακης ειναι καλη μετα απο πολυ ποτο αλλα μεχρι εκει. Ε, δοκίμασε πρώτα νηφάλιος... Δε χρειάζεται να τα γκουγκλάρουμε όλε κόσμε, χαλάτε τη μαγεία -Λεωφόρος Στρατού 26. Προσωπικά όταν ανεβαίνω πάνω είναι το πρώτο κατάστημα που επισκέπτομαι (& τελευταίο επίσης). Από τις πιο νόστιμες πίτσες που έχω φάει (αυτή με τη γλυκιά σάλτσα) εγγυημένα. Ρε παιδιά , μετά από το γνωστό τραγούδι έχω την εξής απορία: Το "Κονιάκ-Τζίν" είναι κάποιος συγκεκριμένος συνδυασμός ποτών ή το λέει έτσι? Δε ξέρω το τραγούδι αλλά αν είναι συνδυασμός ποτών υποθέτω θα είναι κονιάκ με... τζιν...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις