Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες, αυτό που επεσήμανε ο mau-maus το 'χα ζαχαρώσει κι εγώ.

Θα περάσω ένα τουρ, θα δω και τα άντμιραλ πώς μου κάθονται και θα αποφασίσω. Γενικά μια ζωή στο μέτσαλ και τη μπότα, δε νομίζω να με χαλάει η σκληρή σόλα, αλλά θα το δω και στο πόδι και όποιο μου κάτσει καλύτερα.

Ευχαριστώ και πάλι!

Επιβεβαιώνω για τα admiral ότι δεν είναι και το πιο άνετα παπούτσια πάντως! Adidas και nike έχω πάρει γύρω στο 50άρικο και είναι μια χαρά άνετα.

Δημοσ.

Είχα ένα παλιό συστηματάκι, AthlonXP 2200+, ξεχασμένο σε ντουλάπα χρόνια τώρα.

Έτυχε να το χρειαστώ να το ανοίξω για λίγο και ενώ δουλευε κανονικά παλιά τώτα ούτε καν ποστάρει ... ακόμα και χωρίς τίποτα πάνω, μόνο motherboard, δεν ακούγεται το 1ο "beep" .... ρεύμα φαίνεται να παίρνει κανονικά .... (ανεμιστήρια γυρίζουν)

επίσης μου κάνει εντύπωση ότι ξεκινά απλά βάζοντας το στην πρίζα (πριν πατήσω το κουμπί).

Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Είχα ένα παλιό συστηματάκι, AthlonXP 2200+, ξεχασμένο σε ντουλάπα χρόνια τώρα.

Έτυχε να το χρειαστώ να το ανοίξω για λίγο και ενώ δουλευε κανονικά παλιά τώτα ούτε καν ποστάρει ... ακόμα και χωρίς τίποτα πάνω, μόνο motherboard, δεν ακούγεται το 1ο "beep" .... ρεύμα φαίνεται να παίρνει κανονικά .... (ανεμιστήρια γυρίζουν)

επίσης μου κάνει εντύπωση ότι ξεκινά απλά βάζοντας το στην πρίζα (πριν πατήσω το κουμπί).

Τι μπορεί να φταίει?

Αυτό που παίρνει με το που το βάζεις στην πρίζα σαν τροφοδοτικό ακούγεται....

(βγάλε - βάλε και την μπαταρία τους bios μια φορά ή βάλε μια καινούργια).

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες, αυτό που επεσήμανε ο mau-maus το 'χα ζαχαρώσει κι εγώ.

Θα περάσω ένα τουρ, θα δω και τα άντμιραλ πώς μου κάθονται και θα αποφασίσω. Γενικά μια ζωή στο μέτσαλ και τη μπότα, δε νομίζω να με χαλάει η σκληρή σόλα, αλλά θα το δω και στο πόδι και όποιο μου κάτσει καλύτερα.

Ευχαριστώ και πάλι!

Μπδγ τα Salomon τα εχει στο sportsdirect σε καλες τιμες. Εγω έχω παρει αυτό για το γυμναστήρι και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

http://gr.sportsdirect.com/salomon-xr-shift-mens-trail-running-shoes-213321?colcode=21332144

Asterisc: παρατήρησε πως δε σχολιάζω τα περι γυμναστήριου, διαδρομών κλπ :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που παίρνει με το που το βάζεις στην πρίζα σαν τροφοδοτικό ακούγεται....

(βγάλε - βάλε και την μπαταρία τους bios μια φορά ή βάλε μια καινούργια).

πριν απο λίγο, για τον ίδιο λόγο, δοκιμασα άλλο τροφοδοτικό με τα ίδια αποτελέσματα

δοκιμασα και τη μπαταρία.

Δημοσ.

Barefoot running είναι το τρέξιμο χωρίς παπούτσια, όχι σώνει και καλά με εντελώς γυμνό το πόδι.

Αναλόγως το έδαφος, προσωπικά τρέχω είτε με εντελώς γυμνό (σε πλακάκια/μάρμαρο), είτε με κάλτσα (σε διάδρομο), είτε με αθλητικό χωρίς ανυψωμένη φτέρνα (adidas adizero) σε ανώμαλο έδαφος. Και οι 3 περιπτώσεις ως barefoot λογίζονται, στα 3 άκρα του ίδιου φάσματος.

Δημοσ.

πριν απο λίγο, για τον ίδιο λόγο, δοκιμασα άλλο τροφοδοτικό με τα ίδια αποτελέσματα

δοκιμασα και τη μπαταρία.

Η μητρική είναι το επόμενο τότε λογικά...

Δημοσ.

Η μητρική είναι το επόμενο τότε λογικά...

Πολύ το φοβάμαι (βέβαια σιγά την απώλεια ... AthlonXP από το 2003) 

απλά μου έκανε εντύπωση που ότι έπαθε το έπαθε σε αποθήκευση.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε αν το www.whitepages.gr αντλεί στοιχεία από όλους τους παρόχους σταθερής/κινητής τηλεφωνίας; Είχα σταθερό και κινητό στον ΟΤΕ/COSMOTE και εμφανιζόντουσαν και τα 2 στην συγκεκριμένη σελίδα. Πριν 2-2.5 μήνες περίπου τα μετέφερα και τα 2 στην hol/vodafone. Από τότε σταμάτησαν να εμφανίζονται. Είναι τακτική της συγκεκριμένης σελίδας να μην εμφανίζει αριθμούς από άλλους παρόχους ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι για να αρχίσουν να εμφανίζονται; Αν κάποιος έχει νούμερο σε άλλο πάροχο μπορεί να μου επιβεβαιώσει ότι εμφανίζεται ο αριθμός του;

Απ οτι ξερω το whitepages δειχνει μόνο τηλεφωνα ΟΤΕ. Αφου λοιπον πηγες σε αλλη εταιρια λογικο ειναι μην υπαρχει πλεον εκει το νουμερο σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...