Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέρουμε αν το www.whitepages.gr αντλεί στοιχεία από όλους τους παρόχους σταθερής/κινητής τηλεφωνίας; Είχα σταθερό και κινητό στον ΟΤΕ/COSMOTE και εμφανιζόντουσαν και τα 2 στην συγκεκριμένη σελίδα. Πριν 2-2.5 μήνες περίπου τα μετέφερα και τα 2 στην hol/vodafone. Από τότε σταμάτησαν να εμφανίζονται. Είναι τακτική της συγκεκριμένης σελίδας να μην εμφανίζει αριθμούς από άλλους παρόχους ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι για να αρχίσουν να εμφανίζονται; Αν κάποιος έχει νούμερο σε άλλο πάροχο μπορεί να μου επιβεβαιώσει ότι εμφανίζεται ο αριθμός του;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ευθύνη της vodafone αυτό που δεν έχει κάνει ακόμη update τα στοιχεία σου στη βάση του οτε (οπως υποχρεούται να κάνει ανα 1-2 μήνες ή κάπου εκεί, δεν θυμάμαι ακριβώς).

Σκοπεύω να αγοράσω ένα πολύ μικρό σπίτι μέχρι 10.000€.  Πέρα από την αμοιβή του μεσίτη που υποθέτω διαφέρει από γραφείο σε γραφείο, τι άλλο πληρώνω πέρα από αυτά τα 10 χιλιάρικα; 
Παίρνω το δικηγόρο μου γιατί μου είπαν ότι πληρώνεις σε δικηγόρο και συμβολαιογράφο κάτι αλλά απεργεί και δεν το σηκώνει.

Θέλω να πάρω αθλητικά για τρέξιμο, αλλά δεν έχω ιδέα από το τι παίζει με την αγορά/εκπτώσεις/μάρκες.

Θέλω κάτι φτηνό για τρέξιμο που θα μπορώ να δοκιμάσω σε κανονικό μαγαζί.

Οπότε όχι eshops, δε μας νοιάζει να 'ναι καμιά ούμπερ μάρκα, ούτε μας νοιάζει αν είναι ροζ με μπλε βούλες.

Έχετε κάτι ψιλοστάνταρ κατά νου; Εδώ δίπλα έχω ένα admiral και ένα intersport αλλά αν ορκίζεστε σε κάποιο παπούτσι που πληροί τις προδιαγραφές, παντού πάω.

Ω, σκοτεινέ, σε χαιρετώ.

Στα Intersport φέρνουν παπούτσια μάρκας Salomon. Look no further.

Βέβαια, καλά θα ήταν να είχες έναν προϋπολογισμό (στο περίπου) στο νου σου κι επίσης να μας πεις εάν θα τρέχεις εντός (π.χ. σε ηλεκτρικό διάδρομο) ή εκτός (π.χ. άσφαλτο ή χώμα/ανώμαλο έδαφος). Είναι παράγοντες που έχουν σημασία στην τελική επιλογή παπουτσιού.

• Like 2

Ω, σκοτεινέ, σε χαιρετώ.

Στα Intersport φέρνουν παπούτσια μάρκας Salomon. Look no further.

Βέβαια, καλά θα ήταν να είχες έναν προϋπολογισμό (στο περίπου) στο νου σου κι επίσης να μας πεις εάν θα τρέχεις εντός (π.χ. σε ηλεκτρικό διάδρομο) ή εκτός (π.χ. άσφαλτο ή χώμα/ανώμαλο έδαφος). Είναι παράγοντες που έχουν σημασία στην τελική επιλογή παπουτσιού.

Διάδρομο μόνο! Ωραία φαίνονται τα σάλομον αλλά δεν είμαι για κατοστάρες, ένα φτηνιάρικο αθλητικό στο 30άρι ψάχνω. Θα μου πεις "τι αδιαμφισβήτητο περιμένεις στα 30 ευρώ" και θα 'χεις και δίκιο, αλλά είμαι ιδεαλιστής από τη φύση μου.

Ε, τότε στα €30, κοιτάς πιο "συνηθισμένες" μάρκες. Οτιδήποτε σε Nike, Adidas, New Balance κτλ, ίσως και Asics, σε αυτά τα λεφτά δεν έχει πολλές διαφορές.

• Like 2

Διάδρομο μόνο! Ωραία φαίνονται τα σάλομον αλλά δεν είμαι για κατοστάρες, ένα φτηνιάρικο αθλητικό στο 30άρι ψάχνω. Θα μου πεις "τι αδιαμφισβήτητο περιμένεις στα 30 ευρώ" και θα 'χεις και δίκιο, αλλά είμαι ιδεαλιστής από τη φύση μου.

Δεν γνωρίζω που μένεις τώρα αλλά αν βρίσκεσαι Αθήνα μπορείς να βρεις πολλά πράγματα σε αυτά τα χρήματα σε κάποιο outlet (adidas, puma κλπ)

• Like 1

Κοιτα και σε καταστημα Admiral. Εχει πολύ καλές τιμές και ικανοποιητικά παπούτσια.

• Like 1

Λουσι εδώ είσαι

20150908165128_reebok_triplehall_4_0_v65

με κανα 30αρι , γενικότερα κοίτα για reebok  ειναι πολυ καλά και φθηνά !

δεν ξερω αν εχουν τα ιντερσπορτ ομως ..

admiral και ένα intersport δίπλα δίπλα ? στην γυμναστική ακαδημία κοντά είσαι φιλος ?

https://www.skroutz.gr/s/7249982/Reebok-Triplehall-4-0-V65837.html 

• Like 1

Sportsdirect, Nike. Βεβαια σε 1 χρονακι θα το τρεχεις σε τσαγκάρη. Παντως ενα φθηνιαρικο ΝΒ που ειχα παρει καποτε με ειχε χτυπησει ασχημα στη φτερνα,

• Like 1

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες, αυτό που επεσήμανε ο mau-maus το 'χα ζαχαρώσει κι εγώ.

Θα περάσω ένα τουρ, θα δω και τα άντμιραλ πώς μου κάθονται και θα αποφασίσω. Γενικά μια ζωή στο μέτσαλ και τη μπότα, δε νομίζω να με χαλάει η σκληρή σόλα, αλλά θα το δω και στο πόδι και όποιο μου κάτσει καλύτερα.

Ευχαριστώ και πάλι!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...