zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τελικά στο ebanking της πειραιώς έχει επιλογή αν θέλεις να πληρώσεις τα έξοδα μόνο της δικιάς σου τράπεζας, καμίας ή και των δύο. Οπότε λύθηκε το θέμα! 28€ έξοδα τραπεζών! Δηλαδή στο κατάστημα πόσα θα ζητούσαν;
scullyist Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση!Παίρνω τηλέφωνο στην τράπεζα; Σορρυ για την καθυστέρηση, αλλά ήμουν off. ...και παράλειψη μου, με το "τους" εννοούσα την εξυπηρέτηση του paypal, αυτούς καλείς/εξωτερικό..
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στο δελτιο τεχνικου ελεγχου μπορει καποιος αντι να βαζει τον αριθμο ταυτοτητας του να εχει μπει το αφμ του;
iordanis77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τελικά στο ebanking της πειραιώς έχει επιλογή αν θέλεις να πληρώσεις τα έξοδα μόνο της δικιάς σου τράπεζας, καμίας ή και των δύο. Οπότε λύθηκε το θέμα! Συμφωνα με το διεθνη κανονισμο η χρεωση της παραλήπτριας τραπεζας εντος ευρω ειναι υποχρεωτικη. Εγω που εβαλα λεφτα στο εξωτερικό, με την μεταφορα επελεξα εξοδα εντολεα οπου ηταν 1€+6€ τα εξοδα της αλλης τραπεζας. Ολα αυτα με το ebanking της εθνικης. Εγινε η συναλλαγή μια χαρα. Αλλα νομιζω ξερουν της χρεωσεις, πχ αν πας στο καταστημα να τα μεταφερεις τι θα σε πουν, περίμενε να επικοινωνησω να δω ποσα ειναι τα εξοδα;, νομιζω πανε κλιμακωτά, αλλα συμφερει μονο απο το ίντερνετ. Ηταν να μεταφερω 55€ μαζι με την χρεωση, εγινα 62 περιπου Πως ηξερες οτι ηταν 7€ τα εξοδα, ωστε να βαλεις 62 αντι 55? Αν κάνω μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό εγώ θα πληρώσω τα έξοδα της τράπεζας για την αποστολή και ο παραλήπτης θα πληρώσει τα έξοδα της δικιάς του τράπεζας; Πως μπορώ να ξέρω πόσα είναι αυτά τα έξοδα.................... Και για μεταφορα στο εσωτερικο υπαρχουν επισης εξοδα (εκτος αν προκειται για την ιδια τραπεζα). 1
pollop Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 γνωριζεται που μπορω να βρω control για air condition μαρκας VG, τα συμβατα δεν κανουν, ή ποια ειναι η αντιπροσωπεια για να απευθυνθω?
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Συμφωνα με το διεθνη κανονισμο η χρεωση της παραλήπτριας τραπεζας εντος ευρω ειναι υποχρεωτικη. Πως ηξερες οτι ηταν 7€ τα εξοδα, ωστε να βαλεις 62 αντι 55? Και για μεταφορα στο εσωτερικο υπαρχουν επισης εξοδα (εκτος αν προκειται για την ιδια τραπεζα). Όλα οκ τελικά, έχει επιλογές για όλα στο ebanking. Απλά ήταν λίγο τσιμπημένες οι τιμές όπως έγραψα...
Liverpool89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ηξερα γιατι οπως ειπε και η βαλερι, μου τα εβγαλε αυτοματα ολα. Ζιο ποσο σε χρεωσε η Πειραιώς; Εγω εβαλα στη ουσια 55€, απλα η τραπεζα τραβηξε ξανα 1€ γι αυτην και 6€ για την τράπεζα του δικαιουχου Συνολο 62€. Οπως αν πηγαινα στο ταμειο θα μου ελεγε θελω πχ 18€ για τα εξοδα μεταφορα ή θα τα πληρωνα εγω αν ειχα στο πορτοφολι μου ή υα τα τραβούσε απο το λογαριασμο μου.
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ηξερα γιατι οπως ειπε και η βαλερι, μου τα εβγαλε αυτοματα ολα. Ζιο ποσο σε χρεωσε η Πειραιώς; Εγω εβαλα στη ουσια 55€, απλα η τραπεζα τραβηξε ξανα 1€ γι αυτην και 6€ για την τράπεζα του δικαιουχου Συνολο 62€. Οπως αν πηγαινα στο ταμειο θα μου ελεγε θελω πχ 18€ για τα εξοδα μεταφορα ή θα τα πληρωνα εγω αν ειχα στο πορτοφολι μου ή υα τα τραβούσε απο το λογαριασμο μου. Δες παραπάνω, 28€ σύνολο αλλά έμβασμα σε δολάρια (χρεώνει και κάτι επιπλέον για τη μετατροπή) και έβαλα να πληρώσω εγώ τα έξοδα και των δύο τραπεζών. Ήθελα να στείλω κάπου 116€ και σύνολο πήγε 144€!
DrLo Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πως λέγονται? Με ποιόν όρο ψάχνω σε bestprice/skroutz τις ράκες πάνω στις οποίες κυλάνε τα συρτάρια ? (
Anubis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γνωρίζουμε πως χρεώνεται ένα ασυνόδευτο δέμα στο cargo της aegean?
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πως λέγονται? Με ποιόν όρο ψάχνω σε bestprice/skroutz τις ράκες πάνω στις οποίες κυλάνε τα συρτάρια ? ( Ίσως και οδηγοί.
iordanis77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σου βγάζει τη χρέωση αυτόματα στο ebanking ^ Σε ποια τραπεζα λες? Η Πειραιως παντως δε το βγαζει.
Valerie_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σε ποια τραπεζα λες? Η Πειραιως παντως δε το βγαζει. Εθνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις