Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Aυριο παιζει ο ΟΣΦΠ και το δειχνει το ΟΤΕ tv οπως λενε οι πηγες μου. Οταν τελειωσει, το δειχνει σε επαναληψη η EΡΤ? Ναι/Οχι και αν ναι, τι ωρα? Ευχαριστω σας Ακυρο, το βρηκα, ισχυει, 10μιση
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τα πιτα μπεικσ δεν τα βγαζουν ποια; Όχι δυστυχώς ρε μωτογα και ήταν τα αγαπημένα μου.
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 παιδια ο αδερφος μου εκλεισε εισητηρια για κυπρο μεσω airtickets η κρατηση εγινε στις 6 το απογευμα, τα λεφτα εχουν φυγει απο τον λογαριασμο του αλλα ακομα δεν του ηρθε ουτε μεηλ ουτε μυνημα στο κινητ τι παιζει ???
isay Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Θυμαται καποιος πως λεγεται ενα προγραμμα android που μετατρεπει μαζικα τους αριθμους των επαφων σου, προσθετοντας ή αφαιροντας το +30 ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer&hl=el έχω μια συσκευή 5 watt στα 220 volt, οπότε το ρεύμα που ζητάει είναι 0,023 Α περίπου. Αν η συσκευή αυτή λειτουργήσει με συνεχές 12 Volt μέσω ενός inverter, πώς υπολογίζουμε το ρεύμα που ζητάει; Στέκει το 5w σε 12v = 5/12= 0,42 συν κάτι παραπάνω λόγω των απωλειών του ινβέρτερ; Ναι ετσι ειναι, αλλά για να δουλευει στα 220 σημαίνει οτι έχει μέρη που χρειάζονται αυτή την τάση (π.χ. κάποιο μοτερ) και αν ειναι hybrid δηλαδή να δουλευει και 220ac και 12dc τοτε θα εχει διαφορετική εισοδο ενεργειας. Αν βάλεις τάση 12dc σε μοτερ που θελει 220ac, το μοτέρ απλά θα σε γράψει ... εκει που καταλαβαίνεις.
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν κάνω μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό εγώ θα πληρώσω τα έξοδα της τράπεζας για την αποστολή και ο παραλήπτης θα πληρώσει τα έξοδα της δικιάς του τράπεζας; Πως μπορώ να ξέρω πόσα είναι αυτά τα έξοδα (για τον παραλήπτη) ώστε να πάρει το ποσό ακέραιο;
angmar Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ναι. Θα ρωτήσει την τράπεζά του τι προμήθεια κρατά για εισερχόμενο έμβασμα Χ€ όπου Χ το ποσό που θέλεις να στείλεις.
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ναι. Θα ρωτήσει την τράπεζά του τι προμήθεια κρατά για εισερχόμενο έμβασμα Χ€ όπου Χ το ποσό που θέλεις να στείλεις. Thanks! Άρα πρέπει να μου το πει αυτός, δεν θα μου το πουν στην τράπεζα ή δεν θα το λέει κάπου αν κάνω ηλεκτρονικά τη μεταφορά ε;
angmar Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Να στο πουν απ την εδώ τράπεζα/e-banking δύσκολο γιατί το rate το ορίζει η εκάστοτε τράπεζα και δε νομίζω να ξέρουν τις προμήθειες όλων των τραπεζών. Λογικά ξέρεις την τράπεζα του λήπτη, μπορείς να μπεις στο site της και να αναζητήσεις charges/fees για εισερχόμενα εμβάσματα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εγω που εβαλα λεφτα στο εξωτερικό, με την μεταφορα επελεξα εξοδα εντολεα οπου ηταν 1€+6€ τα εξοδα της αλλης τραπεζας. Ολα αυτα με το ebanking της εθνικης. Εγινε η συναλλαγή μια χαρα. Αλλα νομιζω ξερουν της χρεωσεις, πχ αν πας στο καταστημα να τα μεταφερεις τι θα σε πουν, περίμενε να επικοινωνησω να δω ποσα ειναι τα εξοδα;, νομιζω πανε κλιμακωτά, αλλα συμφερει μονο απο το ίντερνετ. Ηταν να μεταφερω 55€ μαζι με την χρεωση, εγινα 62 περιπου https://www.pcsteps.gr/18142-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ 1
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ναι ετσι ειναι, αλλά για να δουλευει στα 220 σημαίνει οτι έχει μέρη που χρειάζονται αυτή την τάση (π.χ. κάποιο μοτερ) και αν ειναι hybrid δηλαδή να δουλευει και 220ac και 12dc τοτε θα εχει διαφορετική εισοδο ενεργειας. Αν βάλεις τάση 12dc σε μοτερ που θελει 220ac, το μοτέρ απλά θα σε γράψει ... εκει που καταλαβαίνεις. η συσκευή στα 220 θα δουλεύει πάλι, θα χρησιμοποιήσω ινβερτερ από 12 σε 220 βολτ. Μια συσκευή για τα κουνούπια είναι, πυρόξ ματ ξερωγώ
alfeios Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer&hl=el Ευχαριστω πολυ ναι αυτο ειναι Δουλευει αψογα 1
isay Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 η συσκευή στα 220 θα δουλεύει πάλι, θα χρησιμοποιήσω ινβερτερ από 12 σε 220 βολτ. Μια συσκευή για τα κουνούπια είναι, πυρόξ ματ ξερωγώ τωρα καταλαβα. Ετσι ειναι. θα τραβησει το ζητουμενο ρευμα 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Να στο πουν απ την εδώ τράπεζα/e-banking δύσκολο γιατί το rate το ορίζει η εκάστοτε τράπεζα και δε νομίζω να ξέρουν τις προμήθειες όλων των τραπεζών. Λογικά ξέρεις την τράπεζα του λήπτη, μπορείς να μπεις στο site της και να αναζητήσεις charges/fees για εισερχόμενα εμβάσματα. Εγω που εβαλα λεφτα στο εξωτερικό, με την μεταφορα επελεξα εξοδα εντολεα οπου ηταν 1€+6€ τα εξοδα της αλλης τραπεζας. Ολα αυτα με το ebanking της εθνικης. Εγινε η συναλλαγή μια χαρα. Αλλα νομιζω ξερουν της χρεωσεις, πχ αν πας στο καταστημα να τα μεταφερεις τι θα σε πουν, περίμενε να επικοινωνησω να δω ποσα ειναι τα εξοδα;, νομιζω πανε κλιμακωτά, αλλα συμφερει μονο απο το ίντερνετ. Ηταν να μεταφερω 55€ μαζι με την χρεωση, εγινα 62 περιπου https://www.pcsteps.gr/18142-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ Προτίμησε ηλεκτρονική μεταφορά λιγότερα έξοδα. Τελικά στο ebanking της πειραιώς έχει επιλογή αν θέλεις να πληρώσεις τα έξοδα μόνο της δικιάς σου τράπεζας, καμίας ή και των δύο. Οπότε λύθηκε το θέμα! 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Σβήστηκε ένα "πακέτο" ερωτήσεων και απαντήσεων, σχολίων κτλ. Υπενθυμίζω (δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες...) ότι το παρόν νήμα έχει συγκεκριμένο πλαίσιο και δεν είναι για οτιδήποτε. Για τους λόγους που σβήστηκαν τα τελευταία μηνύματα, θα παραπέμψω κάθε ενδιαφερόμενο εδώ, στο σημείο Ε. Για ό,τι άλλο, αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους αρμόδιους συντονιστές. Εναλλακτικά, απευθείας τις αντιρρήσεις σας στο διαχειριστή, που έχει τον τελικό λόγο. Παρακαλώ μην με υποχρεώσετε να επανέλθω. Καλή συνέχεια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις