Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρωτώ εκ μερους άλλου:

Τσέκαρε online τις κινήσεις λογαριασμού της στην alpha, και βρηκε ότι μεσα σε διαστημα 2 εβδομάδων τραβηχτηκαν χρήματα απο τον λογαριασμό και το όνομα που εμφανίζει είναι: ''ΑΝΑΩΟΞ *ΜΛ ΜΓΕ ΕU-U''. Θα πάρουμε ενα τηλ στην alpha αυριο, αλλά ρωτώ μπας και έχει κανείς παρόμοια εμπειρία.

Να σημειωσω, πως το ποσο που κρατηθηκε και τις δυο φορες ειναι πολυ μικρο (κάτω απο 10 ευρώ) και πως το μονο που κανει με αυτη την καρτα ειναι μια φορα στο τοσο να βγαζει καποια χρηματα απο ATM εξωτερικού, στα οποία κρατιέται κανονικά προμήθεια και φαίνεται στην κινηση λογαριασμού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χμ..

Τελικά είναι ή όχι νόμιμο να ζητάνε λεφτά για τελετές οι παπάδες; Γιατί εάν γίνονται συστάσεις, σημαίνει πως δεν είναι νόμιμο (αυτό καταλαβαίνω).

Υπάρχει κανείς που να το έχει ψάξει και να μπορεί να απαντήσει επειδή γνωρίζει και όχι επειδή έτσι πιστεύει ή άκουσε ή ό,τι άλλο; Ή λάθος κατάλαβα για τις συστάσεις;

Νόμιμο είναι, αφού μερικές Μητροπόλεις κόβουν και αποδείξεις. Συστάσεις μάλλον γίνονται για υπερβολικές απαιτήσεις. Συνήθως οι παπάδες ζητάνε λεφτά για τους ψάλτες, τους νεωκόρους και τα έξοδα του ναού και σπανιότερα για τους ίδιους. 

Και άλλη μία ερώτηση. Τι ειδικότητες πρέπει να έχουν και μέσω ποιων μηχανισμών προσλαμβάνονται οι υπάλληλοι στους πύργους ελέγχου των αεροδρομίων;

Από ότι φαίνεται στην προκήρυξη του 2015, απλά απολυτήριο οποιουδήποτε Πανεπιστημίου.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/80782/asep-prokiryksi-1g-2015-gia-32-proslipseis-elegkton-enaerias-kykloforias

• Like 1

Ξερετε κανενα μαγαζι online ή oxi στην Αθηνα το οποιο να πουλαει δισκους 2.5 ιντσων απο 3tb και ανω?

Αλλα σε καλες τιμες και καινουργιους με φουλ εγγυηση.

Ευχαριστω πολυ

εκανα μια παραγγελία απο h&m εδω και 10 σχεδον μερες και δεν μου εχει ερθει κατι ουτε τηλ με πήραν.Ξερει κανεις με ποια εταιρεια ερχονται; εδω και το tracking  http://gr.econt.com/tracking/?num=5600001682417

Ναι... αν μπορείς να αλλάζεις το βύσμα τους... Λογικά το δείχνουν και σε σχεδιάγραμμα, αλλά για σιγουριά αν έχεις πολύμετρο τσέκαρέ το.

ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Μήπως ξέρει κανείς αν το πιστοποιητικό γέννησης και το πιστοποιητικό εντοπιότητας έχουν την ίδια αξία; Μου είπαν ότι και στις 2 περιπτώσεις αναγράφεται σε ποιον δήμο είσαι δημότης.

Μήπως ξέρει κανείς αν το πιστοποιητικό γέννησης και το πιστοποιητικό εντοπιότητας έχουν την ίδια αξία; Μου είπαν ότι και στις 2 περιπτώσεις αναγράφεται σε ποιον δήμο είσαι δημότης.

οχι

Εγω γεννήθηκα στην πόλη Α (πιστοποιητικό γεννησης) και ειμαι δημότης σε πόλη Β. 

οχι

Εγω γεννήθηκα στην πόλη Α (πιστοποιητικό γεννησης) και ειμαι δημότης σε πόλη Β. 

Αλλά στο πιστοποιητικό γέννησης αναφέρεται σε ποια πόλη είσαι δημότης. Για αυτό ρωτάω. Γιατί νομίζω ότι αν κάποιος (κάποια δημόσια υπηρεσία ίσως) θέλει να επιβεβαιώσει την γέννηση, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον δήμο που είσαι δημότης. Έτσι με το ίδιο χαρτί αποδεικνύεις και την γέννησή σου και σε ποιο δήμο είσαι δημότης. Να σημειώσω ότι αυτό μου το είπε άτομο που δουλεύει στο ΚΕΠ, αλλά ενδέχεται να μου λέει και βλακείες, για αυτό ρωτάω. Θα ξαναπεράσω το απόγευμα από το ΚΕΠ που θα δουλεύει ο προϊστάμενος (ειναι στην απογευματινή βάρδια σήμερα), απλώς μέχρι να πάω θέλω να πάρω και άλλες γνώμες.

Άλλη ερώτηση (είναι η τελευταία, δεν ξαναασχολούμαι με το θέμα). Θέλω να κάνω αίτηση σε ένα πρόγραμμα του ΑΣΕΠ για φύλακας, αλλά εγώ έχω μόνο απολυτήριο λυκείου. Στην προκήρυξη αναγράφεται το παρακάτω. Εγώ που έχω μόνο απολυτήριο λυκείου, δηλαδή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και δεν έχω κάποιο χαρτί για φύλακας, ανήκω στα προσόντα Β επικουρίας;

post-208098-0-93590400-1462964131_thumb.png

Νόμιμο είναι, αφού μερικές Μητροπόλεις κόβουν και αποδείξεις. Συστάσεις μάλλον γίνονται για υπερβολικές απαιτήσεις. Συνήθως οι παπάδες ζητάνε λεφτά για τους ψάλτες, τους νεωκόρους και τα έξοδα του ναού και σπανιότερα για τους ίδιους.

Oι αποδείξεις κόβονται για τις δωρεές. Υποτιθεται λοιπόν πως αυτά τα λεφτά είναι δωρεές που έδωσε ο πιστός επειδή ήθελε (όπως στις φιλανθρωπικές), όχι ταρίφα συναλλαγής.

Την κοπελα μου την εχει ασφαλισμενη η μανα της στο ικα, οπου ταυτοχρονα παιρνει ταμειο ανεργιας.

Τωρα η κοπελα μου δουλευει, εχει τα ενσημα να βγαλει βιβλιαριο υγειας.

Ερωτηση:

Αν ασφαλιστη με δικο της βιβλιάριο ικα, θα χει καποιο προβλημα η μανα της με το ταμειο; μπορει βασικα να βγαλει βιβλιαριο;

Απλά θα βγει από την προστασία της μητέρας σου. Ασφαλίζεται μονη της.

Κρατώ το οτι δουλευει, αυτό ειναι πολύ καλό

• Like 1

ξέρει κανείς αν οι δικαστικοί επιμελητές κάνουν και αυτοί αποχή με τους δικηγόρους?

Στη σελιδα τους εδω λεει

"Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας αποφάσισε

ομόφωνα τη συνέχιση της αποχής των Δικαστικών Επιμελητών από τα καθήκοντά τους

από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016."

• Like 2

Ειχα την εντυπωση οτι εν μεσω CC δεν εκδιδονται πιστωτικες καρτες. Με πηραν σημερα απο eurobank (επειδη ειμαι λεει καλος πελατης) για να μου εκδωσουν πιστωτικη καρτα mastercard χωρις συνδρομη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...