Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πηρα μια τοστιέρα, πρεπει τι πλακες να της βαλω στην αρχη γαλα να καψει; Οι πλακες βγαινουν αν αυτο διευκολυνη την διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πηρα μια τοστιέρα, πρεπει τι πλακες να της βαλω στην αρχη γαλα να καψει; Οι πλακες βγαινουν αν αυτο διευκολυνη την διαδικασια Γάλα να κάψει για ποιο λόγο;! Εγώ πρόσφατα που πήρα μία έλεγε απλά να κάνεις στις πλάκες ένα ελαφρύ πλύσιμο με χλιαρό νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τωρα να σου πω ξερω, θα σε γελασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τωρα να σου πω ξερω, θα σε γελασω Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ Κάνε ένα ελαφρύ πλύσιμο μόνο και χρησιμοποίησέ τη κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κοιτα αυτο το ξερω για τις κατσαρολες οτι το κανουν, τωρα για τις τοτσιερες μου το πε ενας που χει μαγαζι με φαγητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 δεν έχει χαρτί με οδηγίες χρήσης; κολλημένο επάνω κάτι έστω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κατσε να το δω Διαβασα δεν λεει κατι για γαλα, μονο με καποιο καθαριστικό και ζεστο μερο. Αλλα με επριξε η κυρα να βαλω γαλα, την λεω εγω να βαλω η πανω η πλακα πως θα εχει γαλα; με βλεπω να την χαλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 καλύτερα ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τι υποτίθεται ότι κάνει το γάλα σε αυτή την περίπτωση;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ε για απολυμανση, αλλα ξερω οτι μονο στα ανοξειδωτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Θα ηθελα 1-2 γνώμες για δωρεαν αντιιικο σε win10. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Avast free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 360 total security Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Θα ηθελα 1-2 γνώμες για δωρεαν αντιιικο σε win10. ΕυχαριστώΤπτ. Δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ. Τελικα καθενας προτεινει το δικο του απ οτι φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις