saxos55 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 έχει κάνει κάποιος ασφάλεια anytime? έμεινε ευχαριστημένος;; την βρίσκω αρκετα πιο φτηνή και έχω κάποιους ενδοιασμούς. Και έχω κάνει και την έχω χρειαστεί. Μια χαρά σε όλα (χρόνος απόκρισης, αποζημίωση, εξυπηρέτηση κτλ) 1
mylo Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πρόσεξε τα ψιλά γράμματα. Παρατήρησα,οταν το έψαχνα, διαφορές στο σιτε της anytime με σιτε που σου βγάζουν συγκριτικά τις καλύτερες τιμές. 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 έχει κάνει κάποιος ασφάλεια anytime? έμεινε ευχαριστημένος;; την βρίσκω αρκετα πιο φτηνή και έχω κάποιους ενδοιασμούς. Της interamerican δεν είναι; Άρα λογικά την ίδια αξιοπιστία δεν θα έχουν; 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Σε αυτην την φωτο ποιο ειναι το πρωτο ποντικι? Εχω κολλησει..
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Stuart little? Ελληνικά Α μπραβο!! Ευχαριστω. Για καποιον (περιεργο) λογο μου ερχοταν στο μυαλο καποιο παλιο καρτουν που εβγαινε και σε παιχνιδι μινινατουρες με κατι προβατακια, σκυλια κλπ που ηταν μεν σκληρα αλλα ειχαν και τριχωτη υφη και ειχα σκαλωσει. Τεσπα, Stuart Little it is
DrLo Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πως λέμε στα "απλα ελληνικά" το "πληροφορηθείς την" ... πχ : Πληροφορηθείς την αφηξή σας ήρθα να σας δω
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Της interamerican δεν είναι; Άρα λογικά την ίδια αξιοπιστία δεν θα έχουν; Η Ιντεραμερικαν ειναι αξιοπιστη ή αναξιοπιστη?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πως λέμε στα "απλα ελληνικά" το "πληροφορηθείς την" ... πχ : Πληροφορηθείς την αφηξή σας ήρθα να σας δω Πληροφορήθηκα την αφιξη σας και ηρθα να σας δω. Αφου πληροφορηθηκα για την αφιξη σας, ηρθα να σας δω. Επειδη πληροφορηθηκα την αφιξη σας, ηρθα να σας δω.
taazz Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πως λέμε στα "απλα ελληνικά" το "πληροφορηθείς την" ... πχ : Πληροφορηθείς την αφηξή σας ήρθα να σας δω Νά μεεεε μου παν ήρθατε!!
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η Ιντεραμερικαν ειναι αξιοπιστη ή αναξιοπιστη? Προσωπικά την έχω για αξιόπιστη αλλά στην απάντησή μου εννοούσα ότι όσο αξιόπιστη είναι η μία, τόσο θα είναι και η άλλη. Αφού είναι στην ουσία η ίδια εταιρεία. 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ξερει κανεις ποτε περιπου θα ξαναγινουν επτωσεις σε ρουχα μεσα στο 2016?
alfeios Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ξερει κανεις ποτε περιπου θα ξαναγινουν επτωσεις σε ρουχα μεσα στο 2016? Αυτο το δεκαημερο εχει .... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αυτο το δεκαημερο εχει .... Και μετα προς το τέλος του Ιουλίου. 2
Irene.j Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ξερει κανεις ποτε περιπου θα ξαναγινουν επτωσεις σε ρουχα μεσα στο 2016? Και μετα προς το τέλος του Ιουλίου. Αν θυμαμαι καλα ξεκινανε τη δευτερη Δευτερα Ιουλιου,που σημαινει στις 11 του"μηνου". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις