Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω παρατηρήσει ότι σε αρκετά σινεμά (αν όχι σε όλα) και διαφορετικών πόλεων μάλιστα και όχι απαραίτητα franshise, συνήθως φέρνουν νέες ταινίες κάθε Πέμπτη. Ξέρουμε για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Δηλαδή να φέρνουν ταινίες συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη;

Αυτό γίνεται από "τα αρχαία χρονια" , όχι τώρα τελευταία

Υποθέτω ότι (περισότερο ακομα) στις παλαιότερες εποχές που μια ταινία μπορεί να παιζόταν για λίγες μέρες, επειδή ο κόσμος έβγαινε κυρίως Παρασκευη+Σάββατο την βγάζανε πέμπτη για να μη την έχουν 2-3 μέρες πριν την "καλή μέρα" ώστε αν ειναι πατάτα να προλάβει να μαθευτεί από στόμα σε στόμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η ασφαλεια ενος αυτοκινητου δεν μεταβιβάζεται, ουτε μπορει να την συνεχισει ο νέος ιδιοκτήτης. Κοβεται.

Εγω θα σου ελεγα να την κανεις ηλεκτρονικα, πολυ πιο φθηνα θα σου βγει, κανεις δεν σου βγαζει ασφαλεια αν δεν πληρώσεις πρωτα, ηλεκτρονικα αν εχεις e banking σε δεκα λεπτα θα σε ασφαλισμενη, αρκει να χεις την αδεια στα χερια σου, οπου θα ναι στο ονομα σου.

Προκαταβολή αποψη μου δεν επρεπε να δωσεις.

Έχω παρατηρήσει ότι σε αρκετά σινεμά (αν όχι σε όλα) και διαφορετικών πόλεων μάλιστα και όχι απαραίτητα franshise, συνήθως φέρνουν νέες ταινίες κάθε Πέμπτη. Ξέρουμε για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Δηλαδή να φέρνουν ταινίες συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη;

Είναι παλιά τακτική (δεκαετίες) παγκοσμίως. Η λογική ειναι οτι οι άνθρωποι που δουλευουν πενθήμερο, βγαίνουν και από Παρασκευή, οποτε οι σινεφίλ βλέπουν την ταινια πρώτοι. Με λίγα λόγια κίνηση Πε εως Κυριακή. Κατάσταση win-win

Χρειαζομαι ιντερνετ για 2 μηνες το καλοκαιρι.θα υπαρχει καθημερινη χρηση του youtube οποτε λυση stick φανταζει ασυμφορη.Υπαρχει λυση για συνδεση που να αξιζει οικονομικα;

Άρα θες απεριόριστο bandwidth οποτε λύσεις τύπου stick, mobile data-hot spot, κλπ τα ξεχνάς.

Βρίσκεις κάποιο γείτονα που εχει νετ, του χτυπάς κουδούνι και του σκάς τη μισή συνδρομή, να σου δώσει κωδικό( κι ΑΝ θέλει). 

Προσωπικά έχω δώσει, αφου μου έφερε και αντίγραφο ταυτότητας (δεν τον ήξερα από πουθενα) και επιπλέον του έφτιαξα νεο ssid με μειωμένη ταχύτητα (το υποστηρίζει ο router). Ετσι εμεινε και ευχαριστημένος και δε μου έσκιζε το δίκτυο με downloads,torrents,youtube. Λεφτά δεν του πήρα.

Ξέρει κάποιος Θεσσαλονικιός κανένα καλό t-shirtάδικο που να τυπώνει σε νορμάλ τιμή δικό μου σχέδιο;

Πάνω στη Ναυαρίνου Δημητρίου Γούναρη 18. (Από Τσιμισκή ανεβαίνοντας στη δεξιά μεριά)

Ξέρει κάποιος κατάστημα που να τυπώνει σε μεγάλες διαστάσεις πχ 30x40 σε πολύ λίγα κομμάτια ('ενα ή δύο) και άνω σε λογικές τιμές; Στα περισσότερα που ρώτησα λόγω hardware για μονη εκτύπωση βγαίνει 30ευρώ το κομμάτι...

Γινεται στο myAccount να πληρωσεις  με χρεωστικη (ωστε και να γινει αμεσως η ενημερωση, οπως ειπωθηκε) ?

Σορρυ για την καθυστέρηση.

Ναι, πληρώνεις με κάρτα και η πληρωμή παιρνάει αμέσως. Το myAccount σε κάνει redirect σε μία φόρμα της πειραιώς, βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου και πατάς πληρωμή. Εάν η κάρτα σου είναι OK και έχει φράγκα, σε επιστρέφει στο myAccount και η πληρωμή φαίνεται αμέσως.

Ναι, πληρώνεις με κάρτα και η πληρωμή παιρνάει αμέσως. Το myAccount σε κάνει redirect σε μία φόρμα της πειραιώς, βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου και πατάς πληρωμή. Εάν η κάρτα σου είναι OK και έχει φράγκα, σε επιστρέφει στο myAccount και η πληρωμή φαίνεται αμέσως.

Χρεωστικη καρτα, ετσι?

Στο καινούργιο site του paypal που είναι η επιλογή να πληρώνεις στο νόμισμα του πωλητή και να μην κάνει το paypal μετατροπή σε ευρώ;

Στο καινούργιο site του paypal που είναι η επιλογή να πληρώνεις στο νόμισμα του πωλητή και να μην κάνει το paypal μετατροπή σε ευρώ;

Πανω δεξια "Γραναζι" -->Payments -->Preapproved Payments-->Set Available Funding Sources-->Conversion options σε καθε καρτα που εχεις -->Επιλεγεις το δευτερο.

• Like 1

Χρεωστικη καρτα, ετσι?

Πλήρωσε τον λογαριασμό σου online με τη χρήση τραπεζικών καρτών Μaster Card, Diners και Visa και ζήσε την μοναδική ευκολία της υπηρεσίας My Account. H ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη, με τις μοναδικές δυνατότητες που σου προσφέρει η NEA υπηρεσία My Account.

Πηγή

Δεν λέει πουθενά ότι δέχεται μόνο χρεωστικές, άρα υποθέτω ότι δέχεται και πιστωτικές και προπληρωμένες, αρκεί να είναι MasterCard, Visa ή Diners. Εγώ προσωπικά χησιμοποιώ χρεωστική. Εάν έχεις αμφιβολίες, μπορείς να το δοκιμάσεις. Στην καλύτερη περίπτωση θα πληρώσεις το λογαριασμό σου και στη χειρότερη δεν θα συμβεί τίποτα. Επίσης, μπορείς να καλέσεις στο 13831 και να ρωτήσεις εάν δέχονται την κάρτα σου.

Πανω δεξια "Γραναζι" -->Payments -->Preapproved Payments-->Set Available Funding Sources-->Conversion options σε καθε καρτα που εχεις -->Επιλεγεις το δευτερο.

Σε ευχαριστώ, δεν το έχει και ο λόγος είναι ότι είναι american express κάρτα. Το βρήκα χθες με λίγο ψάξιμο. Στις amex δεν κάνει μετατροπή :)

• Like 1

μου εχουν δωσει ενα αρχειο excel. Μπορω να δω τις αλλαγες που εχουν κανει πριν μου το δωσουν;

Με δεξί κλικ, ιδιότητες μπορείς να δεις πότε δημιουργήθηκε και πότε τροποποιήθηκε. Αλλά τι τροποποιήσεις έγιναν δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις...

NL post ή SG post είναι προτιμότερο από vickmall;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...