Pintsie Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 δεν θα το έχω εκτυπωμένο μέχρι να πάω σπίτι. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι πώς να το πάω σπίτι από την ώρα που θα γίνει η μεταβίβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Υπάρχει κοινότητα για Android αντίστοιχου "βεληνεκούς" (ελλείψει καταλληλότερης λέξης) με το iphonehellas? Όσες έχω βρει δεν είναι πολύ οργανωμένες. Δεν το λέω με διάθεση κριτικής απλώς μια διαπίστωση κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 δεν θα το έχω εκτυπωμένο μέχρι να πάω σπίτι. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι πώς να το πάω σπίτι από την ώρα που θα γίνει η μεταβίβαση. αν σου εκτυπώσει ο ασφαλιστής το ασφαλιστήριο ακόμη κι αν δεν το έχεις μαζί,το αμάξι είναι ασφαλισμένο. σε ενδεχόμενο έλεγχο το βλέπει ο αστυνομικός. στην τελική μπες στο πρώτο ασφαλιστικό γραφείο που θα βρεις κάνε μία ασφάλεια και μετά γύρνα πάρε το αυτοκίνητο και φύγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Στις ρυθμίσεις του μ-torrent όρισε νέο φάκελο για τα ληφθέντα torrent ή βάλε τον προκαθορισμένο φάκελο από τα windows 'λήψεις'. Δούλεψε! Σευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Πανευκολα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Ακόμα και να τα έχεις δεμένο με λουρί, μπορεί να το χάσεις και ακόμα κι αν είσαι η προσωποποίηση της προσοχής. Καλά, το ενδεχόμενο απαγωγής από ρομα είναι εκτός κουβέντας. Μόνο οι ρομά (που γεννανε σαν κουνελια) κλεβουν παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αξιζει να ψαχτω με τις εταιριες ρευματος μηπως βρω φθηνοτερα, η ειναι ολες ιδιες με τη ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αξιζει να ψαχτω με τις εταιριες ρευματος μηπως βρω φθηνοτερα, η ειναι ολες ιδιες με τη ΔΕΗ Υπάρχουν κάποια σχετικά θέματα πιο κάτω, σε γενικές γραμμές εγώ έχω καταλήξει στο ότι δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τον σημερινο αγωνα του C.L τον δειχνει μονο συνδρομητικο καναλι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Υπάρχουν κάποια σχετικά θέματα πιο κάτω, σε γενικές γραμμές εγώ έχω καταλήξει στο ότι δεν αξίζει. Το ειδα, δε γινεται καμμια αναλυση. Μια αναφορα οτι γλιτωνεις 3 ευρω στα 100 στο οικιακο Ηθελα να κατσω να κανους τους υπλογισμους αλλα αν οντως αυτη ειναι η διαφορα δε θα κατσω να ασχοληθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τον σημερινο αγωνα του C.L τον δειχνει μονο συνδρομητικο καναλι ? Ναι, OTE Sport 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μόνο οι ρομά (που γεννανε σαν κουνελια) κλεβουν παιδια? Είδες να γράφω κάτι σχετικό; Το έβγαλα εκτός κουβέντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milopk Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδιά μια ερώτηση αν και δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω εδώ: Ξέρει κανείς αν έκλεισε η επιχείρηση wap5; http://www.wap5.gr/ Εδώ και μήνες το site λέει ότι είναι υπό συντήρηση, αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα, και στο fb δεν έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Έχω παρατηρήσει ότι σε αρκετά σινεμά (αν όχι σε όλα) και διαφορετικών πόλεων μάλιστα και όχι απαραίτητα franshise, συνήθως φέρνουν νέες ταινίες κάθε Πέμπτη. Ξέρουμε για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Δηλαδή να φέρνουν ταινίες συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Χρειαζομαι ιντερνετ για 2 μηνες το καλοκαιρι.θα υπαρχει καθημερινη χρηση του youtube οποτε λυση stick φανταζει ασυμφορη.Υπαρχει λυση για συνδεση που να αξιζει οικονομικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις