Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω καινουριο λογαριασμο στο πειπαλ και σημερα το πρωι

προσπαθησα να κανω μια αγορα. Τωρα που μπηκα ξανα μου γραφει οτι ειδε ασυνηθηστη

κινηση στη καρτα και ζηταει να βαλω φωτο ταυτοτητας, τηε καρτας που εχω δηλωμενη και κατι

αλλα. Ειναι φυσιολογικο; πρεπει να τα δωσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε ένα καινούργιο πλυντήριο lg η πόρτα δεν ανοίγει για κανένα 5λεπτο μετά που θα τελειώσει η πλύση. Έτσι το έχουν για λόγους ασφαλείας;

πιστεύω πως όλοι σας θα είδατε κοινοποιήσεις με το παιδάκι που χάθηκε χτες Κυριακή του πάσχα. Η απορία μου είναι, ΠΩΣ γινεται να χάσεις ένα παιδί;

καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω καινουριο λογαριασμο στο πειπαλ και σημερα το πρωι

προσπαθησα να κανω μια αγορα. Τωρα που μπηκα ξανα μου γραφει οτι ειδε ασυνηθηστη

κινηση στη καρτα και ζηταει να βαλω φωτο ταυτοτητας, τηε καρτας που εχω δηλωμενη και κατι

αλλα. Ειναι φυσιολογικο; πρεπει να τα δωσω;

ΑΝ το email είναι από το paypal (μπορείς να το διασταυρώσεις μπαίνοντας στο paypal και βλέποντας αν ο λογαριασμός σου ειναι κλειδωμένος)

και ΑΝ πραγματικά θέλεις το λογαριασμό

και ΑΝ δεν εχεις λόγους να μη θες να μοιραστείς τα στοιχεία

τότε δώσε τα.

Το κλείδωμα γίνεται πολλές φορές και για λόγους ασφαλείας δικής τους (π.χ. ξέπλυμα χρήματος, ανήλικος χρήστης, κλπ) ή και δική σου (π.χ. εγινε υποκλοπή στοιχείων σου).

Πάντως είναι γνωστό, γίνεται τακτικά. 

Σε ένα καινούργιο πλυντήριο lg η πόρτα δεν ανοίγει για κανένα 5λεπτο μετά που θα τελειώσει η πλύση. Έτσι το έχουν για λόγους ασφαλείας;

Καταρχήν  κοιτάς το manual για να δεις τι λεει. Στο έκανε και παλιά ή τώρα άρχισε; Υποθέτω ΔΕΝ το βγάζεις απο την πρίζα αμεσως μολις τελειωσει, σωστά;

Απο εκει και πέρα τα περισσότερα πλυντήρια κρατάνε 1 λεπτό κλείδωμα για λόγους ασφαλείας. Αλλα παραμένουν κλειδωμένα αν στον καδο παραμένει πολύ νερο. Απο εκεί και πέρα μπορεί να ειναι διάφορες βλάβες. Δες τι λεει το manual και θα καταλάνεις αν ειναι φυσιολογικό ή αν θέλει μάστορα

πιστεύω πως όλοι σας θα είδατε κοινοποιήσεις με το παιδάκι που χάθηκε χτες Κυριακή του πάσχα. Η απορία μου είναι, ΠΩΣ γινεται να χάσεις ένα παιδί;

Πανευκολα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Ακόμα και να τα έχεις δεμένο με λουρί, μπορεί να το χάσεις και ακόμα κι αν είσαι η προσωποποίηση της προσοχής. Καλά, το ενδεχόμενο απαγωγής από ρομα είναι εκτός κουβέντας. 

• Like 2

Καταρχήν  κοιτάς το manual για να δεις τι λεει. Στο έκανε και παλιά ή τώρα άρχισε; Υποθέτω ΔΕΝ το βγάζεις απο την πρίζα αμεσως μολις τελειωσει, σωστά;

Απο εκει και πέρα τα περισσότερα πλυντήρια κρατάνε 1 λεπτό κλείδωμα για λόγους ασφαλείας. Αλλα παραμένουν κλειδωμένα αν στον καδο παραμένει πολύ νερο. Απο εκεί και πέρα μπορεί να ειναι διάφορες βλάβες. Δες τι λεει το manual και θα καταλάνεις αν ειναι φυσιολογικό ή αν θέλει μάστορα

Thanks, δεν είδα κάτι στο manual με μια γρήγορη ματιά...ολοκαίνουργιο είναι.

Καλησπέρα!
Την Τετάρτη θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη. Έχω δώσει προκαταβολή και θα πάμε στην τράπεζα και στο υπουργείο μαζί για την μεταβίβαση.
Μου είπε ότι από τη στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση δεν θα ισχύει η ασφάλεια που έχει στο αυτοκίνητο. Το θέμα μου είναι πώς θα το πάω σπίτι το αυτοκίνητο; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; 

Καλησπέρα !!

Εχω πρόβλημα με το μ-Torrent.

Πατάω να κατεβάσω ενα αρχείο , και δεν κατεβαίνει ποτέ επειδή βγαίνει μια ειδοποίηση :

" Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου ( WriteToDisk ) "

Τι είναι αυτό ; Τι πρέπει να κάνω ;

Καλησπέρα!

Την Τετάρτη θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη. Έχω δώσει προκαταβολή και θα πάμε στην τράπεζα και στο υπουργείο μαζί για την μεταβίβαση.

Μου είπε ότι από τη στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση δεν θα ισχύει η ασφάλεια που έχει στο αυτοκίνητο. Το θέμα μου είναι πώς θα το πάω σπίτι το αυτοκίνητο; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Επικοινωνησε με τον ασφαλιστη σου

Καλησπέρα!

βγάζεις ασφάλεια και μετά το παίρνεις και φεύγεις.

Καλησπέρα!

Μιλάς με τον ασφαλιστή σου. Σου βγάζει νεα ασφάλεια και φευγεις. Εναλλακτικά του λες να στο φέρει σπίτι και πάτε με άλλο μέσο στο υπουργείο. 

Βέβαια από την άλλη όταν έκανα μεταβίβαση άδειας (μεταχειρισμένο αυτοκίνητο) η ασφάλεια που είχε συνέχισε να ισχύει μέχρι το τέλος της (είχε 2 μήνες ακόμα για να λήξει). Ισως στον δικό σου έχει λήξει η άδεια ή θέλει να την μεταβιβάσει σε άλλο αυτοκίνητο ή απλά στο είπε για να μην τρακάρεις και πληρώνει αυτός. 

Μίλα με τον ασφαλιστή σου. 

Επισκέπτης

Καλησπέρα !!

Εχω πρόβλημα με το μ-Torrent.

Πατάω να κατεβάσω ενα αρχείο , και δεν κατεβαίνει ποτέ επειδή βγαίνει μια ειδοποίηση :

" Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου ( WriteToDisk ) "

Τι είναι αυτό ; Τι πρέπει να κάνω ;

Στις ρυθμίσεις του μ-torrent όρισε νέο φάκελο για τα ληφθέντα torrent ή βάλε τον προκαθορισμένο φάκελο από τα windows 'λήψεις'.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...