Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω ενα θεματακι με το paypal που εκανα σημερα. Στο προφιλ μου δειχνει οτι ειναι κατα 80% ολοκληρωμενο,

παω στην τελευταια ρυθμιση για να το τελιειωσω και μου ζηταει τον αριθμο iban, βαζω της εθνικης τραπεζας και μου βγαζει

αυτο το μηνυμα.

id7sau.jpg

Μετα παω στο top up που παλι ζηταει iban και οταν το βαζω παλι δε το δεχεται.

sdp9hi.jpg

Ειναι εξαιτιας των καπιταλ κοντρολ ή κανω κατι λαθος;

Επισης αν αφησω το προφιλ μου χωρις αυτο θα μπορω να κανω αγορες;

Και στις δυο ερωτησεις η απαντηση ειναι ΝΑΙ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδη η πρωτη ερωτηση ειχε δυο σκελη, να εκλαβω το ΝΑΙ οτι γινεται λογω καπιταλ κοντρολ

και δεν ειναι εξαιτιας καποιου δικου μου λαθους.

Επειδη η πρωτη ερωτηση ειχε δυο σκελη, να εκλαβω το ΝΑΙ οτι γινεται λογω καπιταλ κοντρολ

και δεν ειναι εξαιτιας καποιου δικου μου λαθους.

Ναι, λογω capital control ή λογω αλλαγης πολιτικης του paypal.

Παντως η προσθεση τραπεζικου λογαριασμου στο paypal χρειαζεται μονο για να τραβηξεις χρηματα απο το paypal ή και για να σου εμφανισει τον iban του paupal που θα στειλεις χρηματα στο balance με εμβασμα. Δεν μπορεις να προσθεσεις χρηματα απο αυτον. Σε παλαιωτερα posts εχουν περιγραψει πως μπορεις να προσθεσεις τραπεζικο λογαριασμο ζητοντας το με mail ή τηλεφωνημα .....

• Like 1

Από το MyAccount στο site της Forthnet, μπορείς να εξοφλίσεις το λογαρισμό σου με κάρτα και η πληρωμή περνάει αμέσως.

Eννοεις με πιστωτικη καρτα?

Μετα απο ποσες μερες πλένεται φρεσκοβαμμενος τοιχος με πλαστικο εξωτερικου χωρου (που δεν γίνεται να σκουπιστει μετα προφανως)?

Καλησπερα και καλο πασχα. Ειμαι καινουριος στο πει παλ και εχω μερικες αποριες.

Εκανα κανονικα λογαριασμο, εβαλα καρτα της εθνικης, την ενεργοποιησα με τον 4ψηφιο

κωδικο αφου μου πηρε 1,5ε και ενω εκανα ρικουστετ μανει δεν τα εχει βαλει ακομα στο

μπαλανς αλλα τα εχει σε εκκρεμοτητα και μου λεει οτι σε διαστημα εντος 21 ημερων θα πιστωθουν.

Για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος και πιστωθουν πρεπει στο e banking να φαινεται οτι επιστραφηκε

το 1,5ε ή αυτο θα γινει με την πρωτη αγορα; Κι αν επιστεφονται με τη πρωτη αγορα γιατι αργουν να

πιστωθουν τοσο. Οσους εχω ρωτησει μου ειπαν οτι με ρικουστ μανει πιστωνονται αμεσως στο μπαλανς.

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη. Εγώ, προσωπικά, πληρώνω με τη χρεωστική της Πειραιώς.

Γινεται στο myAccount να πληρωσεις  με χρεωστικη (ωστε και να γινει αμεσως η ενημερωση, οπως ειπωθηκε) ?

Γινεται στο myAccount να πληρωσεις  με χρεωστικη (ωστε και να γινει αμεσως η ενημερωση, οπως ειπωθηκε) ?

Εξαρταται τι εννοεις "αμεσως"

Είχε ποτέ κανείς απο εσάς μυρμηγκιές; Και αν ναι πως τις αντιμετώπισε; Τα σκεύασματα που διατίθενται προς πώληση στα φαρμακεία για την αντιμετωπισή τους κάνουν δουλειά; Τα ομοιοπαθητικά να υποθέσω τσάμπα τα λεφτά, εε; Πήρε ενα ο πατέρας μου και σκεφτομαι αν αξιζει τον κόπο να το χρησιμοποιήσω ή όχι.

Εξαρταται τι εννοεις "αμεσως"

Πιο γρηγορα απ αυτο που ειπε ο φιλος.

Βασικα εμενα με ενδιαφερει α) αν γινεται με χρεωστικη β) πως γινεται γ) σε πόσο καιρο περναει η πληρωμη στο συστημα τους.

Είχε ποτέ κανείς απο εσάς μυρμηγκιές; Και αν ναι πως τις αντιμετώπισε; Τα σκεύασματα που διατίθενται προς πώληση στα φαρμακεία για την αντιμετωπισή τους κάνουν δουλειά; Τα ομοιοπαθητικά να υποθέσω τσάμπα τα λεφτά, εε; Πήρε ενα ο πατέρας μου και σκεφτομαι αν αξιζει τον κόπο να το χρησιμοποιήσω ή όχι.

Είχε ο άντρας μου και πήγε σε μια δερματολόγο για κρυοπηξία (50 ευρώ του πήρε). Μετά από λίγο καιρό του έφυγαν και εδώ και ένα χρόνο περίπου είναι χωρίς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα μπλογκ λίγο περίεργης θεματολογίας (όχι κάτι ακατάλληλο όμως), το οποίο παρακολουθείται και από παιδιά και από ενήλικους. Επίσης έχω και τρόπο επικοινωνίας μέσω email και facebook όπου μπορούν να μου στέλνουν τις ιδέες τους και εγώ να τις ανεβάζω στο μπλογκ. Πολλές φορές μου στέλνουν email ή μήνυμα στο fb και παιδιά, χωρίς όμως να μου αποκαλύψουν την ηλικία τους ή μου λένε ψέματα ότι είναι ενήλικοι, δηλαδή εγώ δεν ξέρω ότι μιλάω με παιδί. Μερικές φορές όμως μπορεί να γίνει κάποια παρεξήγηση (έχω κάποιους κανόνες στο μπλογκ μου τους οποίους μπορούν να τους δουν όλοι αλλά σε αρκετές περιπτώσεις δεν τους ακολουθούν), και αν η παρεξήγηση γίνει με κάποιο παιδί, το οποίο εγώ δεν ξέρω ότι μιλάω με παιδί όπως ανέφερα πριν, μπορεί να παρέμβει κάποιος γονέας και να βρω τον μπελά μου. Τι θα μπορούσα να γράψω, 2-3 προτασούλες, το οποίο θα εμφανίζεται αρχή αρχή στην σελίδα μου όταν μπαίνει κάποιος που να ενημερώσει ότι δεν φέρνω καμία ευθύνη αν κάποιος δεν αποκαλύψει ή αν μου πει ψέματα για την ηλικία του;

Επεξ/σία από gokuthelegend

Έχω ένα μπλογκ λίγο περίεργης θεματολογίας (όχι κάτι ακατάλληλο όμως), το οποίο παρακολουθείται και από παιδιά και από ενήλικους. Επίσης έχω και τρόπο επικοινωνίας μέσω email και facebook όπου μπορούν να μου στέλνουν τις ιδέες τους και εγώ να τις ανεβάζω στο μπλογκ. Πολλές φορές μου στέλνουν email ή μήνυμα στο fb και παιδιά, χωρίς όμως να μου αποκαλύψουν την ηλικία τους ή μου λένε ψέματα ότι είναι ενήλικοι, δηλαδή εγώ δεν ξέρω ότι μιλάω με παιδί. Μερικές φορές όμως μπορεί να γίνει κάποια παρεξήγηση (έχω κάποιους κανόνες στο μπλογκ μου τους οποίους μπορούν να τους δουν όλοι αλλά σε αρκετές περιπτώσεις δεν τους ακολουθούν), και αν η παρεξήγηση γίνει με κάποιο παιδί, το οποίο εγώ δεν ξέρω ότι μιλάω με παιδί όπως ανέφερα πριν, μπορεί να παρέμβει κάποιος γονέας και να βρω τον μπελά μου. Τι θα μπορούσα να γράψω, 2-3 προτασούλες, το οποίο θα εμφανίζεται αρχή αρχή στην σελίδα μου όταν μπαίνει κάποιος που να ενημερώσει ότι δεν φέρνω καμία ευθύνη αν κάποιος δεν αποκαλύψει ή αν μου πει ψέματα για την ηλικία του;

Θα μπορούσες να γράψεις κάτι του στιλ...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσίων τού ιστοτόπου από χρήστες με ηλικία μικρότερης των 18 ετών. Ο τάδε ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για την έκθεση στο περιεχόμενο του ιστοτόπου ή για την χρήση τού ιστοτόπου κατ' οποιονδήποτε τρόπο, για άτομα που βρίσκονται στο όριο ανηλικότητας και δηλώνουν ψευδή ηλικία.

Όμως, δεν ξέρω κατά πόσο έχει νομική υπόσταση και σε καλύπτει, εφόσον κάποιος κινηθεί νομικά εναντίον σου. Καλό θα ήταν να το ψάξεις με κάποιον ειδικότερο επί του θέματος. Μπορεί να μην συντρέχει λόγος ανησυχίας και να σε ανησυχώ αδίκως βασιζόμενη στην άγνοιά μου, βέβαια. Αν ξέρει κάποιος φίλος, ας μας πει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...