Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπαρχει το usb micro γαι τα κινητα

Υπάρχει και το κανονικό usb

Υπαρχρι και το mini usb

Αυτο εδω τι ειναι ;

Σε φωτογραφική μηχανη μπενει. και θελω να βρω ανταπτορα με κανονικο usb male την μια μερια και αυτο εδω στην αλλη. 

1ccfc9cc-bbae-42e5-8186-651f5f76bc22_zps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει το usb micro γαι τα κινητα

Υπάρχει και το κανονικό usb

Υπαρχρι και το mini usb

Αυτο εδω τι ειναι ;

Σε φωτογραφική μηχανη μπενει. και θελω να βρω ανταπτορα με κανονικο usb male την μια μερια και αυτο εδω στην αλλη. 

1ccfc9cc-bbae-42e5-8186-651f5f76bc22_zps

Δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλά δες μήπως είναι κάποιο από την εικόνα

usb-tutorial_connectors.gif

Δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλά δες μήπως είναι κάποιο από την εικόνα

usb-tutorial_connectors.gif

Πιθανόν το κατο αριστερα Usb 2.0 mini Type B

Ξερεις τι παιρνουν οι φωτογραφικες μηχανες Nikon ?

Δεν μπορω να καταλαβω και πολλα απο εδω https://nikoneurope-el.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/29758/~/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-usb-%CF%84%CE%B7%CF%82-nikon-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%3B

Εχω την Nikon coolpix L810

Αυτό μου έμοιασε κι εμένα και αν δεν κάνω λάθος μια ψηφιακή κατά πάσα πιθανότητα nikon είχε τέτοιο...

• Like 1

ο λογαριασμος της forthnet εληξε χτες

αν τον πληρωσω σημερα με ebanking λογικα θα φανει μετα τις αργιες

Θα υπαρχει προβλημα ?

Θα σου απαντήσω με λίγη καθυστέρηση.

Από το MyAccount στο site της Forthnet, μπορείς να εξοφλίσεις το λογαρισμό σου με κάρτα και η πληρωμή περνάει αμέσως.

Εάν είναι ο πρώτος που έληξε και όχι δεύτερος συνεχόμενος, δεν θα έχει πρόβλημα.

• Like 1

Καλησπερα. Εγραψα απο το λαπτοπ ενα cd με τραγουδια αλλα δεν παιζουν στο cd του αυτοκινητου? Τι φταιει?  :unsure:

Με ποιο πρόγραμμα το έγραψες; Επέλεξες Audio CD όταν πήγες να το γράψεις;

Με ποιο πρόγραμμα το έγραψες; Επέλεξες Audio CD όταν πήγες να το γράψεις;

Με το burnaware το εγραψα.. δεν ειδα τετοια επιλογη . Μπορω να το διαγραψω για να ξαναδοκιμασω ή να αγορασω αλλο? Παντως τα τραγουδια μεσα υπαρχουν και απο το λαπτοπ παιζουν.

Με το burnaware το εγραψα.. δεν ειδα τετοια επιλογη . Μπορω να το διαγραψω για να ξαναδοκιμασω ή να αγορασω αλλο? Παντως τα τραγουδια μεσα υπαρχουν και απο το λαπτοπ παιζουν.

Πιθανότατα γράφτηκε σαν Data CD και έχει μέσα τα αρχεία σαν mp3 για αυτό δεν μπορεί να διαβαστεί απο το CD Player του αμαξιού. Άμα δεν είχες επιλέξει να κλείσεις το CD, μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις format και μετά να το ξαναγράψεις, για να μην χαραμήσεις το CD. Θα γράψει τα τραγούδια στον εναπομείναντα χώρο του δίσκου. Δεν ξέρω όμως άμα θα το διαβάσει σωστά το CD Player. 

Οι οδηγίες του BurnAware για το πως να γράψεις ένα Audio CD:

http://www.burnaware.com/help/audio-cd.html

• Like 1

Πιθανότατα γράφτηκε σαν Data CD και έχει μέσα τα αρχεία σαν mp3 για αυτό δεν μπορεί να διαβαστεί απο το CD Player του αμαξιού. Άμα δεν είχες επιλέξει να κλείσεις το CD, μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις format και μετά να το ξαναγράψεις, για να μην χαραμήσεις το CD. Θα γράψει τα τραγούδια στον εναπομείναντα χώρο του δίσκου. Δεν ξέρω όμως άμα θα το διαβάσει σωστά το CD Player. 

Οι οδηγίες του BurnAware για το πως να γράψεις ένα Audio CD:

http://www.burnaware.com/help/audio-cd.html

Σε ευχαριστω πολυ!!

Καλησπερα εχω ενα θεματακι με το paypal που εκανα σημερα. Στο προφιλ μου δειχνει οτι ειναι κατα 80% ολοκληρωμενο,

παω στην τελευταια ρυθμιση για να το τελιειωσω και μου ζηταει τον αριθμο iban, βαζω της εθνικης τραπεζας και μου βγαζει

αυτο το μηνυμα.

id7sau.jpg

Μετα παω στο top up που παλι ζηταει iban και οταν το βαζω παλι δε το δεχεται.

sdp9hi.jpg

Ειναι εξαιτιας των καπιταλ κοντρολ ή κανω κατι λαθος;

Επισης αν αφησω το προφιλ μου χωρις αυτο θα μπορω να κανω αγορες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...