zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πήρε το μάτι μου ότι το vickmall δέχεται ελληνικές κάρτες μέσω paypal, ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπαρχει το usb micro γαι τα κινητα Υπάρχει και το κανονικό usb Υπαρχρι και το mini usb Αυτο εδω τι ειναι ; Σε φωτογραφική μηχανη μπενει. και θελω να βρω ανταπτορα με κανονικο usb male την μια μερια και αυτο εδω στην αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπαρχει το usb micro γαι τα κινητα Υπάρχει και το κανονικό usb Υπαρχρι και το mini usb Αυτο εδω τι ειναι ; Σε φωτογραφική μηχανη μπενει. και θελω να βρω ανταπτορα με κανονικο usb male την μια μερια και αυτο εδω στην αλλη. Δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλά δες μήπως είναι κάποιο από την εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλά δες μήπως είναι κάποιο από την εικόνα Πιθανόν το κατο αριστερα Usb 2.0 mini Type B Ξερεις τι παιρνουν οι φωτογραφικες μηχανες Nikon ? Δεν μπορω να καταλαβω και πολλα απο εδω https://nikoneurope-el.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/29758/~/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-usb-%CF%84%CE%B7%CF%82-nikon-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%3B Εχω την Nikon coolpix L810 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πιθανόν το κατο αριστερα Usb 2.0 mini Type B Ξερεις τι παιρνουν οι φωτογραφικες μηχανες Nikon ? Δεν μπορω να καταλαβω και πολλα απο εδω https://nikoneurope-el.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/29758/~/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-usb-%CF%84%CE%B7%CF%82-nikon-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%3B Εχω την Nikon coolpix L810 Αυτό μου έμοιασε κι εμένα και αν δεν κάνω λάθος μια ψηφιακή κατά πάσα πιθανότητα nikon είχε τέτοιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 η μεγαλη παρασκευη,ειναι κανονική αργία για το δημόσιο; για τους μισθωτους δημοσιου ναι , οπως και για τις τραπεζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 για τους μισθωτους δημοσιου ναι , Yπαρχουν και μη μισθωτοι Δημοσιου με ωραριο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 edit: Άκυρο, μπέρδεψα τα νήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ο λογαριασμος της forthnet εληξε χτες αν τον πληρωσω σημερα με ebanking λογικα θα φανει μετα τις αργιες Θα υπαρχει προβλημα ? Θα σου απαντήσω με λίγη καθυστέρηση. Από το MyAccount στο site της Forthnet, μπορείς να εξοφλίσεις το λογαρισμό σου με κάρτα και η πληρωμή περνάει αμέσως. Εάν είναι ο πρώτος που έληξε και όχι δεύτερος συνεχόμενος, δεν θα έχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Εγραψα απο το λαπτοπ ενα cd με τραγουδια αλλα δεν παιζουν στο cd του αυτοκινητου? Τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Εγραψα απο το λαπτοπ ενα cd με τραγουδια αλλα δεν παιζουν στο cd του αυτοκινητου? Τι φταιει? Με ποιο πρόγραμμα το έγραψες; Επέλεξες Audio CD όταν πήγες να το γράψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Με ποιο πρόγραμμα το έγραψες; Επέλεξες Audio CD όταν πήγες να το γράψεις; Με το burnaware το εγραψα.. δεν ειδα τετοια επιλογη . Μπορω να το διαγραψω για να ξαναδοκιμασω ή να αγορασω αλλο? Παντως τα τραγουδια μεσα υπαρχουν και απο το λαπτοπ παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Με το burnaware το εγραψα.. δεν ειδα τετοια επιλογη . Μπορω να το διαγραψω για να ξαναδοκιμασω ή να αγορασω αλλο? Παντως τα τραγουδια μεσα υπαρχουν και απο το λαπτοπ παιζουν. Πιθανότατα γράφτηκε σαν Data CD και έχει μέσα τα αρχεία σαν mp3 για αυτό δεν μπορεί να διαβαστεί απο το CD Player του αμαξιού. Άμα δεν είχες επιλέξει να κλείσεις το CD, μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις format και μετά να το ξαναγράψεις, για να μην χαραμήσεις το CD. Θα γράψει τα τραγούδια στον εναπομείναντα χώρο του δίσκου. Δεν ξέρω όμως άμα θα το διαβάσει σωστά το CD Player. Οι οδηγίες του BurnAware για το πως να γράψεις ένα Audio CD: http://www.burnaware.com/help/audio-cd.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πιθανότατα γράφτηκε σαν Data CD και έχει μέσα τα αρχεία σαν mp3 για αυτό δεν μπορεί να διαβαστεί απο το CD Player του αμαξιού. Άμα δεν είχες επιλέξει να κλείσεις το CD, μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις format και μετά να το ξαναγράψεις, για να μην χαραμήσεις το CD. Θα γράψει τα τραγούδια στον εναπομείναντα χώρο του δίσκου. Δεν ξέρω όμως άμα θα το διαβάσει σωστά το CD Player. Οι οδηγίες του BurnAware για το πως να γράψεις ένα Audio CD: http://www.burnaware.com/help/audio-cd.html Σε ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alitovasilias Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπερα εχω ενα θεματακι με το paypal που εκανα σημερα. Στο προφιλ μου δειχνει οτι ειναι κατα 80% ολοκληρωμενο, παω στην τελευταια ρυθμιση για να το τελιειωσω και μου ζηταει τον αριθμο iban, βαζω της εθνικης τραπεζας και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Μετα παω στο top up που παλι ζηταει iban και οταν το βαζω παλι δε το δεχεται. Ειναι εξαιτιας των καπιταλ κοντρολ ή κανω κατι λαθος; Επισης αν αφησω το προφιλ μου χωρις αυτο θα μπορω να κανω αγορες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις