gokuthelegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δε νομιζω οτι η εφορια εχει το δικαιωμα να σου κρατησει τη ταυτοτητα. Μόνο η αστυνομια. Πόσο παλια ηταν? Τον σκοτωσες τον... Βεγκο Εμ, βασικά ήταν αρκετά παλιά, θα ήταν 12-13 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 αξιζει τον κοπο απ την αποψη οτι θα χωραει σε θεση πιστωτικης κι δεν θα ειμαστε αναγκασμενοι να εχουμε γκουμουτσα πορτοφολι μονο κ μονο για χαρη της Για τις νεες λες? Βεβαιως και αξιζει, αφου περα απο το μικρο μεγεθος δεν θα αντιγραφονται. Γιατι μεχρι τωρα οποιος την χασει εχει τον κινδυνο, αυτος που θα την βρει να κανει πλαστογραφιες στο ονομα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εχει κανενας power bank? Ψαχνω να παρω εναν, αλλα βλεπω και καποια σχολια απο κατω (σε καποια καταστηματα skroutz) και δεν ειναι καθολου καλα. Πρεπει να δωσει 50-60 Ευρω για εναν καλο? Θελω εναν να μπορει να φορτισει ενα κινητο 2 φορες εστω. αν εχει κανεναν καποιο μπορει να μου πει ποιον να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εμ, βασικά ήταν αρκετά παλιά, θα ήταν 12-13 χρόνια. 12-13 χρονια μόνο?? Ε τοτε δεν ηταν καν παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 12-13 χρονια μόνο?? Ε τοτε δεν ηταν καν παλια. Όχι, περίμενε, μπερδεύτηκα. Πριν 12-13 χρόνια ήταν όταν πήγε στην εφορία και του κράτησαν την ταυτότητα, νομίζω ήταν γύρω στο 2002 με 2003. Η ταυτότητα δεν ξέρω πόσο παλιά ήταν, αλλά σίγουρα την είχε πολύ πάνω από 15ετία εκείνη την περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εγω την εχω ηδη γυρω στα 30 χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν κατάλαβα τι δεν μπορείς να κάνεις να σου πω την αλήθεια... Ένα καινούριο email θέλω να κάνω Έχω ήδη gmail και yahoo σε σελιδοδείκτη, πατάω και βλέπω κατευθείαν τα email μου. Αν κάνω 2ο gmail θα πρέπει κάθε φορά να κάνω αποσύνδεση από τον έναν λογαριασμό για να μπω στον άλλον Υπάρχει και αυτή η λύση αλλά για κάποιο λόγο δε λέει να δουλέψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ένα καινούριο email θέλω να κάνω Έχω ήδη gmail και yahoo σε σελιδοδείκτη, πατάω και βλέπω κατευθείαν τα email μου. Αν κάνω 2ο gmail θα πρέπει κάθε φορά να κάνω αποσύνδεση από τον έναν λογαριασμό για να μπω στον άλλον Υπάρχει και αυτή η λύση αλλά για κάποιο λόγο δε λέει να δουλέψει www.mail.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Υπάρχει και το AOL Mail. Ειχα κάνει κάποτε λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Υπάρχει και το AOL Mail. Ειχα κάνει κάποτε λογαριασμό. Τα ελληνικα freemail.gr και pathfinder.gr λειτουργουν ακομη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τα ελληνικα freemail.gr και pathfinder.gr λειτουργουν ακομη ; Δεν έχω ιδέα. Τα τελευταία χρόνια σταμάτησα να ψάχνομαι με τα e-mail και εχω κατασταλάξει σε δυο. Ενα gmail για επικοινωνία και ενα hotmail για εγγραφές σε διάφορα sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ένα καινούριο email θέλω να κάνω Έχω ήδη gmail και yahoo σε σελιδοδείκτη, πατάω και βλέπω κατευθείαν τα email μου. Αν κάνω 2ο gmail θα πρέπει κάθε φορά να κάνω αποσύνδεση από τον έναν λογαριασμό για να μπω στον άλλον Υπάρχει και αυτή η λύση αλλά για κάποιο λόγο δε λέει να δουλέψει Α οκ κατάλαβα. Υπάρχει και η λύση να χρησιμοποιήσεις ένα mail client και να βάλεις όλους τους λογαριασμούς εκεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Α οκ κατάλαβα. Υπάρχει και η λύση να χρησιμοποιήσεις ένα mail client και να βάλεις όλους τους λογαριασμούς εκεί. Αυτο χρησιμοποιω εγω και ειμαι ευχαριστημενος (yahoo) με 3 λογαριασμους συνδεμενους σε 1. Offtopic: Σαν ποιος ασφαλες σε χακινγκ ποιο ειναι κατα την αποψη σας; Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εχει κανενας power bank? Ψαχνω να παρω εναν, αλλα βλεπω και καποια σχολια απο κατω (σε καποια καταστηματα skroutz) και δεν ειναι καθολου καλα. Πρεπει να δωσει 50-60 Ευρω για εναν καλο? Θελω εναν να μπορει να φορτισει ενα κινητο 2 φορες εστω. αν εχει κανεναν καποιο μπορει να μου πει ποιον να παρω? Αν μπορείς να πάρεις από Κίνα, μόνο Xiaomi. Έχει βγει το 20αρι που φορτίζει κινητό 5-6 φορές άνετα. Εγώ έχω το δεκάρι, σίγουρα τρεις φορτίσεις, δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Το είχα πάρει από gearbest Και και είναι αυθεντικό, γιατί παίζει και μαϊμού(ειδικά eBay). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ένα καινούριο email θέλω να κάνω Έχω ήδη gmail και yahoo σε σελιδοδείκτη, πατάω και βλέπω κατευθείαν τα email μου. Αν κάνω 2ο gmail θα πρέπει κάθε φορά να κάνω αποσύνδεση από τον έναν λογαριασμό για να μπω στον άλλον Υπάρχει και αυτή η λύση αλλά για κάποιο λόγο δε λέει να δουλέψει Εάν χρησιμοποιείς Firefox υπάρχει το addon "multifox" https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/multifox/ Και σε κάθε παράθυρο μπορείς να κάνεις άλλο login. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις