Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά μη φρικάρετε τόσο.. απλά μόλις βγάλετε τη νέα ταυτότητα σε όποια δημόσια υπήρεσια ή τράπεζα πηγαίνετε δίνετε και τη νέα ταυτότητα για επικαιροποιηση στοιχείων.

όχι να πάρετε αμπαριζα τράπεζες και εφορίες μόλις την αλλάξετε,όταν και αν βρεθείτε κάπου την αλλάζετε,σιγά.

Καλυτερα να το κανετε απο την αρχη, γιατι αν συμβει κατι, πρωτον να μην τρεχετε τελευταια στιγμη και δευτερον προς αποφυγη ανεπιθυμητων αποτελεσματων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τον φρεντο εσπρεσο επειδη βαριεμαι δεν τον χτυπαω τον ριχνω αμεσως σε ενα ποτηρι με πολλα παγακια, εκτος απο την εμφανιση εχει αλλο λογο που τον χτυπαμε ?

τον φρεντο εσπρεσο επειδη βαριεμαι δεν τον χτυπαω τον ριχνω αμεσως σε ενα ποτηρι με πολλα παγακια, εκτος απο την εμφανιση εχει αλλο λογο που τον χτυπαμε ?

Τον χτυπάς με πάγο για να κρυώσει. Αν και κάποιοι λένε ότι αχτύπητος είναι καλύτερος γιατί δεν αραιώνει τόσο γρήγορα.

Τον χτυπάς με πάγο για να κρυώσει. Αν και κάποιοι λένε ότι αχτύπητος είναι καλύτερος γιατί δεν αραιώνει τόσο γρήγορα.

οχι μια χαρα παγωμενος ειναι απλα στον φραπε πχ λενε οτι θελει χτυπημα για αλλιως κανει κακο στο στομαχι οποτε λεω μην ισχυει κατι παρομοιο.

οντως ειναι πιο ωραιος και οχι νερουλος.

• Like 1

Η σταση του 608 "βορειος πολος" επι της γαλατσιου, ξερει κανεις απο πού προεκυψε?

Με λίγο ψάξιμο και χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα...Βρήκα ένα site που έλεγε ότι ήταν παλιό νυχτερινό κέντρο στη Γαλατσίου που το έχουν γκρεμίσει. 

• Like 1

Γκάιζ, θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Πήραμε για το σπίτι αρτοπορασκευαστή, και έχω το εξής πρόβλημα. Βάζω τα υλικά, τα ανακατέβει και φουσκώνει τη ζύμη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα του ψησίματος, η ζύμη "κάθεται" και το ψωμί γίνεται λίγο σφιχτό και παίρνει ότι να 'ναι σχήμα. Τα υλικά που βάζω είναι 400ml νερό, 500 γραμμάρια αλέυρι, 2 κουταλιές της σούπας λάδι, δύο κουταλιές του γλυκού αλάτι, μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και ένα φακελάκι 8 γραμμαρίων μαγιά. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως πρέπει να αλλάξω την αναλογία των υλικών;

οχι μια χαρα παγωμενος ειναι απλα στον φραπε πχ λενε οτι θελει χτυπημα για αλλιως κανει κακο στο στομαχι οποτε λεω μην ισχυει κατι παρομοιο.

οντως ειναι πιο ωραιος και οχι νερουλος.

Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. ΦΙλτραρισμένος βγαίνει από τη μηχανή και στο εσπρέσο και το καπουτσίνο αχτύπητο τον πίνεις έτσι κι αλλιώς :)

• Like 1

• Moderators

Με λίγο ψάξιμο και χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα...Βρήκα ένα site που έλεγε ότι ήταν παλιό νυχτερινό κέντρο στη Γαλατσίου που το έχουν γκρεμίσει.

Υπέρτατος. Θενξ :)

Εναλλακτική για gmail/yahoo?

outlook.com

zoho.com

mail.com

*Τα δύο τελευταία σου δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξεις πιο business oriented mails με ωραίες καταλήξεις.

Επίσης υποστηρίζουν POP/IMAP

• Like 1

Microsoft; Τι σε ενοχλεί;

Για να πατάω το bookmark χωρίς να χρειάζεται σύνδεση/αποσύνδεση από gmail/yahoo λογαριασμό που έχω ήδη

Με το pop forward δεν έβγαλα άκρη

Ο πατέρας μου πριν μερικά χρόνια είχε πάει σε μια δημόσια υπηρεσία (εφορία αν θυμάμαι καλά) για κάποιες δουλειές και του κράτησαν την ταυτότητα επειδή ήταν πολύ παλιά, του είπαν να πάει να βγάλει καινούρια.

Από όσο ξέρω όταν βγάζεις καινούρια η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτεπάγγελτα όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες και ιδιωτικές) για την αλλαγή της ταυτότητας. Τώρα αν δεν το κάνει και πρέπει να τρέχεις εσύ σαν τον Βέγκο

Δε νομιζω οτι η εφορια εχει το δικαιωμα να σου κρατησει τη ταυτοτητα. Μόνο η αστυνομια.

Πόσο παλια ηταν?

Τον σκοτωσες τον... Βεγκο :)

Για να πατάω το bookmark χωρίς να χρειάζεται σύνδεση/αποσύνδεση από gmail/yahoo λογαριασμό που έχω ήδη

Με το pop forward δεν έβγαλα άκρη

Δεν κατάλαβα τι δεν μπορείς να κάνεις να σου πω την αλήθεια...:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...