zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 εγω που θελω ανανεωση? Δεν έχει κάποια διαφορά. Πάλι καινούργια θα είναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι θα αλλαξει ο αριθμος ταυτοτητας σου μαν. Ωστε αλλαζει ο αριθμος της ταυτοτητας?! Τοτε δε με βλεπω να την αλλαζω ποτε. Το ιδιο θα γινει και με τις νεες ταυτοτητες που λενε? Αν ναι, δε μπορω να φανταστω το μπαχαλο που θα ακολουθησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ωστε αλλαζει ο αριθμος της ταυτοτητας?! Τοτε δε με βλεπω να την αλλαζω ποτε. Το ιδιο θα γινει και με τις νεες ταυτοτητες που λενε? Αν ναι, δε μπορω να φανταστω το μπαχαλο που θα ακολουθησει... Ο πατέρας μου πριν μερικά χρόνια είχε πάει σε μια δημόσια υπηρεσία (εφορία αν θυμάμαι καλά) για κάποιες δουλειές και του κράτησαν την ταυτότητα επειδή ήταν πολύ παλιά, του είπαν να πάει να βγάλει καινούρια. Από όσο ξέρω όταν βγάζεις καινούρια η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτεπάγγελτα όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες και ιδιωτικές) για την αλλαγή της ταυτότητας. Τώρα αν δεν το κάνει και πρέπει να τρέχεις εσύ σαν τον Βέγκο για να ενημερώσεις όλες τις υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεσαι αυτό είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ο πατέρας μου πριν μερικά χρόνια είχε πάει σε μια δημόσια υπηρεσία (εφορία αν θυμάμαι καλά) για κάποιες δουλειές και του κράτησαν την ταυτότητα επειδή ήταν πολύ παλιά, του είπαν να πάει να βγάλει καινούρια. Από όσο ξέρω όταν βγάζεις καινούρια η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτεπάγγελτα όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες και ιδιωτικές) για την αλλαγή της ταυτότητας. Τώρα αν δεν το κάνει και πρέπει να τρέχεις εσύ σαν τον Βέγκο για να ενημερώσεις όλες τις υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεσαι αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisK45 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Από όσο ξέρω όταν βγάζεις καινούρια η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτεπάγγελτα όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες και ιδιωτικές) για την αλλαγή της ταυτότητας. Τώρα αν δεν το κάνει και πρέπει να τρέχεις εσύ σαν τον Βέγκο για να ενημερώσεις όλες τις υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεσαι αυτό είναι άλλο θέμα. Δύσκολο το κόβω να ισχύει κάτι τέτοιο (αν και δε μου φαίνεται παράλογο, αλλά Ελλάδα είμαστε γι' αυτό). Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου, το "αλλοιώς" από πού έχει προκύψει και γιατί έχει επικρατήσει σε κάμποσα βιβλία έναντι του "αλλιώς"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αυτό το "όλες τις δημόσιες" υπηρεσίες είναι σχετικό.Προσωπικά όταν άλλαξα ΑΔΤ,πήγα στη ΔΟΥ και συμπλήρωσα μια αίτηση μεταβολής στοιχείων...4 χρόνια μετά.Το ίδιο και στην περίπτωση της Alpha Bank. Τελείως τυχαία,επειδή απλά το θυμήθηκα ενώ βρισκόμουν εκεί.Κανένας δέν μου κούνησε το δάχτυλο. Επίσης με πια δικαιοδοσία έγινε παρακράτηση της ταυτότητας απο την εφορία;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 παιδιά μη φρικάρετε τόσο.. απλά μόλις βγάλετε τη νέα ταυτότητα σε όποια δημόσια υπήρεσια ή τράπεζα πηγαίνετε δίνετε και τη νέα ταυτότητα για επικαιροποιηση στοιχείων. όχι να πάρετε αμπαριζα τράπεζες και εφορίες μόλις την αλλάξετε,όταν και αν βρεθείτε κάπου την αλλάζετε,σιγά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν το έχω ξανακούσει αυτό! Μου το έχει πει φίλος που δουλεύει σε ΚΕΠ, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει (είχα πάει να βγάλω φωτοτυπία ταυτότητας και παρατηρήσαμε ότι η δικιά μου είναι αρκετά παλιά). Δύσκολο το κόβω να ισχύει κάτι τέτοιο (αν και δε μου φαίνεται παράλογο, αλλά Ελλάδα είμαστε γι' αυτό). Εγώ ξέρω ότι ισχύει, τώρα αν δεν το κάνουν αυτό είναι άλλο θέμα, εξάλλου όπως σωστά είπες, στην Ελλάδα είμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ωστε αλλαζει ο αριθμος της ταυτοτητας?! Τοτε δε με βλεπω να την αλλαζω ποτε. Το ιδιο θα γινει και με τις νεες ταυτοτητες που λενε? Αν ναι, δε μπορω να φανταστω το μπαχαλο που θα ακολουθησει... αξιζει τον κοπο απ την αποψη οτι θα χωραει σε θεση πιστωτικης κι δεν θα ειμαστε αναγκασμενοι να εχουμε γκουμουτσα πορτοφολι μονο κ μονο για χαρη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ο πατέρας μου πριν μερικά χρόνια είχε πάει σε μια δημόσια υπηρεσία (εφορία αν θυμάμαι καλά) για κάποιες δουλειές και του κράτησαν την ταυτότητα επειδή ήταν πολύ παλιά, του είπαν να πάει να βγάλει καινούρια. Από όσο ξέρω όταν βγάζεις καινούρια η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτεπάγγελτα όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες και ιδιωτικές) για την αλλαγή της ταυτότητας. Τώρα αν δεν το κάνει και πρέπει να τρέχεις εσύ σαν τον Βέγκο για να ενημερώσεις όλες τις υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεσαι αυτό είναι άλλο θέμα. Wtf; Αποκλείεται δημόσια υπηρεσία, πόσο μάλλον δου, να κράτησε ταυτότητα λόγω παλαιότητας. Δεν τους πέφτει λόγος. Και αν με το που βγεις από την υπηρεσία σε σταματήσει αστυνομικός για έλεγχο τη θα του πεις; Πάνε στην εφορία που μου κράτησαν την ταυτότητα; Δεν γίνονται αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Wtf; Αποκλείεται δημόσια υπηρεσία, πόσο μάλλον δου, να κράτησε ταυτότητα λόγω παλαιότητας. Δεν τους πέφτει λόγος. Και αν με το που βγεις από την υπηρεσία σε σταματήσει αστυνομικός για έλεγχο τη θα του πεις; Πάνε στην εφορία που μου κράτησαν την ταυτότητα; Δεν γίνονται αυτά! Και όμως έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και όμως έγινε. Και όταν πησε στο τμήμα να βγάλει νέα ταυτότητα τη είπε; Μου την κράτησαν σε μία δημόσια υπηρεσία; Και τι τού απάντησε ο αστυνομικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Έχουμε υπόψιν 3rd party program για διαχείρηση μπαταρίας σε λαπτοπ; Βασικά με ενδιαφέρει να σταματάει τη φόρτιση σε συγκεκριμένο σημείο/ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και όταν πησε στο τμήμα να βγάλει νέα ταυτότητα τη είπε; Μου την κράτησαν σε μία δημόσια υπηρεσία; Και τι τού απάντησε ο αστυνομικός; Επίσημα αν περάσουν κάποια χρόνια (15 νομίζω), πρέπει να την αλλάζεις. Την παλιά ταυτότητα ο πατέρας μου την είχε σίγουρα πολύ πάνω από 15 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος τι του είπαν στην αστυνομία αλλά του είπαν ότι θα έπρεπε να την αλλάξει έτσι κι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Η σταση του 608 "βορειος πολος" επι της γαλατσιου, ξερει κανεις απο πού προεκυψε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις