Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εψαξα αλλα λενε μεχρι αρχες μαιου, μονο ενα σαιτ εγραφε οτι δωσανε παραταση

Εδω λεει γιατην παραταση

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/101991/eos-to-telos-iouniou-oi-forologikes-diloseis-2016

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξερετε μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ σημερα και αυριο?

Διαβαζω οτι τα καταστηματα σημερα κλεινουν στις 18:00 και αυριο το ιδιο, αλλα δε ξερω αν συμπεριλαμβανονται και τα σουπερ μαρκετ.

Θελω να ανανεώσω ταυτότητα λογω του οτι την εβγαλα το 2004 [ημουν 15 χρονων κ στη φωτο εχω μαλλι χωριστρα και γυαλια ορασεως ενω τωρα τιποτα απ τα δυο :P ) και το σημαντικοτερο οτι ειναι χειρογραφη. Αν παω για ανανεωση , θα αλλαξει το νουμερο της ταυτοτητας? εννοω το Ζ 069666 ξερω γω ? Οποτε θα εχω τρεχαματα σε τραπεζες εφοριες αμκες ικες και τετοια ?
Ελεγα να περιμενω τη νεου τυπου ταυτοτητα απο Σεπτεμβρη αλλα δεν ξερω αν οντως θα γινει απο Σεπτεμβρη και αν οντως θα εχω την ιδια ταλαιπωρια κ τοτε... Ξερει κανεις ?

• Moderators

Θελω να ανανεώσω ταυτότητα λογω του οτι την εβγαλα το 2004 [ημουν 15 χρονων κ στη φωτο εχω μαλλι χωριστρα και γυαλια ορασεως ενω τωρα τιποτα απ τα δυο :P ) και το σημαντικοτερο οτι ειναι χειρογραφη. Αν παω για ανανεωση , θα αλλαξει το νουμερο της ταυτοτητας? εννοω το Ζ 069666 ξερω γω ? Οποτε θα εχω τρεχαματα σε τραπεζες εφοριες αμκες ικες και τετοια ?

Ελεγα να περιμενω τη νεου τυπου ταυτοτητα απο Σεπτεμβρη αλλα δεν ξερω αν οντως θα γινει απο Σεπτεμβρη και αν οντως θα εχω την ιδια ταλαιπωρια κ τοτε... Ξερει κανεις ?

Ναι θα αλλαξει ο αριθμος ταυτοτητας σου μαν.

• Like 1

• Moderators

ευχαριστω storm , οποτε θα πρεπει να παω σε τραπεζες για ανανεωση στοιχειων , στην εφορια , στον εργοδοτη ,παντου ??

Απ΄οσο θυμαμαι ναι, εγω ειχα παει παντου. Πριν κατι χρονια που την ειχα χασει αυτο. Και ολα αυτα επειδη οι φορεις δε συνεργαζονται, αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο καπελο :lol:

• Like 1

Απ΄οσο θυμαμαι ναι, εγω ειχα παει παντου. Πριν κατι χρονια που την ειχα χασει αυτο. Και ολα αυτα επειδη οι φορεις δε συνεργαζονται, αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο καπελο :lol:

εγω που θελω ανανεωση?

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...