stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ακυρο! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2016 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Νομίζω μέχρι τέλος Ιουνίου μπορείς να κάνεις φορολογική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εψαξα αλλα λενε μεχρι αρχες μαιου, μονο ενα σαιτ εγραφε οτι δωσανε παραταση Εδω λεει γιατην παραταση http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/101991/eos-to-telos-iouniou-oi-forologikes-diloseis-2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ξερετε μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ σημερα και αυριο? Διαβαζω οτι τα καταστηματα σημερα κλεινουν στις 18:00 και αυριο το ιδιο, αλλα δε ξερω αν συμπεριλαμβανονται και τα σουπερ μαρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μεχρι τις 8 ειναι ανοιχτα τα σ/μ τα σαββατα και μεχρι τις 6 τις κυριακες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μεγάλη Δευτερα ξέρουμε το ωράριο για ΕΛΤΑ και για τα καταστήματα γενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Κανονική εργάσιμη είναι η Μ Δευτέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αύριο ο Σκλαβενίτη θα είναι ανοιχτός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αύριο ο Σκλαβενίτη θα είναι ανοιχτός? Αυριο ολα τα σ/μ ανοιχτα 11:00-18:00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θελω να ανανεώσω ταυτότητα λογω του οτι την εβγαλα το 2004 [ημουν 15 χρονων κ στη φωτο εχω μαλλι χωριστρα και γυαλια ορασεως ενω τωρα τιποτα απ τα δυο ) και το σημαντικοτερο οτι ειναι χειρογραφη. Αν παω για ανανεωση , θα αλλαξει το νουμερο της ταυτοτητας? εννοω το Ζ 069666 ξερω γω ? Οποτε θα εχω τρεχαματα σε τραπεζες εφοριες αμκες ικες και τετοια ?Ελεγα να περιμενω τη νεου τυπου ταυτοτητα απο Σεπτεμβρη αλλα δεν ξερω αν οντως θα γινει απο Σεπτεμβρη και αν οντως θα εχω την ιδια ταλαιπωρια κ τοτε... Ξερει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θελω να ανανεώσω ταυτότητα λογω του οτι την εβγαλα το 2004 [ημουν 15 χρονων κ στη φωτο εχω μαλλι χωριστρα και γυαλια ορασεως ενω τωρα τιποτα απ τα δυο ) και το σημαντικοτερο οτι ειναι χειρογραφη. Αν παω για ανανεωση , θα αλλαξει το νουμερο της ταυτοτητας? εννοω το Ζ 069666 ξερω γω ? Οποτε θα εχω τρεχαματα σε τραπεζες εφοριες αμκες ικες και τετοια ? Ελεγα να περιμενω τη νεου τυπου ταυτοτητα απο Σεπτεμβρη αλλα δεν ξερω αν οντως θα γινει απο Σεπτεμβρη και αν οντως θα εχω την ιδια ταλαιπωρια κ τοτε... Ξερει κανεις ? Ναι θα αλλαξει ο αριθμος ταυτοτητας σου μαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ευχαριστω storm , οποτε θα πρεπει να παω σε τραπεζες για ανανεωση στοιχειων , στην εφορια , στον εργοδοτη ,παντου ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ευχαριστω storm , οποτε θα πρεπει να παω σε τραπεζες για ανανεωση στοιχειων , στην εφορια , στον εργοδοτη ,παντου ?? Απ΄οσο θυμαμαι ναι, εγω ειχα παει παντου. Πριν κατι χρονια που την ειχα χασει αυτο. Και ολα αυτα επειδη οι φορεις δε συνεργαζονται, αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο καπελο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Περιμένω εισερχόμενο έμβασμα από χώρα εκτός ΕΕ. Έχει κανείς εμπειρία πόσες ημέρες θα κάνει να έρθει στην τράπεζα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Απ΄οσο θυμαμαι ναι, εγω ειχα παει παντου. Πριν κατι χρονια που την ειχα χασει αυτο. Και ολα αυτα επειδη οι φορεις δε συνεργαζονται, αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο καπελο εγω που θελω ανανεωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις