souz Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 πως μπορώ να βγάλω από το λάπτοπ την ειδοποίηση που μου βγάζει συνέχεια να κατεβάσω τα 10? μπορώ να την διαγράψω τελείως να μην μου βγαίνει καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 απεγκαθιστάς την ενημέρωση ΚΒ3035583. Επιλέγεις να ελέγχει για ενημερώσεις αλλά να επιλέγεις ποιές θα κατεβάσει και ποιές θα εγκαταστήσει. Στον επόμενο έλεγχο κάνεις hide υτήν την ενημέρωση για να μην στην ξαναπεράσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πως μπορώ στον υπολογιστή μου να κάνω προεπισκόπηση τα raw αρχεία? Με το πρόγραμμα προβολής εικόνων των windows δεν γίνεται. Σκοπός είναι να μην τραβάω jpeg για λόγους χώρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ένας φίλος μου φόρτωσε χρήματα σε μια προπληρωμένη κάρτα από την Πειραιώς για μια αγορά που τελικά δεν έκανε. Θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά για να τα αξιοποιήσει αλλού (την κάρτα την χρησιμοποιεί σπάνια), αλλά του είχαν πει από την τράπεζα ότι δεν μπορεί να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ με την προπληρωμένη λόγω Capital Controls. Μπορεί να τα φορτώσει κατευθείαν στον λογαριασμό του που διατηρεί στην τράπεζα; Είτε μέσω e-banking, είτε μέσω ΑΤΜ, είτε μέσω του γκισέ της τράπεζας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πως μπορώ στον υπολογιστή μου να κάνω προεπισκόπηση τα raw αρχεία? Με το πρόγραμμα προβολής εικόνων των windows δεν γίνεται. Σκοπός είναι να μην τραβάω jpeg για λόγους χώρου http://www.xnview.com/en/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 απεγκαθιστάς την ενημέρωση ΚΒ3035583. Επιλέγεις να ελέγχει για ενημερώσεις αλλά να επιλέγεις ποιές θα κατεβάσει και ποιές θα εγκαταστήσει. Στον επόμενο έλεγχο κάνεις hide υτήν την ενημέρωση για να μην στην ξαναπεράσει. πως μπορώ να την βρω αυτή την ενημέρωση;;μονο τις διαθέσιμες μου βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ξέρει κανείς Θεσ/νικη ΚΑΛΟ υδραυλικό για απόφραξη; Εφερα εναν, πολεμουσε διακοσες ωρες τγια να μου πει οτι δεν μπορει να το κανει και να πάρω ειδικο με μηχάνημα για απόφραξη. (αυτος παλευε με λαστιχο και ατσαλινα χειρός) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ξέρει κανείς Θεσ/νικη ΚΑΛΟ υδραυλικό για απόφραξη; Εφερα εναν, πολεμουσε διακοσες ωρες τγια να μου πει οτι δεν μπορει να το κανει και να πάρω ειδικο με μηχάνημα για απόφραξη. (αυτος παλευε με λαστιχο και ατσαλινα χειρός) μηχάνημα εννοείς αυτό το σούπερ ντούπερ πιεστικό που έχουν και ξεβουλώνουν το σωλήνα τσακ μπαμ; σε εμάς με ένα τέτοιο είχε έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 πως μπορώ να την βρω αυτή την ενημέρωση;;μονο τις διαθέσιμες μου βγάζει... Control panel > Programs > Programs & Features > View installed updates (στ' αριστερά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ξερω 'γω ρε συ... εγώ θεωρουσα την ηλεκτρική ατσαλίνα δεδομένη για αρχή και μετά μάλλον αυτό που λες. [Mini rant] Κι έρχεται ο άλλος με χειρός, λες και φώναξα τον κολλητό για μερεμετάκι, λες και δεν δοκίμασα διάφορα πριν τον φωνάξω = δηλωμένη ζόρικη περίπτωση[minirant] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ξερω 'γω ρε συ... εγώ θεωρουσα την ηλεκτρική ατσαλίνα δεδομένη για αρχή και μετά μάλλον αυτό που λες. [Mini rant] Κι έρχεται ο άλλος με χειρός, λες και φώναξα τον κολλητό για μερεμετάκι, λες και δεν δοκίμασα διάφορα πριν τον φωνάξω = δηλωμένη ζόρικη περίπτωση[minirant] Είμαι βαθύτατα ερωτευμένος μαζί σου, να ξέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Θα πρέπει να καλέσεις αποφρακτική και όχι υδραυλικό, αυτοί έχουν τα κατάλληλα εργαλεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ένας φίλος μου φόρτωσε χρήματα σε μια προπληρωμένη κάρτα από την Πειραιώς για μια αγορά που τελικά δεν έκανε. Θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά για να τα αξιοποιήσει αλλού (την κάρτα την χρησιμοποιεί σπάνια), αλλά του είχαν πει από την τράπεζα ότι δεν μπορεί να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ με την προπληρωμένη λόγω Capital Controls. Μπορεί να τα φορτώσει κατευθείαν στον λογαριασμό του που διατηρεί στην τράπεζα; Είτε μέσω e-banking, είτε μέσω ΑΤΜ, είτε μέσω του γκισέ της τράπεζας; Στο ebanking έχει επιλογή στο χαρτοφυλακιο μου , προπληρωμενες κάρτες να κανει εκφορτιση της καρτας του ! Δικη μου ερωτηση: Εχει παρει κανεις σας σε ποιο super market έχει τις mentos τις πρασινες ? [γευση δυοσμο ?] αυτες που ειναι σε χαρτινο κυλινδρο θελω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα.Σε περίπτωση που κάποιος σου πουλήσει χαλασμένο από αγγελία τι μπορείς να κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τσο και λο. Φυσικά καταδικάζω τέτοιες πρακτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις