Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου λέει ότι οι προσφορές απευθύνονται σε επαγγελματίες, βιομηχανίες και εμπόρους με σκοπό τη λιανική μεταπώληση και όχι στο γενικό κοινό.

Οι κανονισμοί περί εγγύησης, κτλ, απευθύνονται αποκλειστικά στις παραπάνω κατηγορίες επίσης. Επιστροφές δε γίνονται. Οι προσφορές όπως παρουσιάζονται θεωρούνται μη-δεσμευτικές και επιβεβαιώνονται μόνο κατόπιν γνωστοποίησης μέσω email που επικυρώνει την παραγγελία. Μέχρι να συμβεί αυτό, όταν πατάς το "Order" σημαίνει απλώς πως έχεις κάνει προσφορά για αγορά, όχι ότι το αγόρασες.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια προσπάθεια να δει αν μπορεί να συνδεθεί στο taxisnet? Από το πρωί μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος 500 και έχω δοκιμάσει με διαφορετικό browser. :blink:

Σας ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Lucifer

Εγώ συνεχίζω να μην μπορώ να έχω πρόσβαση, το έχει αντιμετωπίσει κάνεις αυτό και αν ναι πως βρέθηκε λύση?

Δημοσ.

Υπαρχει θερμοαγωγιμος στοκος;

Στόκος για τι;

Πχ ο σιδηρόστοκος υποθέτω είναι πιο θερμαγώγιμος από τον απλό πολυεστερικό...

Δημοσ.

Άμα βάλεις πολύ πάστα απ' αυτές που βάζουν στα chipάκια που εφάπτονται με ψύκτρες;Αντέχει η τσέπη σου;

:P

Δημοσ.

Αν θες πες μας γιατί το θες μήπως και σου προτείνουμε κάτι, εκτός και είναι ακατάλληλο για ανηλίκους :devil:  :P

Δημοσ.

Εξαρτάται τι μπίρα, αλλά εγώ μάλλον θα την έπινα, δεν είναι πολύς ένας χρόνος αν ήταν αποθηκευμένη σωστά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...