tiraklakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι την αγορά μιας smart tv και θα ήθελα να ρωτήσω πως συνδέεται σε δίκτυο με pc (γενικώς είμαι άσχετος με δίκτυα) και αν αξίζει να το κάνει κάποιος. Για την ιστορία όλο αυτό θα στηθεί σε κατάστημα, το pc ειναι το dell inspiron 23' all in one και smart tv μου την πρότειναν να τη βάλω από το κατάστημα που θα πάρω κάμερες ασφαλείας! Το μόνο που μου είπαν είναι να τραβήξω καλώδιο ethernet. Χρειάζομαι κάποια άλλη συσκευή ή αρκεί το router του ΟΤΕ; Θα μπορώ να "πετάω" περιεχόμενο στη tv όπως σποτάκια διαφημιστικά κτλ πιο εύκολα και όχι με usb-stick;
R.E.M. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλημέρα φίλε μου. Αν δεν έχει WiFi η τηλεόραση τότε μόνο με ένα καλώδιο δικτύου είσαι οκ.Αν έχεις στο ρουτεράκι σου DHCP(δηλαδή αυτόματη ανάθεση διευθύνσεων IP) τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης να την βάλεις να κάνει ενα σκαν στις ρυθμίσεις του δικτύου.Θα βρει μόνη της τις ρυθμίσεις και θα είσαι οκ. Για να παίζεις βιντεάκια χρειάζεται ή στικάκι που θα πάει στην τηλεόραση ή κάποιο πρόγραμμα από το PC.Αλλιώς απο την έξοδο του PC και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών μπορείς να βγάλεις εικόνα και στην τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα