paloukaros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απο το timezone ψωνίζουμε χωρίς φόβο τελωνείου όπως τα watchhub και creationwatches???
DownUNDERground Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω φίλε. Αμερική βλέπω έδρα. Οπότε μάλλον με το ανάλογο ρίσκο. http://www.timezone123.com/ContactUs.aspx
paloukaros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν λέει καν με τι εταιρεία courier τα στέλνει(αν έχει DHL το περνάω αβέρτα)...κρίμα και στα invicta έχει πολύ καλές τιμές.Δεν έχω βρει ακόμα κανένα αξιόπιστο site του εξωτερικού πλην του amazon που να έχει καλές τιμές στην συγκεκριμένη εταιρεία,
Reissistm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απο το timezone ψωνίζουμε χωρίς φόβο τελωνείου όπως τα watchhub και creationwatches??? Απο τα συγκεκριμένα είναι σίγουρο ότι αποφε΄υγουμε τελωνείο? Και αν ναι πώς? Με ενδιαφέρει πολύ η αγορά απο το δεύτερο αλλά έχω διαβλασει διάφορα! Άν είχα μία απάντηση θα ήταν σούπερ!!!
paloukaros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απο τα συγκεκριμένα είναι σίγουρο ότι αποφε΄υγουμε τελωνείο? Και αν ναι πώς? Με ενδιαφέρει πολύ η αγορά απο το δεύτερο αλλά έχω διαβλασει διάφορα! Άν είχα μία απάντηση θα ήταν σούπερ!!! Απλά αγοράζεις και τα κάνουνε μόνοι τους,απλά στο τέλος στο paypal ασε και κανένα σημείωμα για low cost on box.
zacharis1955 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απο το timezone ψωνίζουμε χωρίς φόβο τελωνείου...?Eγώ παρέλαβα 2 φορές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέσω USPS/ΕΛΤΑ, και τις δύο φορές τα δήλωσαν αξίας 49$ μαζί με τα μεταφορικά χωρίς καν να ζητήσω...
Reissistm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αρα αν το βάλουν low cost !ε οποίο κούριερ και να ερθει, δεν θα πληρωσω τελωνείο; είναι δοκιμασμένο;
zacharis1955 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Στο TimeZone μπορείς να επιλέξεις αποστολή με USPS:κανονικό ταχυδρομείο (15.95 $ για ένα ρολόι + 10.95 $ για κάθε προστιθέμενο κομμάτι) ή με UPS:courier (19.95 $ για ένα ρολόι + 10.95 $ για κάθε προστιθέμενο κομμάτι)...Εμείς προς αποφυγή δυσαρέστων εκπλήξεων επιλέγουμε πάντα κανονικό ταχυδρομείο...
paloukaros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αρα αν το βάλουν low cost !ε οποίο κούριερ και να ερθει, δεν θα πληρωσω τελωνείο; είναι δοκιμασμένο; Πάντα επιλέγεις το free shipping(απλό ταχυδρομείο) σε αυτά τα 2 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Δοκιμασμένα πάνω απο 20 φορές.Απο εμένα και την παρέα.Χρόνος αναμονής 2 βδομαδούλες περίπου... Στο TimeZone μπορείς να επιλέξεις αποστολή με USPS:κανονικό ταχυδρομείο (15.95 $ για ένα ρολόι + 10.95 $ για κάθε προστιθέμενο κομμάτι) ή με UPS:courier (19.95 $ για ένα ρολόι + 10.95 $ για κάθε προστιθέμενο κομμάτι)... Εμείς προς αποφυγή δυσαρέστων εκπλήξεων επιλέγουμε πάντα κανονικό ταχυδρομείο... Θα το τολμήσω...Υπάρχει χαόδης διαφορά σε ένα συγκεκριμένο που το γλυκοκοιτάω 2 χρόνια...Μου απαντήσανε και σε email οτι custom invoice γίνεται αμα πληρώσεις μέσω paypal .Οπότε και τελωνείο να κάτσει την βολεύουμε.
paloukaros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Nα ενημερώσω οτι μου ήρθε το ρολόι απο το TIMEZONE με συσκευασία άψογη(πολύ καλύτερη απο creationwatches και watchhub) και με ένα σωρό καλούδια της Invicta μέσα σαν δωράκια,(μπρελοκ,αυτοκόλλητα και συσκευασία με πέτρες για αναπτύρα τύπου ZIPPO).To ρολόι γνησιότατο και με όλα τα χαρτιά και τις εγγυήσεις της Invicta.Ήρθε με απλό ταχυδρομείο USPS και δηλωμένη αξία 45$ όπως κλασσικά κάνουν και τα άλλα site.Οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας ψωνίσει άφοβα απο εκεί.Οι τιμές του σε μερικά κομμάτια απλά δεν υπάρχουν πουθενά... 1
zacharis1955 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Nα ενημερώσω οτι μου ήρθε το ρολόι απο το TIMEZONE με συσκευασία άψογη(πολύ καλύτερη απο creationwatches και watchhub) ... Σε κίτρινο κουτί στέλνουν ακόμα τα Invicta?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα