Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα τον σκληρο kingston και είμαι έτοιμος να τον βάλω.

Πριν το φορματ γίνεται να σωσω κανα πρόγραμμα.

Το μονο που εχεις να κάνεις ειναι να μπεις στο bios και να γυρίσεις τον controler σε AHCI mode.

Αν βάζεις τα 7 στις 2 πρώτες οθόνες στο socket σου μπορεί να νομίζεις οτι κόλλησε,οπλίσου με υπομονή και περίμενε μολις πάει στην τριτη οθόνη θα ξεκολλήσει .

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/mushkin-mknssdcr60gb-chronos-25-sata3-ssd-60gb-p-PER.345903 44€

ακυρο μολις ειδα οτι πηρες ssd η διαδικασια ειναι ιδια με τον μηχανικο,ασε πανω μονο τον ssd και κανε format

ok

Το μονο που εχεις να κάνεις ειναι να μπεις στο bios και να γυρίσεις τον controler σε AHCI mode.

Αν βάζεις τα 7 στις 2 πρώτες οθόνες στο socket σου μπορεί να νομίζεις οτι κόλλησε,οπλίσου με υπομονή και περίμενε μολις πάει στην τριτη οθόνη θα ξεκολλήσει .

moviemakergr αυτο που λες ειναι για backup?

Δημοσ.

Oxι είναι για να λειτουργήσει σωστά ο SSD. Κάπου θα δεις γράφει IDE/Raid/Ahci εσύ θα το κάνεις AHCI.

ααα γα@@ την ασχετίλα μου.Λοιπόν κανω αυτο που λες,μετα βαζω τον ssd και μετά κάνω φορματ?

Δημοσ.

ααα γα@@ την ασχετίλα μου.Λοιπόν κανω αυτο που λες,μετα βαζω τον ssd και μετά κάνω φορματ?

Oui - κανείς δεν γεννήθηκε να ξέρει ολοι μάθαμε κ ακόμα μαθαίνουμε..

• Like 1
Δημοσ.

Oui - κανείς δεν γεννήθηκε να ξέρει ολοι μάθαμε κ ακόμα μαθαίνουμε..

η σειρά ειναι όπως τη γράφω πάνω εε?

Eχω xp όχι windows 7 ή 8 παίζει κανα ρόλο?

η σειρά ειναι όπως τη γράφω πάνω εε?

Eχω xp όχι windows 7 ή 8 παίζει κανα ρόλο?

Τωρα εχω συνδεμενω τον hdd.Mε συνδεμένω μόνο τον hdd κανω επιλογή AHCI.Μετα αποσυνδέω τον hdd συνδέω μόνο ssd και βαζω δισκάκι για xp και κάνω format?Μάγκες βοηθήστε λίγο...

Δημοσ.

Βγάζεις τον HDD και βάζεις τον SSD. μπαίνεις bios και αλλάζεις σε Ahci βοοταρεις απο το cd και φορμάρεις.

moviemakergr το κάνω και ο Θεός βοηθός.

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι .. θα το καταλάβει o SSD και θα είναι αργός .. :P

Ti φοβάσαι ? το πολύ πολύ βάζεις τον παλιό κ κάνουμε διορθωτικές.. ;)

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι .. θα το καταλάβει o SSD και θα είναι αργός .. :P

Ti φοβάσαι ? το πολύ πολύ βάζεις τον παλιό κ κάνουμε διορθωτικές.. ;)

Εφαγα άκυρο τοση ωρα έψαχνα να βρώ την επιλογή IDE/AHCI στο bios αλλά μάταια... :cry:

Τιποτα αλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Οκ αυτο κανω τωρα.

moviemaker it s Done!thanks για όλα!!

moviemaker it s Done!thanks για όλα!!

Ενα πράγμα περίεργο κολλάει η οθόνη δεν ρολλάρει καλά λες και λειπει drivers καρτας γραφικων ενώ του το έβαλα!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...