Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα με αυτη την σειρα ειναι οτι τα πλαστικα ειναι χαλια. Δεν αντεχεις να το βλεπεις.

Εγω παντως που εχω το Lenovo G500s, αν και πλαστικο, νομιζω πως ειναι πολυ ομορφο σαν κατασκευη...γουστα ειναι αυτα!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω να πάρω ένα λαπτοπ δώρο για την αδερφή μου και αυτό μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση..

Το θέλει για office,internet,spss,ταινίες. Πιστεύω ότι την καλύπτει άνετα...και η σφραγίδα της Lenovo είναι πολύ αξιόπιστη.

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι το λαπτοπ που λενε εδω στο φορουμ οτι δε δουλευει το wifi ????

Οχι αυτο ηταν με amd επεξεργαστη νομιζω το πηρε ξαδελφακι μου για lol και ειναι μια χαρα το μονο του μειονεκτημα ειναι τα πλαστικα που και παλι ειναι θεμα γουστου 

Backpacker για την αδελφη σου και για την δουλεια που το θελει ειναι πολυ κομπλε
Δημοσ.

αυτο δεν ειναι το λαπτοπ που λενε εδω στο φορουμ οτι δε δουλευει το wifi ????

Αυτό είναι (με τον i3 επεξεργαστή), το πρόβλημα πιστεύω πως λύθηκε, η τιμή του ήταν πριν λίγες μέρες 449€, όσο φθηνή κατασκευή και αν φαίνεται στην τιμή των 419€ (με windows) δε βρίσκεις καλύτερα specs.

Δημοσ.

Το προβλημα με αυτη την σειρα ειναι οτι τα πλαστικα ειναι χαλια. Δεν αντεχεις να το βλεπεις.

πολυ καλυτερα απο την σειρα G της ΗΡ...

Ποιος i3 θεωρειται καλυτερος ενας Μ ή U?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ο όρος καλύτερος έτσι όπως το θέτεις μονοδιάστατα θα έλεγα. Αν εννοείς με μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ, είναι ο M.

• U - Ultra-low power processor.
  • M - Mobile microprocessor.

http://www.intel.com/content/www/us/en/processors/processor-numbers.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...