leftxand Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4645795/Lenovo-IdeaPad-G500-i3-3110M-6GB-500GB.html Το θεωρώ πάρα πολύ καλή τιμή και σαυτά τα λεφτά δεν ύπαρχει κατι αντίστοιχο πρόσφατα έπεσε και η τιμή του απο 469 σε 419 σε αυτές τις 2 γνωστές αλυσιδες!
wantone Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το προβλημα με αυτη την σειρα ειναι οτι τα πλαστικα ειναι χαλια. Δεν αντεχεις να το βλεπεις.
sprake Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 αυτο δεν ειναι το λαπτοπ που λενε εδω στο φορουμ οτι δε δουλευει το wifi ????
marvin822 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το προβλημα με αυτη την σειρα ειναι οτι τα πλαστικα ειναι χαλια. Δεν αντεχεις να το βλεπεις. Εγω παντως που εχω το Lenovo G500s, αν και πλαστικο, νομιζω πως ειναι πολυ ομορφο σαν κατασκευη...γουστα ειναι αυτα!! 1
Backpacker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ψάχνω να πάρω ένα λαπτοπ δώρο για την αδερφή μου και αυτό μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.. Το θέλει για office,internet,spss,ταινίες. Πιστεύω ότι την καλύπτει άνετα...και η σφραγίδα της Lenovo είναι πολύ αξιόπιστη.
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για το SPSS αναλόγως τί κάνει. Αν το θέλει για απλά πράγματα και καμια πτυχιακή ναι θα την βγάλει μια χαρά.
leftxand Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 αυτο δεν ειναι το λαπτοπ που λενε εδω στο φορουμ οτι δε δουλευει το wifi ???? Οχι αυτο ηταν με amd επεξεργαστη νομιζω το πηρε ξαδελφακι μου για lol και ειναι μια χαρα το μονο του μειονεκτημα ειναι τα πλαστικα που και παλι ειναι θεμα γουστου Backpacker για την αδελφη σου και για την δουλεια που το θελει ειναι πολυ κομπλε
Bennito Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 αυτο δεν ειναι το λαπτοπ που λενε εδω στο φορουμ οτι δε δουλευει το wifi ???? Αυτό είναι (με τον i3 επεξεργαστή), το πρόβλημα πιστεύω πως λύθηκε, η τιμή του ήταν πριν λίγες μέρες 449€, όσο φθηνή κατασκευή και αν φαίνεται στην τιμή των 419€ (με windows) δε βρίσκεις καλύτερα specs.
eko13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Το προβλημα με αυτη την σειρα ειναι οτι τα πλαστικα ειναι χαλια. Δεν αντεχεις να το βλεπεις. πολυ καλυτερα απο την σειρα G της ΗΡ... Ποιος i3 θεωρειται καλυτερος ενας Μ ή U?
DownUNDERground Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει ο όρος καλύτερος έτσι όπως το θέτεις μονοδιάστατα θα έλεγα. Αν εννοείς με μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ, είναι ο M. U - Ultra-low power processor. M - Mobile microprocessor. http://www.intel.com/content/www/us/en/processors/processor-numbers.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα